bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ψιλοπρόσφατη μόνο το Drag Me To Hell μου'ρχεται τώρα. Ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτη.Ξεφευγοντας /τρεχοντας απο την κολαση κατι τετοιο ειναι ο ελληνικος τιτλος..
mindtrapper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Λοιπον αν καποιος βρει μια ταινια που ψαχνω εγω θα τον παραδεχτω.Ειναι εξαιρετικα δυσκολο,ειχα δει αποσπασματα πριν 15 χρονια ισως και παραπανω,αλλα δεν θυμαμαι κανεναν ηθοποιο.Ειμαι εμπειρος στο ιντερνετ,εξξαλου εχω απο το 1998,εχω ψαξει το google και το imdb αλλα δεν μπορεσα να την βρω. Προκειται για καποιο γουεστερν με αρκετη βια,με εναν ιεροκυρηκα που δημιουργει χαος σε μια περιοχη στην Αμερικη,βαζει τους ανθρωπους να σκοτωνουν ο ενας τον αλλο και μια φερεται καλα,μια ασχημα για να δημιουργησει εριδες. Υπαρχει και ενας κεντρικος ηρωας που προσπαθει να φτιαξει τα πραγματα και καποια στιγμη καταλαβαινει τον βρωμικο ρολο του ιεροκυρηκα.Του τα χωνει στα ισια οταν τον βρισκει και ειναι ετοιμος να τον πυροβολησει οταν ξαφνικα ο κυρηκας μεταμορφωνεται μπροστα του σε ενα ερπετοειδες πλασμα.Ο ηρωας νομιζει οτι ειναι ο διαβολος,αλλα αυτος του αποκαλυπτει οτι ειναι εξωγηινος και οτι εκανε καποια πειραματα για να δει την νοοτροπια της ανθρωπινης φυλης και οτι συντομα το ειδος του θα καταλαβει την γη γιατι οι ανθρωποι δεν την αξιζουν. Ξερω οτι δεν βοηθω αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι τιποτε αλλο.Η ταινια ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος την εβρισκε. Έχω φάει κόλλημα, προσπαθώ να τη βρω αλλά μάταια. Θυμάσαι κάποιο άλλο clue; Πρέπει να τη βρούμε
kourbeti Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μια ταινία που την είχα δει πριν περίπου 20 χρόνια... Κάπου στην Αυστραλια ένα ζευγάρι με δύο παιδιά πάνε εκδρομή με ένα βαν. Ένας παπούς αμπορίτζιναλ δίνει ένα περίεργο σχέδιο στο αγοράκι. Οι γονείς σκοτώνονται σε ατύχημα (και το κοριτσάκι; δε θυμάμαι...) Τελικά το αγοράκι μένει μόνο στην ερημιά και προσπαθεί να επιβιώσει, ώσπου συναντάει κάποιον ο οποίος όμως δεν του δίνει σημασία γιατί έχει πάει στην ερημιά για να πεθάνει! Όταν βλέπει το αμπορίτζιναλ σχέδιο αποφασίζει να το βοηθήσει μαθαίνοντάς του πως να επιβιώσει σεβόμενο τη φύση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Καλησπερα ,ψαχνω για μια ταινια στην οποια το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειναι θριλερ και υπαρχει ενας οργανισμος μεσα σε ενα βαζο [με ματια κτλ],τερατουργιμα]το οποιο κανει τους ανθρωπους που βρισκονται κοντα του πολυ επιθετικους .Το ειχα δει πριν χρονια [δεν ειναι καινουργιο]
Symbad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μια ταινία του 1986 κάπου εκεί. Είναι με έναν τύπο κάπου στην Αλάσκα (μάλλον), ο οποίος είναι κυνηγός. Μένει μες στην ερημιά και πάει να πάρει προμήθειες και μαζί του παίρνει (αγοράζει), μια μουγκή ινδιάνα αν θυμάμαι καλά. Αυτή τον μισεί αλλά στην πορεία τον ερωτεύεται και του σώζει και την ζωή. Ήμουν πιτσιρικάς την είχα δει καμιά 20αριά φορές στο βίντεο και δεν θυμάμαι τον τίτλο γ@μ0τ#&*!^%%#$@$%*
tarantules Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είναι ένας ζωγράφος που για να βγάλει τα προς το ζειν φτοιάχνει πιστά αντίγραφα γνωστών ζωγράφων.Τον ανακαλύπτουν κάποιοι απατεώνες και του ζητάνε να φτοιάξει ένα αντίγραφο από ένα πίνακα του Ρεμπραντ ο οποίος δεν έχει βρεθεί (θεωρείται χαμένο έργο) για να τον πάνε σε μια δημοπρασία και να πουληθεί κάποια εκατομμύρια. Ο ζωγράφος αφού τον έχει φτοιάξει τον παραδίδει στους απατεώνες όπου έχουν φέρει και μια ειδικό για να εξετάσει την αυθεντία του πίνακα.Ο πίνακας είναι τόσο πιστός που η ειδικός ξεγελιέται και τον θεωρεί αυθεντικό μιας και έχει φτοιαχτεί με τα ίδια δυσεύρετα υλικά που ζωγράφιζε ο ίδιος ο Ρεμπραντ την εποχή του. Ο ζωγράφος το μετανοιώνει και κλέβει τον πίνακα-αντίγραφο αλλά τον ποιάνει η αστυνομία και τον πάνε στα δικαστήρια. Εκεί πρέπει να αποδείξει οτι ο πίνακας είναι αντίγραφο και όχι ο αυθεντικός! Και ζωγραφίζει μέσα στην αίθουσα για να αποδείξει την αθωώτητά του. Ο ζωγράφος μοιάζει πολύ με τον ηθοποιό που έπαιζε στα X-files αλλά δεν είναι αυτός.Η ταινία είναι του 2000 ή εκεί γύρω.... Καμία βοήθεια ?
