Προς το περιεχόμενο

Υπερκατανάλωση!!!

Fronimitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια βλακεία στον εγκέφαλο που λέγεται υπερκατανάλωση!Δεν ξέρω γιατί αλλά με το που βλέπω ένα gadgetάκι θέλω να πάω να το αγοράσω(σσ.βέβαια δεν υπάρχει φράγκο,με το ζόρι βγαίνω να δώ την κοπέλα μου).Έχω φάει κόλλημα να πάρω ένα μικρο netbook 9-10" χωρίς ουσιαστικά να το χρειάζομαι αφου έχω ήδη λαπτοπ και μάλιστα καλύτερο απο αυτάΕπίσης ενώ έχω xbox360 και PS2 μου έχει καρφωθεί αυτό το ομορφούλι και συμπαθητικούλι PSP.Κι αυτό άχρηστο μου είναι.Και κινητό θέλω και mp3 player και και και.....

Κι εσείς έτσι είστε;Κι αν ναί τι θα θέλατε να πάρετε ή πείρατε χωρίς να το χρειάζεστε;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο άνθρωπος το μόνο που χρειάζεται,είναι τροφή και καταφύγιο.

Όλα τα άλλα είναι άχρηστες σαχλαμάρες για να αποκαλείται νοήμον ον.

Βασικά θέλω και γω ό,τι βλέπω γύρω μου!

Δημοσ.

iPod Touch, PSP, eeePC, TFT 52", PS3, xbox 360, Logitech z5500, HTC Diamond Pro, Water Cooling, Intel Core i7, 2x4870 για crossfire, ενα ρολόι Tommy Hilfigher, Pioneer CDJ 1000, Western Digital Velociraptor, Solar ower charger... Αυτά είναι μερικά μόνο! Αν κάποιος από εσάς χαρίζει κατι ας μου στείλει Pm να κανονίσουμε που θα τον βρω να μου το δώσει. Ο,τι ωρα και μέρος σας βολεύει, μη σας βάλω σε άλλο κόπο! :P:P

Δημοσ.

Ενταξει υπερβολη μου φαινεται αυτο που λες. Ολοι θελουμε πραγματα αλλα αν μπορεσουμε θα τα παρουμε. Συμβιβαζομαστε με κατι αλλο στην καλυτερη ;)

Δημοσ.

Η νέα τρέλα είναι τα netbook... τα αγοράζουν όλοι χωρίς να ξέρουν τον λόγο.

Η πρώτες ερωτήσεις που κάνουν αυτοί που τα αγοράζουν είναι... γιατί δεν έχουν dvd-rom (λές και θα προτιμήσουν την οθόνη 8" για ταινίες αντί την 40άρα που έχουν στο σαλόνι)... και αν θα μπορεί να τρέξει το WOW :rolleyes:

Δημοσ.
Ο άνθρωπος το μόνο που χρειάζεται,είναι τροφή και καταφύγιο.

Όλα τα άλλα είναι άχρηστες σαχλαμάρες για να αποκαλείται νοήμον ον.

Βασικά θέλω και γω ό,τι βλέπω γύρω μου!

και sex! Μην το ξεχνάμε...

Δημοσ.

Εμένα με έχει πιάσει πάλι η μανία αγοράς games και, μάλιστα, παραμονές εξεταστικής :(. Tουλάχιστον τα παίρνω από Internet και δεν πληρώνω πολλά (14 ευρώ το Mass Effect, 20 το Warhead, 5 το Worms 3D κ.ο.κ.). Επίσης, θέλω ένα καλό 5,25 fan controller και 2 cathode lights λευκά για το case.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω λυσάξει να φτιάξω ενα ιντερνετόπισο , ενα htpc , να πουλήσω αυτόν που έχω και να πάρω καινούργιο, PS3, 360, ένα A5(σε λευκό παρακαλώ, με απίστευτο ζαντικό)... ε και άλλα μα βαριέμαι να γράφω!!!!!

Δημοσ.

Εγώ με το που είδα αυτόν τον τίτλο υπέθεσα πως κάτι τραβάει πολύ ρεύμα!!!!!!

Υπερκαταναλωτική μανία θα ήταν το πιο σωστό να μπεί ως τίτλος!!

Τώρα ως προς το ζουμί της υπόθεσης....δεν έχω χρόνο,χώρο και προπαντός χρήματα για να πάρω ότι μου γυαλίζει....οπότε βολεύομαι με τα ταπεινά που έχω!

Δημοσ.
Η Γκαγκάκη είναι πολύ κόμματος ρε παιδιά.Αχ και τι μας κάνουν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες...

Ταιριάζουμε ;) Χ-factor μόνο για Κατερίνα Γκαγκάκη :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...