Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον τότε δεν έχεις αλλάξει ios στους cisco με τους οποίους ασχολήθηκες ;)

Τα γνωρίζω τα προβλήματα που περιγράφεις,αν και από το 12.4Τ έχουν ελαχιστοποιηθεί.Όντως το speedtouch είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις,αλλά δυστυχώς σαν hardware δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο (τουλάχιστον τα πιο καινούρια μοντέλα)

εχω αλλαξει Ios.

c870-adventerprisek9-mz.124-6.T9.bin

c870-advipservicesk9-mz.124-15.T5.bin

c870-advsecurityk9-mz.124-6.T.bin

αυτα φτανουν.εχω μια μικρη συλλογη.ναι μεν οπως ειπες μπορει να ελαχιστοποιηθουν αλλα speedtouch δεν θα γινουν.

Δημοσ.

Ένα ZyXEL Prestige P660-HW που έχω πάντως, δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Το μόνο λούκι είναι η προσθήκη exception στο firewall και το manual, το οποίο είναι αρκετά δυσνόητο. Από ταχύτητες και σταθερότητα πάντως, κανένα παράπονο. 8Μbps έχω και πιάνω πάντα ανάλογες ταχύτητες..

Δημοσ.

δεν εισαι υποχρεωμενος παντως να εχεις ανοιχτο το firewall.και δες και για firmware για να εχει το νεο μενου.αν και η zyxel βγαζει σπανια firmware.

Δημοσ.
ναι πουλανε παρα πολυ.θα πουλαγαν και τα speedtouch παρα πολυ αλλα δεν εχει ουτε το eshop ουτε το πλαισιο.οποτε κανεις δεν ψαχνει πουθενα αλου.οι περισοτεροι ψωνιζουν απο αυτα τα 2 οποτε αμα δεν βρουν κατι παιρνουν κατι αλλο.

Μέχρι και ο skroutz δεν έχει αποτελέσματα σε "speedtouch"

Ποιος τελικά τα πουλάει ?

Δημοσ.
Μέχρι και ο skroutz δεν έχει αποτελέσματα σε "speedtouch"

Ποιος τελικά τα πουλάει ?

οι περισσότεροι που τα έχουν τα πήραν απο τον isp τους, με τη σύνδεση. Άλλοι τα αγορασαν απο εξωτερικό (πχ ξεκλείδωτα 780WL).

πρέπει να ψάχνεις (εναλλακτικά, όχι όλα μαζί) με Speedtouch, και Thomson, και Alcatel.

εμφανίζονται μερικά στο Oteshop

http://www.oteshop.gr/product_catalog.asp?gcid=22&hop=h&wid=&cid=56

axd.gr, TG585v7

και στο emarket speedtouch , emarket thomson

Δημοσ.

πριν περιπου 2 μηνες εφυγα απο την forthnet και ξαναγυρισα στον οτε.στο πακετο του conx εχε το TG585v7 και ενω εχω στην κατοχη μου τα

DSL-G664T isdn

linksys WAG354G V1

usr 9108 isdn

( τα εχω δοκιμασει με ολλα τα firmware που κυκλοφορουν και τα εχω φλασαρει σε αννεξ α και β για τεστ)

ειπα να το δοκιμασω για πλακα το speedtouch απο τοτε εμεινε μονιμα στην γραμμη ονλινε και εχω ξεχασει το θεμα router...ουτε μπουκωματα,ουτε αποσυνδεσεις.μπορει το μενου του να ειναι απλο και χαζο,αλλα το μηχανακι κανει την δουλεια του αψογα.ειναι γελειο να εχω δωσει τοσα χρηματα σε καλα υποτιθεται router και να μου βγει καλυτερο το τσαμπα που δινει ο οτε..

συμφονω απολυτα με τον poulinos που το προτεινει συνεχεια,κατι ξερει...

οπως και ο οτε που το δινει για χρηση στις προβληματικες γραμμες του,κατι ξερει και αυτος.