zenso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είναι ένας ζωγράφος που για να βγάλει τα προς το ζειν φτοιάχνει πιστά αντίγραφα γνωστών ζωγράφων.[...] Incognito (1997)
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μια ταινία του 1986 κάπου εκεί. Είναι με έναν τύπο κάπου στην Αλάσκα (μάλλον), ο οποίος είναι κυνηγός. Μένει μες στην ερημιά και πάει να πάρει προμήθειες και μαζί του παίρνει (αγοράζει), μια μουγκή ινδιάνα αν θυμάμαι καλά. Αυτή τον μισεί αλλά στην πορεία τον ερωτεύεται και του σώζει και την ζωή. Ήμουν πιτσιρικάς την είχα δει καμιά 20αριά φορές στο βίντεο και δεν θυμάμαι τον τίτλο γ@μ0τ#&*!^%%#$@$%* Λιγο πιο παλια αλλα θα σε καλυψει πιστευω (αν δεν ειναι αυτη τελικα) ...
tarantules Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μπράβο ρε zenso.... Πάω να την κατεβάσω...thanks
akisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Λοιπον αν καποιος βρει μια ταινια που ψαχνω εγω θα τον παραδεχτω.Ειναι εξαιρετικα δυσκολο,ειχα δει αποσπασματα πριν 15 χρονια ισως και παραπανω,αλλα δεν θυμαμαι κανεναν ηθοποιο.Ειμαι εμπειρος στο ιντερνετ,εξξαλου εχω απο το 1998,εχω ψαξει το google και το imdb αλλα δεν μπορεσα να την βρω. Προκειται για καποιο γουεστερν με αρκετη βια,με εναν ιεροκυρηκα που δημιουργει χαος σε μια περιοχη στην Αμερικη,βαζει τους ανθρωπους να σκοτωνουν ο ενας τον αλλο και μια φερεται καλα,μια ασχημα για να δημιουργησει εριδες. Υπαρχει και ενας κεντρικος ηρωας που προσπαθει να φτιαξει τα πραγματα και καποια στιγμη καταλαβαινει τον βρωμικο ρολο του ιεροκυρηκα.Του τα χωνει στα ισια οταν τον βρισκει και ειναι ετοιμος να τον πυροβολησει οταν ξαφνικα ο κυρηκας μεταμορφωνεται μπροστα του σε ενα ερπετοειδες πλασμα.Ο ηρωας νομιζει οτι ειναι ο διαβολος,αλλα αυτος του αποκαλυπτει οτι ειναι εξωγηινος και οτι εκανε καποια πειραματα για να δει την νοοτροπια της ανθρωπινης φυλης και οτι συντομα το ειδος του θα καταλαβει την γη γιατι οι ανθρωποι δεν την αξιζουν. Ξερω οτι δεν βοηθω αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι τιποτε αλλο.Η ταινια ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος την εβρισκε. Ααααχ νόμισα ότι τη βρήκα και μάλιστα ότι την είχα δει (Invasion of the Space Preachers) , αλλά μάλλον άκυρο γιατί είναι με rednecks και όχι cowboys... κλαψ
Symbad Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Λιγο πιο παλια αλλα θα σε καλυψει πιστευω (αν δεν ειναι αυτη τελικα) ... Αυτή είναι!Του 66 ε; Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο παλιά Είσαι πρώτος σ' ευχαριστώ
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα δεν ειναι αυτη.Η ταινια που ανεφερα,ειναι γουεστερν και ηταν καλη παραγωγη.Και αν και δεν θυμαμαι ποτε ακριβως βγηκε,ειμαι εντελως σιγουρος οτι ηταν μετα το 1980.
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μηπως ειναι αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Heart%27s_Desire_%28The_Outer_Limits%29 εδω μπορεις να δεις και το επεισοδιο: http://www .youtube.com/watch?v=NAtp0Dso8To βαλε το παραπανω λινκ στο http://www.hidemyass.com και δεστο μεσω του Proxy του,διοτι η MGM του χει country restriction. για δεστο και πες μας αν ειναι αυτο
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Οπως το περιγραφεις υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι αυτο.Αλλα το κολπακι με το hidemyass δεν μου δουλευει.Θα την βρω αλλιως την ταινια και θα σου γραψω αυριο. Χιλια ευχαριστω. ---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:30 ---------- Killik Ναι αυτο ειναι!Τελικα ηταν επεισοδιο μιας σειρας για αυτο δεν μπορουσαμε να το βρουμε ευκολα.Πως τα καταφερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.