mihachris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, Θα ηθελα την γνωμη οσων το δυνατο περισσοτερων για να καταληξω καπου 1)Θελω να παρω ενα Antivirus και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο. Τα λεφτα δεν ειναι προβλημα so προτεινετε οτι καλυτερο ξερετε και απο δικη σας εμπειρια βεβαια. 2)Θελω επισης ενα Antispyware για να ειμαι πληρως καλυμενος. Θα προτιμουσα να ειναι κατι ελαφρυ, σαν να μην υπαρχει, για να μην κολλαει το PC μου. Παλαιοτερα, για παραδειγμα, οταν ειχα Windows XP (τωρα εχω Vista), χρησιμοποιουσα το Spyware Doctor, αλλα ειδικα οταν εκκινουσα τα Windows το PC αργουσε πολυ να φορτωσει την επιφανεια εργασιας και πολλες φορες κολλουσε (και ναι, ειμαι σιγουρος πως ηταν απο το Spyware Doctor, καθως ειχα δοκιμασει και χωρις αυτο). Περιμενω αποψεις!!!
Antwni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Πιστεύω τα δυο καλύτερα Antivirus είναι το Kaspersky και το Nod32!!Αλλά καλό πρέπει να είναι και το Bitdefender!! Για antispyware καλό είναι το Malwarebytes' (έχει σώσει ζωές) και το SuperAntiSpyware!! Περίμενε να σου απαντήσουν και άλλοι!!
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Antivirus: Δημοσκόπηση - MegaThread συζήτησης Antispyware: Δημοσκόπηση - Συζήτηση Θα πρέπει να σε καλύπτουν.
Antwni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Antivirus: Δημοσκόπηση - MegaThread συζήτησηςAntispyware: Δημοσκόπηση - Συζήτηση Θα πρέπει να σε καλύπτουν. Μα αυτό όμως χρειάζεται μια μικρή ανανέωση!!!Το λέω αυτό επειδή δεν έχει το Malwarebytes που οι περισσότεροι το προτιμούν!!
LE MAD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου εγω προτεινω πρώτα απ'όλα να πετάξεις ότι σπασμένα χαζοπρογράμματα έχεις στον υπολογιστή σου,αυτο για μια καλή πρόληψη.Κατόπιν ένα NOD32 για κυρίως antivirus,το malwarebyte's με έχει σώσει πολλές φορές.Επιπλεον και πιο σημαντικό ενάντια στον κίνδυνο rootkits ένα ωραίο panda antirootkit. Τέλος προτείνω το ad-aware για κάτι ηλίθια cookies,για χαζοπαράσιτα και spys,και αναφορικά με firewall προτείνω της ashampoo το free,είναι ελαφρύ.Αυτο το σχήμα αγωγής όπως στο περιέγραψα το χρησημοποιώ τον τελευταίο καιρό.Η νεκροψία θα δείξει!
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μα αυτό όμως χρειάζεται μια μικρή ανανέωση!!!Το λέω αυτό επειδή δεν έχει το Malwarebytes που οι περισσότεροι το προτιμούν!! Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Πρέπει να ανοίξω νέα polls μάλλον. Τα threads όμως δεν είναι κλειδωμένα, αλλά ακόμη ανοικτά για συζήτηση...
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αφού σκοπεύεις να αγοράσεις και όχι να σπάσεις, ξέχνα το nod32 και πάρε το kaspersky, γιατί είναι απλά καλύτερο σύμφωνα με όλα τα tests (av-comparatives και virus.gr)
Nord_Chaos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 antivirus: avast free edition.. antimalware: malwarebytes' antimalware antispyware: super antispyware free + ad-aware anniversary edition (ειναι η ολοκαινουργια εκδοση του ad-aware,πολυ ελαφρυτερο προγραμμα συγκριτικα με προηγουμενες εκδοσεις με πολυ πιο γρηγορο σκαναρισμα).. με αυτα τα δωρεαν προγραμματακια νομιζω εισαι καλυμενος..
africa_twin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 antivirus: avast free edition.. antimalware: malwarebytes' antimalware antispyware: super antispyware free + ad-aware anniversary edition (ειναι η ολοκαινουργια εκδοση του ad-aware,πολυ ελαφρυτερο προγραμμα συγκριτικα με προηγουμενες εκδοσεις με πολυ πιο γρηγορο σκαναρισμα).. με αυτα τα δωρεαν προγραμματακια νομιζω εισαι καλυμενος.. Ποια η διαφορά του antimalware από το antispyware;
Nord_Chaos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ποια η διαφορά του antimalware από το antispyware; To antimalware (γενικα) περιλαμβανει ιους,trojans και rootkit.. Το antispyware ειναι αποκλειστικα για κατασκοπους-spyware.. πχ, στον δικο μου τον υπολογιστη υπηρξαν περιπτωσεις οπου το superantispyware ανιχνευε καποια spyware που το malwarebytes' δεν τα εντοπιζε καν..Γι'αυτο προτεινω και το antimalware και ενα εξειδικευμενο προγραμμα antispyware.. παντως φιλε africa_twin εχουν δωθει τοσοι πολλοι οροι για τα κακοβουλα προγραμματα που ευκολα μπορει καποιος να χασει την μπαλα..
greekarmy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ολα ειναι μαλακιεσ μην βαλεισ τιποτα μονο το nod 32 που ειναι και ελαφρη
etem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ολα ειναι μαλακιεσ μην βαλεισ τιποτα μονο το nod 32 που ειναι και ελαφρη Δηλαδή, εγώ που χρησιμοποιώ διαφορετικό πρόγραμα από το σαβουροnod, είμαι μαλάκας; Μου προκαλείς προβληματισμό. Γνωρίζεις κάτι για μένα, που εγώ αγνοώ; Τα συγχαρητήριά μου για τα επιχειρήματά σου και την άρθρωση λόγου (την οποία φαντάζομαι ότι κατέχεις).
overnontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Κι εγω το nod (eset smart security)χρησιμοποιω αρκετο καιρο και κανενα προβλημα,και απ'οσα εχω δοκιμασει ειναι οντως το πιο ελαφρυ. smart security ειναι antivirus και antispyware..για antispyware χρησιμοποιω και spybot search&destroy,αλλα δεν εχω δοκιμασει.Τωρα σημαντικο ρολο εχει και η χρηση που κανει κανεις και το σερφαρισμα..Παντως θελει προσοχη γιατι εγω εχω ασκημες εμπειριες με βαλε-βγαλε τετοια λογισμικα.Δε το θεωρω απαραιτητο να φορτωσει κανεις το συστημα με ενα καρο αντιιικα..αλλα μαλλον εξαρταται και απο τη χρηση που γινεται και τις πιθανοτητες να βαλεις ιο,spyware κτλ...
x-origin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 AVG Antivirus (το κανονικό) είναι ελαφρύ καθημερινές ενημερώσεις, το αγόρασα από τον εδώ αντιπρόπο.
Tsino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παιδες εγώ πήρα το Norton Internet Security 2009 και είναι πολύ καλό... Το έβαλα και έχω ξεχάσει ότι υπάρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.