caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 2 post έχει το παιδί... μην το συνεχίσουμε. Καλώς ήρθες Bill_cs: Θερμοαγώγιμη ή thermal grease/compound/paste είναι οι πιο δόκιμοι όροι
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να διαλύσεις το κουτί για να δεις αν βραχυκυκλώνει το power button. Απλά άνοιξε το, και αποσύνδεσε το jumber που συνδέεται με το button. Μετά για να boot-άρει, βραχυκύκλωσε τα 2 pins που "ελευθερώθηκαν" με ένα κατσαβίδι. Αν απλά έκλεινε το Pc σε αόριστο χρόνο, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί το πρόβλημα, (psu/θερμοκρασίες/mobo) αλλά από την στιγμή που παίρνει προτοβουλίες να ανοίξει και μόνο του, μπερδεύει πολύ το πράγμα...
alex_zografos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αποσυνεδεσα το jumper του power button κ δν ανοιγοκλεινει. Βραχυκυκλωσα και τα 2 pins κ ανοιξε κανονικα. Οποτε εφοσον γινεται αυτο προβλημα εχει το κουμπι κ τ καλωδιακια του ετσι? Μαλλον πρεπει να αγορασω καινουριο κουμπι και να το συνδεσω.. Ευχαριστω φιλε liopyr για την βοηθεια σου! Ευχαριστω ολους!
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αποσυνεδεσα το jumper του power button κ δν ανοιγοκλεινει. Βραχυκυκλωσα και τα 2 pins κ ανοιξε κανονικα. Οποτε εφοσον γινεται αυτο προβλημα εχει το κουμπι κ τ καλωδιακια του ετσι? Μαλλον πρεπει να αγορασω καινουριο κουμπι και να το συνδεσω.. Ευχαριστω φιλε liopyr για την βοηθεια σου! Ευχαριστω ολους! Mπορείς αν θες να διαθέσεις λίγα χρήματα να πάρεις κάτι τέτοιο που είναι και πιο πολυχρηστικό, ή κάτι τέτοιο για λόγους εμφάνισης. Αν το κουτί είναι παλιό, και δεν σε απασχολεί, φτιάχνεις και ένα χειροποίητο διακοπτάκι και είσαι Ok.
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο ρε liopyr :mad: Πας και δείχνεις ένα gadgetοείδες που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει και ξαφνικά το "χρειάζομαι" απεγνωσμένα. Πάνε 14.98€... (πάλι καλά )
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Eγώ έχω φάει σκάλωμα με αυτό ... Οπότε όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και χειρότερα...
Bill_cs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σορρυ ρε!!! παντως καταλαβατε τι εννούσα... σορρυ...
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σορρυ ρε!!! παντως καταλαβατε τι εννούσα... σορρυ... Μην αγχώνεσαι man, έχουμε πει πολύ χειρότερα εδώ μεσα..
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τι εγινε ομως βρηκες ακρη??? Εγώ? Δεν την έχω χάσει. (ακόμα).
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Eγώ έχω φάει σκάλωμα με αυτό ... Οπότε όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και χειρότερα... Και υποτίθεται είναι key chain... Είδα από κοντά αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999291 και είναι ότι πιο καρφωματικό υπάρχει... και το είδα σε γραφείο :lol:
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Είδα από κοντά αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999291 και είναι ότι πιο καρφωματικό υπάρχει... και το είδα σε γραφείο :lol: Α.Μ.Α.Ν telemarketing (παγκόσμια πατέντα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.