30fill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ενα Imac 20 intel c2duo και έχω εγκαταστήσει το Macfuse & NTFS3g και όλοι οι σκληροί παίζουν κανονικά! Συνδέοντας έναν παλιό εξωτερικό που είχα έβγαλε το γνωστό μύνημα που βγάζει όταν δεν αναγωωρίζει τους σκληρούς ntfs. Απο εκεί την στιγμή δεν παίζει κανείς σκληρός ntfs ( Ακομα και αυτοί που έπαιζαν πρίν μερικά λεπτά). Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του Macfuse&Ntfs αλλά πάλι τίποτα! Καμιά ιδέα??????
kpartsi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι να σου πώ, εμένα το ntfs-3g-fuse δεν λειτούργησε ποτέ και ας δοκίμασα τα χίλια μύρια.... Πέρασα στο Paragon Ntfs και βρήκα την ηρεμία μου
iced Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Και εγω ειχα προβληματα πολλα, το paragon ntfs ειναι η λυση
30fill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή κάνω απεγκτάσταση το macfuse & Ntfs-3g και βάζω το Paragon ntfs?
jtheogr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή κάνω απεγκτάσταση το macfuse & Ntfs-3g και βάζω το Paragon ntfs? Ναι ........και τα απαραίτητα restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.