Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ρε guys δεν θυμαμαι ουτε το ονομα του προταγωνιστη ουτε της τενιας.. παντος πολυ γνωστη σε ολους κομικη αμερικανικη τενια την προιγουμενη 10ετια επαιζε στη tv λπν σεξομανης με γιαλακια, ολο το movie ειχε να κανει με sex κ υπηρχε κ μια ομαδα κακων ολοι ασχημομουριδες με επικεφαλη εναν καραφλα με μια γατα(αυτη χωρης τριχες) μονο αυτα ξερω.. Austin Powers μήπως;
mariakc Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 παιδια ψαχνω μια ταινια, γαλλοφωνη, που επαιξε στην ετ1 πριν 2 εβδομαδες περιπου πρεπει να ειναι σχετικα γνωστη. Λοιπον: ειναι μια φτωχη οικογενεια, πατερας, κορη και 2 γιοι που μενουν σε μια ετιμοροπη οικοδομη με αλλες ποσες οικογενειες μετα απο καποιον πολεμο. Ο πατερας αρρωστος στο κρεβατι και ο μικρος (Λουι αν δεν κανω λαθως) δουλευει ως νεκροθαφτης(!) Ο πατερας μπαινει για λιγες μερες στο νοσοκομειο για να εχει να τρωει και οταν γυρναει σπιτι ο μικρος τον δηλητηριαζει.Την μερα της κηδειας του ο μικρος αυτοκτονει πεφτοντας απο μια οικοδομη...εκει τελειωνει η φαση ειναι οτι δεν προλαβα να δω ουτε τιτλο ουτε σκηνοθετη παντως ηταν αφιερωμενη σε καποιον
mariakc Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ποια ειναι Germania,anno zero ή Germany, year zero του Rossellini ωραια ταινια αλλα πολυ καταθλιψη βρε παιδι μου...
hanzo Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παίδες παρακάτω ανφέρομαι σε μια ταινία στην οποία είχα αναφερθεί και στο πιο ειδικό τοπικ ( τι , που , ποιος κλπ) αλλά η ανίχνευσή μου απέβει άκαρπη. Κάνω μια δεύτερη προσπάθεια μπας και γίνει τπτ. Είναι πάντως πολύ δύσκολο και έχω ψάξει πολύ ως τώρα. Είναι από τις πρώτες έγχρωμες .Με έναν δειλό ιππότη και τον υπηρέτη του , όπου σαν σφαγέας δρακών αφήνει τον υπηρέτη του μόνο στην σπηλιά και κρύβεται έξω, ο υπηρέτης σκοτώνει τον δράκο και ο ιππότης για να κλέψει την δόξα τον δολοφονεί. Χρόνια μετά ένα βοσκόπουλο από τα κόκαλα του έφτιαξε μία φλογέρα και αυτή αντί για νότες τραγουδούσε με λόγια την αδικία που είχε γίνει στον υπηρέτη. Ο ιππότης ήταν ένας άγγλος με μουστάκι και κενό ανάμεσα στα δόντια χαρακτηριστική φάτσα εγγλέζου.
zenso Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παίδες παρακάτω ανφέρομαι σε μια ταινία στην οποία είχα αναφερθεί και στο πιο ειδικό τοπικ ( τι , που , ποιος κλπ) αλλά η ανίχνευσή μου απέβει άκαρπη. Κάνω μια δεύτερη προσπάθεια μπας και γίνει τπτ. [...] Η ιστορία που γράφεις είναι των αδερφών Grimm,και λέγεται The Singing Bone. Aποτελεί μέρος αυτής της ταινίας. Τσέκαρε και το συγκεκριμένο απόσπασμα
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Eιναι η ιστορια The Singing Bone η οποια αποτελει μερος της ταινιας: The Wonderful World of the Brothers Grimm (1962) ινφο εδω: http://www.imdb.com/title/tt0056700/ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wonderful_World_of_the_Brothers_Grimm χεχ και μονο που ειπες ειναι ο κλασικος αγγλος με αραια τα μπροστινα δοντια,καταλαβα αμεσως ποιος ηθοποιος ηταν.ηταν γνωστος κωμικος στην εποχη του. και οντως αυτος που σκεφτομουν ειναι στο πανω tube βιντεο.
hal9001 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ψαχνω μια ταινία που την είχα πετύχει στην νετ αλλα οχι απο την αρχή. είναι ενα χωριό στην κίνα νομίζω με άτομα που έχουν κάποιες ικανότητες σε πολεμικές τέχνες αλλα κάνουν πολύ διαστημικά πράγματα και έχουν και περίεργες δυνάμεις. είναι ενας τύπος που θέλει να ελεγχει το χωριό με την συμμορία του και ένας κάτοικος του χωριού αντιστέκεται και παλεύει μαζί τους. πέφτει πολύ ξύλο, πετάνε στον αέρα, καράτε σούπερ δυνάμεις κτλ έχει κανείς καμία ιδέα??
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τωρα σωθηκες.ειναι πολυ γενικο το θεμα για τετοιου τυπου ταινια.δεν θυμασαι αλλες λεπτομερειες; ειναι post tiger and dragon ταινια η παλιοτερη;
hal9001 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ήταν ενα χωριό κλειστή κοινωνία και ένας νεος αποφάσισε να βοηθήσει το χωριό του απο τους κακούς που ο αρχηγός τους έχει υπερδυνάμεις. τελικά και ο μικρός ανέπτυξε τις δικές του με την βοήθεια ενός γέρου που τον δίδαξε. ο κακός σκοτώνει τον γέρο και ο νεαρός παίρνει εκδίκηση. μου είχαν κάνει εντύπωσει τα διαστημικά κόλπα και οι κινήσεις αλα street fighter όπως πλακωνόντουσαν.. είχε και κωμικά στοιχεία μέσα παλιότερη απο τίγρης και δράκος.. και δεν ήταν τοσο εμπορική!
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 για ταινια του hark tsui μου μοιαζει.να τσεκαρω λιγο στο imdb. ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:11 ---------- μηπως ειναι αυτη; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=q8TvyiEVuNs&feature=player_embedded[/ame] βρηκα και μια παρομοια ταινια του hark tsui που γυριζε τετοιες wire-fu ταινιες αλλα στην δικια του οι κακοι ειναι βρυκολακες.μηπως ειναι αυτη; Vampire Hunters λεγεται.
hal9001 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οχι δεν εχει σχεση με Bruce Lee. δεν είναι κάποια απο τις παραπάνω. ρε γμτ δε ξέρω πως αλλιώς να το ψάξω!
zenso Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παίζει να εννοείς το Kung Fu Hustle,αν και αμφιβάλλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.