Προς το περιεχόμενο

Θέλω μια ταινια αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε σχεση με ενα ρωσσικο πλοιο και με κατι ανδροιδες

που τουσ ενεργοπηισανε και ειναι και μια επιζισοντα σε ενα ντουλαπι ????

Αν ξερει κανεισ ασ μου πει γιατι τιν εχο αποθιμενο απο 6 δημοτικου :-)

και ειναι θριλερ ας μου πει καποιος

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω συνηθως οταν δεν θυμαμαι το ονομα μιας ταινιας,πληκρολογω στο google το ονομα καποιου απο τους ηθοποιους που παιζανε στην ταινια αυτη,και βρισκω πληροφοριες για ολες τις ταινιες που εχει παιξει ο συγκεκριμενος ηθοποιος..πολυ καλες πληροφοριες εχει πχ η wikipedia για καθε καλλιτεχνη..με τον τροπο αυτο βρισκω την ταινια που θελω(είτε προφανως απο το ονομα της ταινιας αυτης είτε απο την περιγραφη της)..

αρκει να θυμασαι το ονομα καποιου καλλιτεχνη που συμμετειχε..

ελπιζω να σε βοηθησα..

Δημοσ.
Πάτα στο Google "επιζισοντας σε ενα ντουλαπι " ε του φούστη πόσοι επιζισόντες να υπάρχουν σε ένα ντουλάπι

:lol::lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα και το κάψιμο των ματιών μας από τα ορθογραφικά (no offence) το θέμα είναι ενδιαφέρον. Προσωπικά θέλω να βρω ταινίες που τις έβλεπα μικρός, από τις οποίες θυμάμαι μόνο σκηνές.

Bold--->For god's sake, κάποιος mod να διορθώσει τον τίτλο του θέματος...

Δημοσ.
φιλε μου mindtrapper σε ευχαριστο πολυ

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Για να καταλάβεις πως θα ψάχνεις αν χρειαστείς ποτέ κάτι παρόμοιο: πήγα google και έβαλα (για το συγκεκριμένο) "movie russian ship cyborgs". Πάνω πάνω :-)

Δημοσ.

ειναι θεμα γουστου αλλα το virus ειναι απο τις πιο απαραδεκτες ταινιες που εχω δει ποτε μου:P πρωτη φορα εκλαψα τα χρηματα μου στον κινηματογραφο :P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λιπον,εγω ψαχνω μια ταινια παλια [ή του 80 ή του 90 ] οπου ενας εντρας οικογενειαρχεις καπου μπλεκει και μια μαγισσα του κανει μαγια και με τον καιρο αυτος παχαινει παρα πολυ ,και ολο τρωει ,και ψαχνεται να βρει την μαγισσα για να λυσει την καταρα.Αμα την ξερετε ,την ειχα δει πριν 8 χρονια .

Δημοσ.
Πάτα στο Google "επιζισοντας σε ενα ντουλαπι " ε του φούστη πόσοι επιζισόντες να υπάρχουν σε ένα ντουλάπι

σφιχτης, επιζωντες ρε

βασικα δεν μου αρεσει να διορθωνω τα λαθη των αλλων αλλα γουσταρω πολυ να σε λεω σφιχτη:-D:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ----------

ειναι θεμα γουστου αλλα το virus ειναι απο τις πιο απαραδεκτες ταινιες που εχω δει ποτε μου:P πρωτη φορα εκλαψα τα χρηματα μου στον κινηματογραφο :P

καλα δες και το spawn πχ,τον μαμησανε τον ηρωα

Δημοσ.
Λιπον,εγω ψαχνω μια ταινια παλια [ή του 80 ή του 90 ] οπου ενας εντρας οικογενειαρχεις καπου μπλεκει και μια μαγισσα του κανει μαγια και με τον καιρο αυτος παχαινει παρα πολυ ,και ολο τρωει ,και ψαχνεται να βρει την μαγισσα για να λυσει την καταρα.Αμα την ξερετε ,την ειχα δει πριν 8 χρονια .

μήπως αδυνάτιζε και δεν το θυμάσαι καλά? αν ναι, είναι η http://www.imdb.com/title/tt0117894/

και είναι από τις καλύτερες προσαρμογές βιβλίου του King στην οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...