CLIFFBURTON Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειχα δει πριν πολλα χρονια μια ταινια του Τζακι τσαν το τιτλο δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι μια σκηνη που ετρεχε να ξεφυγει απο κατι κακοποιους νομιζω και βρηκε κατι καυτερες πιπεριες και τις εφαγε και μετα τις εφτυσε στα ματια των κακοποιων.Μηπως μπορειτε να βοηθησετε... Ευχαριστω !!!!
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ο γουγλης ειναι φιλος σου: http://www.amazon.com/Jackie-Chans-Project-John-Cheung/dp/B00008IHUC/ref=cm_lmf_tit_8
benign Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον αν καποιος βρει μια ταινια που ψαχνω εγω θα τον παραδεχτω.Ειναι εξαιρετικα δυσκολο,ειχα δει αποσπασματα πριν 15 χρονια ισως και παραπανω,αλλα δεν θυμαμαι κανεναν ηθοποιο.Ειμαι εμπειρος στο ιντερνετ,εξξαλου εχω απο το 1998,εχω ψαξει το google και το imdb αλλα δεν μπορεσα να την βρω. Προκειται για καποιο γουεστερν με αρκετη βια,με εναν ιεροκυρηκα που δημιουργει χαος σε μια περιοχη στην Αμερικη,βαζει τους ανθρωπους να σκοτωνουν ο ενας τον αλλο και μια φερεται καλα,μια ασχημα για να δημιουργησει εριδες. Υπαρχει και ενας κεντρικος ηρωας που προσπαθει να φτιαξει τα πραγματα και καποια στιγμη καταλαβαινει τον βρωμικο ρολο του ιεροκυρηκα.Του τα χωνει στα ισια οταν τον βρισκει και ειναι ετοιμος να τον πυροβολησει οταν ξαφνικα ο κυρηκας μεταμορφωνεται μπροστα του σε ενα ερπετοειδες πλασμα.Ο ηρωας νομιζει οτι ειναι ο διαβολος,αλλα αυτος του αποκαλυπτει οτι ειναι εξωγηινος και οτι εκανε καποια πειραματα για να δει την νοοτροπια της ανθρωπινης φυλης και οτι συντομα το ειδος του θα καταλαβει την γη γιατι οι ανθρωποι δεν την αξιζουν. Ξερω οτι δεν βοηθω αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι τιποτε αλλο.Η ταινια ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος την εβρισκε.
value Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ισως σε βοηθήσει αυτό... http://en.wikipedia.org/wiki/Weird_West#Films
benign Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 value Ευχαριστω πολυ,θα ψαξω σε αυτην την λιστα.
oneofthem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 αν είναι αυτό που νομίζω τότε ίσως ψάχνεις ένα tv mini series με 2 κομμάτια και για αυτό το λόγο δεν το χεις βρει γιατί δεν είναι ταινία για να δούμε, μήπως θυμάσαι να υπήρχε τυφλός ήρωας στην πλοκή? θα προσπαθήσω να το βρω για να βρούμε και αυτά που ψάχνω κι εγώ μετά
arxaggelos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πάντως από την περιγραφή μιλάμε για μεγάλο κάψιμο η ταινία Πρέπει να είναι πολύ καλτ!
oneofthem Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Σε ευχαριστω παρα πολυ.δεν μου απάντησες όμως θυμάσαι να έχει έναν ήρωα που έχει τυφλωθεί μέσα?
benign Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Συγνωμη,εχεις δικιο.Δεν θυμαμαι αν υπηρχε καποιος ηρωας που να ειχε τυφλωθει. Πρεπει να ειναι cult, με ενδιαφερει το θεμα γιατι μεσα απο ταινιες ,καποιοι σκηνοθετες που εχουν προσβαση σε απορρητες πληροφοριες αφηνουν υπονοιες για επαφες τριτου και τεταρτου τυπου.
salliara Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Συγνωμη για το ακυρο, δεν ψαχνω ταινια, αλλα ενα σκιτσο / γελοιογραφια. (δεν βρηκα καποιο αναλογο θεμα στο φορουμ) Ειναι ενα σκιτσο/γελοιογραφια που λεει ο αντρας στην γυναικα "θα μαγειρεψω εγω σημερα", και μαγειρευει, τρωνε, κ μετα παει η ερμη μεσα, και ειναι ΧΑΛΙΑ η κουζινα, και καθαριζει. Το χει κανενας? Ξερετε που μπορω να το βρω?
nikosBruin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 καποιοι σκηνοθετες που εχουν προσβαση σε απορρητες πληροφοριες αφηνουν υπονοιες για επαφες τριτου και τεταρτου τυπου. Θα έλεγα και πέμπτου και έκτου τύπου, και με καταλαβαίνεις ειδικά αν παρακολουθείς Dr Who...
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ψαχνω και εγω μια ταινια . Ειναι ενα θριλερ : Running κατι hell ,κατι τετοιο , ειδα ενα trailer αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο ακριβως. Την εχει κανεις υποψη του ? Και αν την εχει δει καποιος ας πει εντυπωσεις .
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ψιλοπρόσφατη μόνο το Drag Me To Hell μου'ρχεται τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.