Δημοσ.
πριν περιπου 2 μηνες εφυγα απο την forthnet και ξαναγυρισα στον οτε.στο πακετο του conx εχε το TG585v7 και ενω εχω στην κατοχη μου τα

DSL-G664T isdn

linksys WAG354G V1

usr 9108 isdn

( τα εχω δοκιμασει με ολλα τα firmware που κυκλοφορουν και τα εχω φλασαρει σε αννεξ α και β για τεστ)

ειπα να το δοκιμασω για πλακα το speedtouch απο τοτε εμεινε μονιμα στην γραμμη ονλινε και εχω ξεχασει το θεμα router...ουτε μπουκωματα,ουτε αποσυνδεσεις.μπορει το μενου του να ειναι απλο και χαζο,αλλα το μηχανακι κανει την δουλεια του αψογα.ειναι γελειο να εχω δωσει τοσα χρηματα σε καλα υποτιθεται router και να μου βγει καλυτερο το τσαμπα που δινει ο οτε..

συμφονω απολυτα με τον poulinos που το προτεινει συνεχεια,κατι ξερει...

εχω δει speedtouch Που παιζει εκει που δεν επεζε τιποτα και ακομα να παιζει με γραμμη που ειχε προβλημα η καρτα στο dslam>ολα εχαναν sync σε ενα λεπτο εκτος απο το speedtouch

οπως και ο οτε που το δινει για χρηση στις προβληματικες γραμμες του,κατι ξερει και αυτος.

και τα 3 που ειχες ειναι τελειως ετσι και ετσι.ιδικα το συγκεκριμενο Linksys και το usr

@ Poulinos: Το έχω απενεργοποιήσει μαν :D... Σιγά μην έσκαγα..

καλα εκανες:)

Δημοσ.

Leeds ώρα 3:03...κοίτα να δεις τι κάθεται και διαβάζει ο ανθρωπος αν δεν έχει δουλειά το πρωι..., μου αρέσει το θεματάκι πάντως επειδή πρόσφατα μπήκα για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες στη διαδικασία αγοράς νέου ρούτερ (όχι πάντα για μένα έτσι...δεν μας περισσεύουν).

Λοιπόν συμφωνώ και επαυξάνω στα Alcatel-Thompson. Εξαιρετικά ρούτερ για τα χρήματά τους και κορυφή για το Ελλαδιστάν. Είναι κρίμα που δεν πωλούνται στα μεγάλα καταστήματα και μας τρώει η μαρμάγγα με κάτι μκλίες που κυκλοφορούν. Είναι αναλογη περίπτωση με τα επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq στους φορητούς.

Γενικά δεν πολυσυμπαθώ Linksys. Δεν με πείθουν ιδιαίτερα πέραν του ψυχολογικού Subdivision of Cisco και των σχετικά συχνών firmware update. Δεν έχω δει τίποτα φοβερές ταχύτητες για να πάρεις κάτι με καλά specs πχ. GLAN switch σου πιάνουν το κ@λο. Μόνη εξαίρεση το WRT54GL λόγο dd-wrt frimware που ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει το upload/download torrent και έχεις λίγη υπομονή να διαβάσεις τους οδηγούς που υπάρχουν στο νετ κάνεις στην κυριολεξία τα πάντα μαζί του. Από ταχύτητα όμως δεν είναι τίποτα φοβερό απλά είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο.

Το WAG54G2 (επειδή είναι σίγουρα ότι στο Ελλαδιστάν σύντομα θα ακολουθήσει τα χνάρια του WAG200 στις πωλήσεις μόνο και μόνο λόγο του logo Cisco που λέγαμε πριν) όποιος έχει 24άρα γραμμή και τον ενδιαφέρουν τα torrent καλύτερα να το κανει δώρο. Ακόμα και με dd-wrt (που γενικά τις αυξάνει σε σχεση με το επίσημο) οι συνδέσεις που μπορεί να κάνει ταυτόχρονα είναι μαξ 10 (αν θυμάμαι σωστά)οπότε τον μπ@%λο.

Για τα zyxel παρόλο που διαβάζω θετικες γνώμες προσωπικά δεν τα συμπαθώ, κάτι με χαλάει μαζί τους. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να τα προτιμήσει κάποιος έναντι των "δικών" μας Made in EU Thompson. Αντίστοιχως για Netgear, USR.

BTW (επειδή την προηγούμενη φορά που έγραψα κακή κουβάντα για hawrdware που έχω μου έβγαλε εκδικητικά πρόβλημα σε λίγες μόνο ώρες) στο πατρικό είμαι με USR9108 και με υπηρετεί πιστά σχεδόν 2,5 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ομως λόγω χαμηλής σύνδεσης δεν έχω και πολλά να πω για torrent χρήση. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλες ταχύτητες.

