bandito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Γράφω εδώ τι κατα την γνώμη δεν μου αρέσει να συναντω σε site κάθε κατηγορίας. Αρχικά βάζω όσα θυμάμαι και ελπίζω να συμπληρώνεται και εσεις.<p>Επαγγελμάτικά sites: (εννοώ sites απο επιχειρήσεις, που μπορεί να είναι b2c ή απλώς πληροφοριακά και όχι το αν φτιάχτηκαν απο επαγγελματίες)<p>1. Σελίδες εισαγωγής για να διαλέξω γλώσσα. Ειδικά στα .gr, είναι παντελώς ηλίθιο. 2. Σελίδες εισαγωγής που απλώς μου λένε να κάνω κλικ στην εικόνα για να μπώ. Λες να έφτασα μέχρι εδώ για να το μετανιώσω τώρα 3. Σελίδες εισαγωγής με flash, που δεν έχουν skip. Θες δεν θες, πρέπει να δείς το αρκουδάκι της εταιρίας να κάνει κωλοτούμπες 4.Flash εκεί που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα μια σελίδα 200kb. 5.Εικόνες που πετάνε απο εδώ και απο εκεί (το bcc είχε κάτι τέτοια) 6.Σε site με πληροφορίες για προιόντα να μην υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης 7.Pop-ups. Το Πλάισιο μια εποχή σου πέταγε ένα παράθυρο με το καινούργιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη 8.Backrounds και fonts που σου βγάζουν τα μάτια. 9.Εικονίδια που δεν σου δίνου πληροφορίες για το link, και πρέπει να περάσεις απο πάνω τους για να δείς τι είναι. 10. Server scripts για στατικές σελίδες που δεν ανανεωνονται συχνά. 11. Περίεργα μενού που πετάνε, κρύβονται, σου κάνουν "τζά" και άλλα τέτοια. 12. 700 banners , απο εδώ και απο εκεί που τα μισά είναι διαφήμιση της ίδιας της εταιρίας. 13. contact e-mails που δεν απαντάνε ποτέ. 14. Animations στον mouse pointer.Το μόνο που καταφέρνουν μετά απο λίγο είναι να σου σπάσουν τα νεύρα. <p>Σε ερασιτεχνικά sites που παρέχουν πληροφορίες: 1: Τρελά χρώματα και καμια 200αρια γραμματοσειρές, λες και κάνουμε διαφήμηση στις γραμματοσειρές της Corel. 2. Τεράστιες φωτογραφίες. Με ρώτησες αν θέλω να περιμένω για να δώ την φωτογραφία της γάτας σου? 3. Κανένας είδος συμμετρίας ή τουλάχιστον διάταξης. Παράδειγμα το site του peppa που πρέπει να το σχεδιάζει μεθυσμένος.<p>Σε προσωπικές σελίδες Εντάξει σε αυτές τις σελίδες τα περισσότερα επιτρέπονται. Ένα μόνο σαν συμβουλή Μην γεμίζετε τις προσωπικές σας σελίδες με links για υπηρεσίες σαν να είστε portal. <p>Επαναλαμβάνω οτι μιλάω σαν surfer, και όχι σαν ειδικός, και δεν αναφέρομαι σε σελίδες των μελών της insomnia.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Τελικά έχω αποφύγει όλα τα παραπάνω στην σελίδα μου...
Cue Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 <strong> 1. Σελίδες εισαγωγής για να διαλέξω γλώσσα. Ειδικά στα .gr, είναι παντελώς ηλίθιο.</strong> Γιατι ηλίθιο?Μόνο έλληνες βλέπουν τις .gr σελίδες? <strong> 2. Σελίδες εισαγωγής που απλώς μου λένε να κάνω κλικ στην εικόνα για να μπώ. Λες να έφτασα μέχρι εδώ για να το μετανιώσω τώρα</strong> Intro σου λέει κάτι? <strong> 3. Σελίδες εισαγωγής με flash, που δεν έχουν skip. Θες δεν θες, πρέπει να δείς το αρκουδάκι της εταιρίας να κάνει κωλοτούμπες</strong> Συμφωνώ...Αλλά το κακόμοιρο αρκουδάκι τι φταίει? j/k <strong> 4.Flash εκεί που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα μια σελίδα 200kb.</strong> Συμφωνώ επίσης <strong> 5.Εικόνες που πετάνε απο εδώ και απο εκεί (το bcc είχε κάτι τέτοια)</strong> Δε το πολυ κατάλαβα αυτό... <strong> 6.Σε site με πληροφορίες για προιόντα να μην υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης</strong> Είναι ενοχλητικό <strong> 7.Pop-ups. Το Πλάισιο μια εποχή σου πέταγε ένα παράθυρο με το καινούργιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη</strong> Πρέπει να σε ενημερώσουνε...αν και όντως pop ups are a pain in the ass. <strong> 8.Backrounds και fonts που σου βγάζουν τα μάτια.</strong> Για αυτό έχει επιλογή ο IE. <strong> 9.Εικονίδια που δεν σου δίνου πληροφορίες για το link, και πρέπει να περάσεις απο πάνω τους για να δείς τι είναι.</strong> Όντως <strong> 10. Server scripts για στατικές σελίδες που δεν ανανεωνονται συχνά.</strong> Σωστός! <strong> 11. Περίεργα μενού που πετάνε, κρύβονται, σου κάνουν "τζά" και άλλα τέτοια.</strong> Χαχα... <strong> 12. 700 banners , απο εδώ και απο εκεί που τα μισά είναι διαφήμιση της ίδιας της εταιρίας. </strong> Its all about advertising... <strong> 13. contact e-mails που δεν απαντάνε ποτέ.</strong> Έψαξες ποτέ για FAQ στην σελίδα? <strong> 14. Animations στον mouse pointer.Το μόνο που καταφέρνουν μετά απο λίγο είναι να σου σπάσουν τα νεύρα.</strong> Ε γίνεσαι υπερβολικός τώρα... <p>[ 16-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Cue ]</p>
Maniakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Cue ,simfwnw apolitos mazi soy<p>Everwicked, erm , to site "sou" , einai vBulleting portal , opote to design auto to exoun kaneis PROs : ) pantws wraio einai gia portal
pyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2002 μολις περιεγραωες τη σελιδα μου!!!! LLLLLLLL OOOOOOOO LLLLLLLL<p>το dreamweaver δεν ειναι και τοσο ευκολο τελικα.....
Anonymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cue: <strong>Και μετριόφρων.... Χαχα Μπρίζα...</strong><hr></blockquote><p>I metriofrosini gia tus metrius.... <p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.