Προς το περιεχόμενο

Ποιο κατα την γνωμη σας θεωρειτε το καλυτερο router?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απειρα θεματα εχοθν γραφτει για αυτο.speedtouch ειναι οτι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες και γενικα πολυ αξιοπιστο.απο εκει και περα netgear ,λινκσυς.απο εκει και περα εχω speedtouch του σκιζω τα ραμματα και ολα οκ.

Δημοσ.

αυτο το φτηνο ρουτερακι κανει τα παντα.απο την αλλη οτι κανει τα παντα δεν σημαινει οτι ειναι οτι πιο σταθερο.το speedtpouch παλι ειναι πιο σταθερο απο αυτο.συν οτι ενα cisco σε καποιον πουθ δεν ξερει δεν εχει να του προσφερει τιποτα αντιθετα εχιε να του παρει 600 ευρω για 1 χρονο max εγγυυηση

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα ρε Αλέξανδρε για πλάκα το έγραψα, αφού δεν έχει θέσει όριο τιμής...το πιο βασικό :P

Δημοσ.
έλα ρε Αλέξανδρε για πλάκα το έγραψα, αφού δεν έχει θέσει όριο τιμής...το πιο βασικό :P

ναι ρε συ δεν διαφωνω.αλλα τα cisco ειναι σαν να σοθ λενε σκυψε να σε ....χαχαχα

απλα too much money δυστυχως.και ελαχιστη εγγυση.να ειχε lifetime να πω ενταξει.ποιος θα μου κανει δωρο ενα τετοιο??

Δημοσ.

Εγώ πάντως ένα Netgear wireless που έχω μια χαρά είναι. Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τώρα, συνδέεται αμέσως χωρίς πολλά πολλά τρεξίματα και μην το ματιάσω δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Το είχα πάρει τότε 80 ευρώ με 4 lan.

Δημοσ.
πράγματι ο ένας χρόνος είναι αισχρός...

και καποτε στο site τοθ eshop εγραφαν για 3 μηνες......

Εγώ πάντως ένα Netgear wireless που έχω μια χαρά είναι. Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τώρα, συνδέεται αμέσως χωρίς πολλά πολλά τρεξίματα και μην το ματιάσω δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Το είχα πάρει τότε 80 ευρώ με 4 lan.

και τα netgear οσα εχω δει δεν μπορω να πω καποιο παραπονο.οσα εκαναν παραξενα απλα τους περασα νεο firmware και επαιξαν καλυτερα.ειναι απο τις ετερειες που βγαζει αρκετα συχνα

Δημοσ.

Παντως πιστευω οτι τα Linksys ειναι μεχρι στιγμης τα πιο διαδεδομενα, τουλαχιστον στην Ελλαδα.

Εχω τουλαχιστον 3 γνωστους που εχουν, ενω ανα τακτα χρονικα διαστηματα το e-shop ξεπουλαει..

Δημοσ.
αυτο το φτηνο ρουτερακι κανει τα παντα.απο την αλλη οτι κανει τα παντα δεν σημαινει οτι ειναι οτι πιο σταθερο.το speedtpouch παλι ειναι πιο σταθερο απο αυτο.

Μετά από το σετάρισμα πόσων cisco routers κατέληξες σε αυτήν την άποψη; ;)

Είναι το πιο σταθερό και δουλεύουν εκεί που δεν θα δούλευε τίποτε άλλο,όπως πχ στο rack ενός σχολείου με 5 δάχτυλα σκόνη :-)

(τα τελευταία 4 χρόνια σετάρω cisco από τον 801 και πάνω λόγω δουλειάς)

συν οτι ενα cisco σε καποιον πουθ δεν ξερει δεν εχει να του προσφερει τιποτα αντιθετα εχιε να του παρει 600 ευρω για 1 χρονο max εγγυυηση

όντως,δεν είναι για τον μέσο χρήστη (δεν είναι καν για home use),από εκεί και πέρα,linksys και netgear είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Επειδη εχω τεσταρει πολλα ρουτερς λογω του οτι εχω εταιρεια πληρ/κης, τα linksys ειναι τα πιο γρηγορα απο ολα με το πιο ψηλο κλειδωμα. zyxel, 3com & draytek= εξαιρετικα

Δημοσ.
Παντως πιστευω οτι τα Linksys ειναι μεχρι στιγμης τα πιο διαδεδομενα, τουλαχιστον στην Ελλαδα.

Εχω τουλαχιστον 3 γνωστους που εχουν, ενω ανα τακτα χρονικα διαστηματα το e-shop ξεπουλαει..

