alex_zografos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους, Το desktop μου τις τελευταιες μερες ανοιγοκλεινει μονο του, χωρις να πατησω το κουμπι power. Επισης καποιες φορες ανοιγει για κ πριν καν ανοιξουν τα windows κλεινει αμεσως, αλλα και καποιες αλλες αφου ανοιξουν τα windows, κανει τερματισμο μονος του.. Εχω την εντυπωση οτι hardware δεν πρεπει να ειναι, αλλα αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ας βοηθησει παρακαλω. Ευχαριστω για καθε βοηθεια εκ των προτερων!
Αδμιν Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μηπως λογω PSU or λογω θερμοκρασιας (τσεκαρε τα fans)?
alex_zografos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θερμοκρασιες ειναι μια χαρα... Αλλα κ θερμοκρασιες να ηταν δν θα ανοιγε μονος του..Τωρα στα καλα καθουμενα ανοιγει μονος του,οποτε ισως ειναι το τροφοδοτικο,αλλα δν ειμαι σιγουρος γι αυτο ζητω μια πιο εμπειρη γνωμη..
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Να ανοίγει μόνος του στα καλά καθούμενα είναι από τα πιο κουλά προβλήματα που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει. Δες μήπως βραχυκυκλώνει κάπου το power button του case και απενεργοποίησε το "lan boot" από bios για αρχή. Ποια μητρική έχεις?
alex_zografos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 M/B εχω την Albatron KX18D PRO 2 (NF2/SATA/FIR) Θα δω για το power button,το lan boot τι ακριβως κανει? Εχει αλλες επιδρασεις?
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θα δω για το power button,το lan boot τι ακριβως κανει? Εχει αλλες επιδρασεις? Aυτο που λέει μόνο κάνει. Μπορεί να boot-άρει από lan.
alex_zografos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Φιλε liopyr, μακαρι να μπορουσα να τ κανω αυτο που λες. Προσπαθησα ηδη 10 φορες αλλα δν προλαβαινω να φτασω στο boot lan κ κλεινει μονος του. Παντως το κουμπι προσπαθησα να το δω, αλλα ειναι τετοια η κατασκευη που εχει μια πλαστικη επιφανεια μπροστα και δυσκολευομαι να την αφαιρεσω, αλλα εν αναγκη θα την ξηλωσω.. Θα ξαναπροσπαθησω το boot lan, αλλα μηπως θα μπορουσες να μ πεις σε ποιο tab ειναι για να παω αμεσως μπας κ προλαβω πριν κλεισει? Επιπλεον τι αλλο θα μπορουσα να δοκιμασω? Υπαρχει μηπως περιπτωση γιατι απο εναν φιλο ακουσα κ αυτην την γνωμη, το προβλημα να ειναι στο καλωδιο ρευματος απο πριζα στο τροφοδοτικο? Γιατι οταν το βγαζω και το επανασυνδεω κανει τον χαρακτηριστικο θορυβο, αλλα μηπως δν ειναι φυσιολογικο?
JimChris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αποσυνδεσε τον απο το ΙΝΤΕRNET για αρχη.Δες αν συνεχιζει.....
StaPas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μηπως εχεις ISDN με usb συνδεση; Αν ναι βαλτο με serial και θα διορθωσεις το προβλημά σου!
metal exists Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 αν ανοίγεις το pc μέσα έλενξε τα καλώδια τροφοδοσίας της mobo αλλιώς μαλλον το τροφοδοτικό φταίει
alex_zografos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 1) Δεν τον εχω συνδεδεμενο με το μοντεμ οσο τ κανει αυτο 2) εχω ISDN με USb, αλλα οπως προοειπα δν εχω συνδεδεμενο τον πυργο με το μοντεμ 3)τον εβαλα σε αλλη πριζα αλλα συνεχιζει να κανει τ ιδια..
Bill_cs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βαλε λιγο αντιθερμαντικη αλοιφή στον επεξεργαστη σου(κατω απο την ψυχτρα)!!!
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βαλε λιγο αντιθερμαντικη αλοιφή στον επεξεργαστη σου(κατω απο την ψυχτρα)!!! :lol: Κουλό βραχυκύκλωμα ή wake on event. Clear CMOS και βλέπουμε...
PCharon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βαλε λιγο αντιθερμαντικη αλοιφή στον επεξεργαστη σου(κατω απο την ψυχτρα)!!! Στα φαρμακεία ρώτησα και μου είπαν πως έχουν μόνο θερμαντική για τα μυϊκά και άλλη μία για τα καψίματα. Να πάρω αυτή για το κάψιμο λες? θερμο-αγώγιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.