Για τα D-Link ήμουν αρνητικά επιρρεασμένος λόγο ενός άθλιου DSL-G624T (?), το τελαυταίο που έδινε η Forthnet, που μου τα είχε κάνει τσουρέκια και σιχτήρησα την D-Link και όλους τους Ταιβανέζους.

Εχει ο καιρός γυρίσματα όμως καθώς πρόσφατα ένας γνωστός μου δάνεισε για λίγες μέρες όσο έλειπε ένα D-Link DIR-655 και με άφησε χαζό...είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο στο smallnetbuilder.com αλλά κυριολεκτικά από κοντά έπαθα πλάκα. Το εργαλείο γαζώνει και σε λογική τιμή για draft n με GLAN και USB. Βέβαια αυτά για την Αγγλία με καλωδική (και καλά) σύνδεση. Στο Ελλαδιστάν δεν ξέρω πως θα έπαιζε αλλά εδώ πετάει.

Αυτά είδα pouline και όταν όταν πήγα να αγοράζω router τις προάλλες κατέληξα στο φθηνότερο που έπαιζε λόγω εκπτώσεων εκείνη τη στιγμή για να καβατζώσω σε λίγους μήνες το D-Link ή κάτι αντίστοιχο σε draft n και να μου μείνει καβάτζα για καμιάστραβή :-D. Τελικά τσίμπησα ενα designάτο :o Belkin...μια χαρά παίζει πάντως και lifetime εγγύηση ;) Καλό interface επίσης. Το Belkin F5D8635nt4A πάντως για όσους κοιτάνε προς wireless n εδώ παίζει πάρα πολύ καλά, σε άλλη γραμμή όμως :-( .

Από Asus επειδή είναι δημοφιλής στη χώρα μας νομίζω ότι είναι πολύ καλά σαν value for money ειδικά εάν είσαι τύπος που συνδέεις το ρουτερ και δεν ξανασχολήσε μαζί του. Είχα παίξει παλιότερα με ένα WL500G με dd-wrt σε γρήγορη γραμμή και πήγαινε μια χαρά στα κατεβάσματα. Γενικά μου είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις. Το νεότερο όμως WL-600G δεν ξέρω τι λέει, όπως δεν ξέρω τι λέει και το firmware της Asus μιας και δεν υποστηρίζεται από dd-wrt. Ομως στο networking θα κοιτούσα αλλού και όχι πάλι στην Asus. Ας φάει φωμί και κανένας άλλος!

Τελος για τα Draytek Vigor απλά σεβασμός. Εργαλεία.-

Συνοψίζοντας το σεντόνι... Αν έχεις πΟΤΕ πάρε Thompson. Αν δεν είσαι με πΟΤΕ και θες κάτι οικονομικό και σταθερό πάλι Thompson αλλά το TG585v7. Οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις με 65 ευρώ. Αν έχεις τα χρήματα κοίτα προς D-Link Xtreme N Gigabit Router DIR-655 (νομίζω είναι μόνο ρουτερ) ή Belkin N+ Wireless Router F5D8235-4.

Δημοσ.

Ωραια λοιπον, νομιζω οτι σιγα σιγα καταληγουμε στο speedtouch.

Που μπορω να βρω τετοιο router?

Ψιλοεψαξα αλλα δεν βρηκα πολλα αποτελεσματα.Γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

που αλλου !! στον ΟΤΕ θα βρεις

Δημοσ.

σε οτε se forthnet shop και σε http://www.axd.gr

Δημοσ.

τα Linksys θα παιξουν καλα και ψηλα αν εχεις καλη γραμμη.τα vigor καλα και βγαζουν παρα πολλα firmwares.με το linksys εχω ανοιξει τρελα

connections και ηταν stable.draft n δεν θα πηγαινα ακομα.οταν βγει το N to συζηταμε.οταν βγει γιατι θα εχει βγει το επομενο του N

mexri to n να μην ειναι draft.belkin ειχα δει να μην περνουν Ip.netgear αν κανεις firmware update παιζουν νορμαλ.usr

μπουκωνουν ευκολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...