Προς το περιεχόμενο

Αποκλεισμένα Προγράμματα Εκκίνησης!!


Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει ένα προγραμματάκι να τρέχει αλλά τα Windows Vista μου το έχουν Αποκλείσει!!Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό???

  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο που εχει αποκλεισει το προγραμματακι που εβαλες ειναι το windows defender.Οποτε ειτε πειραζεις τις ρυθμισεις του defender(κανοντας κλικ πανω στο εικονιδιο στο tray)προκειμενου να επιτρεπει στο προγραμμα να τρεχει,ειτε απενεργοποιεις τελειως το defender.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα Vista αποκλείουν ορισμένα προγράμματα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Το προγραμματάκι που έχεις βάλει για τι windows είναι, μήπως για XP? Δες αν βρεις αντίστοιχη έκδοση του προγράμματος για Vista.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι είναι ο Defender που δεν το αφήνει αλλά έλεγα μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που να το επιτρέπει!!Εάν κάνεις κλικ στο εικονίδιο όπως λες δεν έχει επιλογή να αφήνει για πάντα αλλά μόνο για προσωρινά!!Δηλαδή στην επόμενη επανεκκίνηση θα ξανά εμφανιστεί!!Δεν θέλω όμως να το απενεργοποιήσω!!Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση???

 

 

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 01 : 44 : 18-----

 

 

Οπσ τώρα το είδα το δικό σου μήνυμα!Ναι το πρόγραμμα είναι το για ADSL που έχω(Sagem Fast 800)και είναι συμβατό!!

Δημοσ.

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/help/4e2b677a-12fd-4bd4-8a32-086fb50f1afa1032.mspx

 

Καταργείς τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC) ή

βρες το πρόγραμμα, κάνε δεξί κλικ και επέλεξε ιδιότητες και πήγαινε

στη συμβατότητα όπου θα επιλέξεις να εκτελείται με δικαιώματα

διαχειριστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...