Προς το περιεχόμενο

Θέλω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε γαμώτο αν και δεν θυμάμαι αν ήταν καλή η όχι μου έχει μείνει μια σκηνή απο μια ταινία οπου είναι ενας τυπάς (διπλωμάτης πρέπει να είναι) και είναι με την οικογένεια του σε μια καφετέρια και φεύγει για λίγο και βλέπει να γίνεται έκρηξη μέσα στην καφετέρια και να πεθαίνει η οικογένεια του, φεύγει στα καπάκια μπαίνει σε ένα τζαμί και αρχίζει να καθαρίζει κόσμο... κατάλαβε κανείς τίποτα?? :P

Δημοσ.

οκ, απο οσο βλεπω ειναι πολυ χρησιμο αυτο το τοπικ. εχω και εγω λοιπον μια απορια.

αυτη πρεπει να ειναι και η πρωτη ταινια θριλλερ που ειδα εν ετη 1992 περιπου στην τηλεοραση. σε μια σκηνη παει μια γυναικα στο διαμερισμα ενος τυπου και αυτος τη σπρωχνει η της πιεζει το κεφαλι κοντρα σε ενα ενυδρειο που ειχε και ετσι της κοβεται το κεφαλι και πεφτει μεσα.

αργοτερα ο τυπος περνει το ακεφαλο σωμα και το τυλιγει σε ενα χαλι και παει να το ξεφορτωθει. αν θυμαται η ξερει κανεις ας πει τιποτα...

• Moderators
Δημοσ.
σε μια σκηνη παει μια γυναικα στο διαμερισμα ενος τυπου και αυτος τη σπρωχνει η της πιεζει το κεφαλι κοντρα σε ενα ενυδρειο που ειχε και ετσι της κοβεται το κεφαλι και πεφτει μεσα..

He Knows You're Alone (1980) ίσως. (η σκηνή πάντως με το κομμένο κεφάλι είναι αρκετά διαφορετική, αν και καταλήγει στο ενυδρείο)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...