ναι πουλανε παρα πολυ.θα πουλαγαν και τα speedtouch παρα πολυ αλλα δεν εχει ουτε το eshop ουτε το πλαισιο.οποτε κανεις δεν ψαχνει πουθενα αλου.οι περισοτεροι ψωνιζουν απο αυτα τα 2 οποτε αμα δεν βρουν κατι παιρνουν κατι αλλο.

Μετά από το σετάρισμα πόσων cisco routers κατέληξες σε αυτήν την άποψη; ;)

Είναι το πιο σταθερό και δουλεύουν εκεί που δεν θα δούλευε τίποτε άλλο,όπως πχ στο rack ενός σχολείου με 5 δάχτυλα σκόνη :-)

(τα τελευταία 4 χρόνια σετάρω cisco από τον 801 και πάνω λόγω δουλειάς)

όντως,δεν είναι για τον μέσο χρήστη (δεν είναι καν για home use),από εκεί και πέρα,linksys και netgear είναι μια χαρά.

εχω σεταρει παρα πολλα cisco αλλα μαλον δεν καταλαβες τι ακριβως εννοοω.δεν ειπα οτι δεν ειναι σταθερο σαν hardware.σαν hardware ειναι μια χαρα δεν ειναι πολυ ζεστο δυσκολα θα κολλησει κτλ κτλ.εγω λεω ποσο σταθερο ειναι σε θεματα παραξενων γραμμων και αποσυνδεσεων.επειδη στην ελλαδα τα καλωδια ειναι χαλια το cisco δεν σημαινει οτι ειναι κορυφη σε αυτο το θεμα.μαλλον δεν εχει φτιαχτει για τις ελληνικες κολογραμμες.ναι θα δουλεψει μεσα στην ζεστη θα δουλεψει μεσα σε χωματερη και να το βαλεις αλλα σε γραμμες που εχουν πχ 58 attenuation εκει δεν θα συγχρονισουν αντιθετα με το speedtouch που θα συγχρονισει και στις πιο κολογραμμες.και οπως ειπες ναι δεν ειναι για home use.απλα το σταθερο δεν το εννοουσα σαν hardware αλλα σαν θεμα σταθεροτητας σε adsl οπου εκει το speedtouch απλα σκοτωνει.σε γραμμη που ειχε προβλημα ειχα δοκιμασει πανω απο 10 ρουτερ μαζι και cisco μονο το speedtouch επαιαζε.σε αλλο γνωστο μου παλι δεν συγχρονιζει ουτε με λινκσυς ουτε με τιποτα παρρα μονο με speedtouch.enaw allow me λινκσυς κλειδωνε 700 kbits και αμα κλειδωνε με speedtouch 1,7.kati παρομοιο εχει γινει και με cisco.

Επειδη εχω τεσταρει πολλα ρουτερς λογω του οτι εχω εταιρεια πληρ/κης, τα linksys ειναι τα πιο γρηγορα απο ολα με το πιο ψηλο κλειδωμα. zyxel, 3com & draytek= εξαιρετικα

:)σωστος .

Δημοσ.

εχω σεταρει παρα πολλα cisco αλλα μαλον δεν καταλαβες τι ακριβως εννοοω.δεν ειπα οτι δεν ειναι σταθερο σαν hardware.σαν hardware ειναι μια χαρα δεν ειναι πολυ ζεστο δυσκολα θα κολλησει κτλ κτλ.εγω λεω ποσο σταθερο ειναι σε θεματα παραξενων γραμμων και αποσυνδεσεων.επειδη στην ελλαδα τα καλωδια ειναι χαλια το cisco δεν σημαινει οτι ειναι κορυφη σε αυτο το θεμα.μαλλον δεν εχει φτιαχτει για τις ελληνικες κολογραμμες.ναι θα δουλεψει μεσα στην ζεστη θα δουλεψει μεσα σε χωματερη και να το βαλεις αλλα σε γραμμες που εχουν πχ 58 attenuation εκει δεν θα συγχρονισουν αντιθετα με το speedtouch που θα συγχρονισει και στις πιο κολογραμμες.και οπως ειπες ναι δεν ειναι για home use.

Μάλλον τότε δεν έχεις αλλάξει ios στους cisco με τους οποίους ασχολήθηκες ;)

Τα γνωρίζω τα προβλήματα που περιγράφεις,αν και από το 12.4Τ έχουν ελαχιστοποιηθεί.Όντως το speedtouch είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις,αλλά δυστυχώς σαν hardware δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο (τουλάχιστον τα πιο καινούρια μοντέλα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...