BonJovi1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ωχ συγνωμη.. το puppy δεν ειναι οκ ομως? http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.0/mips/iso-cd/debian-500-mips-netinst.iso αυτο χρειαζεσαι!πραγματικα συγνωμη αφηρημαδα...οποτε κανε την διαδικασια αν μπορεις με αυτο το iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tourist23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν... μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο (ευχαριστώ ΠΟΛΥ τους zsek & teras1956 για την βοήθεια), ορίστε τι νεότερα έχω: Κατ' αρχήν, το μηχανάκι που έχω στα χέρια μου έχει kernel 2.6.24 και γραφικό περιβάλλον Matchbox WM. ΔΥΣΤΗΧΩΣ νομίζω ότι το flash ΔΕΝ μπορεί να αναβαθμιστεί, αλλά κ γενικότερα ν' αλλαχτεί η ενσωματωμένη διανομή (Vannov) εξαιτίας της πολύ μικρής μνήμης του μηχανήματος! Για τα ppt όμως, ΙΣΩΣ κάτι μπορεί να γίνει, αρκεί κάποιος με τις κατάλληλες γνώσεις ν' ασχοληθεί και να στήστει ένα development περιβάλλον που να το κάνει crosscompile στο PC του... Η διαδικασία για να ενεργοποιήσουμε το xterm είναι αρκετά απλή: 1. Ανοίγουμε το Abiword (Word Processor) 2. Γράφουμε το παρακάτω κείμενο: [Desktop Entry] Encoding=UTF-8 Exec=/bin/xterm Name=Xterm WinTitle=Xterm Type=Application Categories=Settings 3. Σώζουμε το κείμενο στον κατάλογο: /share/applications με το όνομα vivi-settings-05-xterm-setting.desktop. Στην καρτέλα Settings έχουμε πλέον ένα νέο εικονίδιο που εκτελόντας το έχουμε ένα xterm στην οθόνη! -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 11 : 11 : 01----- Κατ' αρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για το ψάξιμο... κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Ασχολούμαι 25 χρόνια με computers (ξεκίνησα μ' ένα ΖΧ-80 που έφτιαξα μόνος μου με το κολλητήρι από ΚΙΤ) κι ενώ έχω δουλέψει σχεδόν σε ότι μηχάνημα κυκλοφορεί (κι έχω μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Συλλογή από micros σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση), με το συγκεκριμένο μηχανάκι έχω ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ... κ δεν με βοηθάνε κ οι λιγοστές γνώσεις μου στο Linux Εχω διάθεση να το παλέψω όμως... άλλωστε, ΑΥΤΗ δεν είναι κ η γλύκα τού χόμπυ μας; Oσοι ζήσαμε τις εποχές εκείνες (πρωτόγνωρες δηλαδή καταστάσεις για την σημερινή εποχή που οι πιτσιρικάδες ξεκινούν ν' ασχολούνται δουλεύοντας σε υπερ-μηχανήματα), τότε που προσπαθούσαμε με πενιχρά τεχνικά μέσα, σ' ελάχιστα kbytes μνήμης να χωρέσουμε προγράμματα γραμμένα σε κώδικα μηχανής... είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως με καταλαβαίνουν κ θα χαμογελούν με αυτό το μήνυμα, αναπολόντας τα χρόνια εκείνα με τις κασσέτες, τους θερμικούς εκτυπωτές, τα μονόχρωμα (amper) μόνιτορ, για να μην πάω ποιό πριν στις διατρητες κάρτες (αλήθεια, πόσοι από τα μέλη εδώ τις προλάβαμε), που πλέον έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί... Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους βοήθησαν κ θα συνεχίσουν να συμβάλουν με τα δημιουργικά posts τους στην ανάπτυξη του project "Linux netbook με 129 e !!!" (μήπως θα έπρεπε ν' αλλαχτεί ο τίτλος του thread?) κ συγνώμη για το off-topic (ιστορική αναδρομή) παραπάνω... δυστυχως εγω το βημα 3 δεν μπορω να το κανω..δεν υπαρχει φακελος shared ωστε να μπω στις app και να το αποθηκευσω!!δεν ξερω γιατι..αλλα δεν το βρισκω πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinrs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 καλημερα παιδια, προσφατα αγορασα και εγω το συγκεκριμενο μηχανακι. δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος απο linux αλλα καταλαβα οτι εχει custom διανομη με πυρηνα 2.6, τρεχει ταυτοχρονα openbox και matchbox window manager. εκανα μια προσπαθεια να βρω το xterm με τον τροπο του Duracell αλλα δεν μπορεσα ετσι αντι αυτου εκανα edit το αρχειο του pdfviewer και τωρα ανοιγει το xterm. μεχρι τωρα το μονο που καταφερα ειναι να βαλω μερικα παιχνιδακια και να αλλαξω το background.Ενω συνδεομαι με wifi ο browser δεν μου εμφανιζει καμια σελιδα και δεν μπορω να βγαλω ακρη, εχει καποιος καμια ιδεα? ---------- Προσθήκη στις 11:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:07 ---------- ξεχασα να πω οτι ο matchbox τρεχει πανω απο τον openbox matchbox-project.org openbox.org/wiki/Main_Page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isidorosr20595 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 καλημερα παιδια, προσφατα αγορασα και εγω το συγκεκριμενο μηχανακι. δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος απο linux αλλα καταλαβα οτι εχει custom διανομη με πυρηνα 2.6, τρεχει ταυτοχρονα openbox καιmatchbox window manager. εκανα μια προσπαθεια να βρω το xterm με τον τροπο του Duracell αλλα δεν μπορεσα ετσι αντι αυτου εκανα edit το αρχειο του pdfviewer και τωρα ανοιγει το xterm. μεχρι τωρα το μονο που καταφερα ειναι να βαλω μερικα παιχνιδακια και να αλλαξω το background.Ενω συνδεομαι με wifi ο browser δεν μου εμφανιζει καμια σελιδα και δεν μπορω να βγαλω ακρη, εχει καποιος καμια ιδεα? ---------- Προσθήκη στις 11:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:07 ---------- ξεχασα να πω οτι ο matchbox τρεχει πανω απο τον openbox matchbox-project.org openbox.org/wiki/Main_Page Από που το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinrs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 isidorosr το αγορασα μεταχειρισμενο απο ενα παιδι δεν ξερω προελευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2522743&postcount=30 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntzes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Sorry που το ξεθάβω... Μπορεί να μου πεί κάποιος που έχει ασχοληθεί μαζί του πώς μπορώ να bootάρω από USB και να του περάσω άλλη διανομή Δεν έχω βρεί τρόπο να μπώ στο bios ή να αλλάξω boot device..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.