Προς το περιεχόμενο

new laptop new linux

Leonine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το debian δινει ολα τα πακετα που αποτελουν το repo του σε .iso μεγεθους cd ή dvd για offline εγκατασταση μεσω του apt (apt-cdrom add κλπ).

Αν σκεφτεις οτι για την καθε μια αρχιτεκτονικη που υποστηριζει το debian, εχει περιπου 25000 πακετα, τοτε θα καταλαβεις οτι δεν χωρανε σε ενα μονο .iso μεγεθους dvd (οπως του ubuntu), αλλα σε 5 (4+ 1/3 για την ακριβεια)!

Γιαυτο και το debian ειναι η πρωτη διανομη που εχει .iso μεγεθους blue ray με δημιουργια μεσω jigdo.

Τα παραπανω .iso ανανεωνονται καθε εβδομαδα (ή καθε 15 μερες) για να περιεχουν φρεσκο software και οτι update ειναι αναγκαιο.

Το cd1 ειναι το βασικο cd εγκαταστασης του debian με gnome σαν DE. Αν καποιος επιθυμει kde, xfce και πλεον lxde για αρχικη εγκατασταση, κατεβαζει αντι για το cd1, το αντιστοιχο cd1 για το DE που επιθυμει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Btw αν έχει ΑΤΙ κάρτα βάλε Mint 5, το 6 στηρίζεται στο Ubuntu 8.10 και το τελευταίο δεν τα πάει καλά με κλειστούς drivers για ΑΤΙ προς το παρόν. Αν δεν έχει ΑΤΙ πάντως το Mint 6 έχει βάλει ενσωματωμένο wubi (mint4win) στο iso οπότε θα τον βολέψει.

Επρεπε να ηταν Testing και Sid μονο. Το Stable τι να το κανουμε; Server θα φτιαξομε; :-D

τελικα μπορω να flamαρω και το Debian :D

Βέβαια εδώ να πω, πως στο γραφείο που έχω αρχεία που δεν θέλω να πάθω καμιά ήττα, έχω stable , δεν ήμαστε για τέτοια τώρα στην δουλειά:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...