Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παραδειγμα ειναι σωστο.οτι ασχετα αν βλεπεις κατι η οχι σημασια εχει οτι εφοσον υπαρχει το προιον δεν ειναι τελειο.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ωραια που ειναι να δουλευουν ολα τα πιξελ.. σχεδον 7 μερουλες και ολα μια χαρα.. zero pixel rulez.. αν και η οθονη ειναι μαπα... εντελως ομως..

Δημοσ.
αυτά είναι :P

κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος :o

Ναι αλλα αυτο που ειναι για σενα το δεντρο μπορει να ειναι για καποιον αλλον το δασος και αντιστροφα, αρα.....;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο, το να βλέπεις άλλο χρώμα στο monitor και άλλο στην εκτύπωση είναι ψιλά γράμματα (ναι οκ υπερβάλω αλλά παλιότερα ίσχυε κανονικά), το ένα καμένο pixel είναι που μας πειράζει :P

Δημοσ.

Σας έχει βγάλει ποτέ οθόνη LG πρόβλημα μετά από 2+ χρόνια χρήσης?? Ρωτ(ν)άω γιατί είχα πάρει εγώ μία LG 19άρα, όταν έδινε εγγύηση 0 pixel και μετά από 2.5 χρόνια κυριολεκτικά ξεσκίσματος της οθόνης, δεν έχει κάνει κιχ:P

Δημοσ.
ναι έχεις δίκιο, το να βλέπεις άλλο χρώμα στο monitor και άλλο στην εκτύπωση είναι ψιλά γράμματα (ναι οκ υπερβάλω αλλά παλιότερα ίσχυε κανονικά), το ένα καμένο pixel είναι που μας πειράζει :P

ναι αυτο ομως μπορεις να το ρυθμισεις με τα profiles δεν θυμαμε ακριβως πως λεγονται που δινει πολλες φορες ο εκτυπωτης η η οθονη μαζι

Σας έχει βγάλει ποτέ οθόνη LG πρόβλημα μετά από 2+ χρόνια χρήσης?? Ρωτ(ν)άω γιατί είχα πάρει εγώ μία LG 19άρα, όταν έδινε εγγύηση 0 pixel και μετά από 2.5 χρόνια κυριολεκτικά ξεσκίσματος της οθόνης, δεν έχει κάνει κιχ:P

dyskolo να σου βγαλει μετα καμμενο Pixel

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι αυτο ομως μπορεις να το ρυθμισεις με τα profiles δεν θυμαμε ακριβως πως λεγονται που δινει πολλες φορες ο εκτυπωτης η η οθονη μαζι

παλιότερα τα TN Panels ήταν τόσο άθλια που ακόμα και να έκανες calibration άλλα χρώματα έβλεπες οθόνη και άλλα στην εκτύπωση...

αλλά παρόλα αυτά προτιμούσαν LG (με TN Panel) επειδή είχε zero pixel εγγύηση

Δημοσ.
παλιότερα τα TN Panels ήταν τόσο άθλια που ακόμα και να έκανες calibration άλλα χρώματα έβλεπες οθόνη και άλλα στην εκτύπωση...

αλλά παρόλα αυτά προτιμούσαν LG (με TN Panel) επειδή είχε zero pixel εγγύηση

Δεν ξερω αν πραγματι παλιοτερα ηταν τοσο μεγαλο το προβλημα των TN Panels οπως λες, παντως τωρα σιγουρα δεν συμβαινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

εμενα παντως μια 19ρα που ειχα lg1982 νομιζω στα 3 χρονια παρα εναμιση μηνα καηκε πιξελ! και για καλη μου τυχη ειχε 0 πιξελ εγγυηση και πηρα το καινουργιο μοντελο τοτε..

αν και δεν ενοχλει ουσιαστικα ενα καμμενο πιξελ στην σπαει.. τουλαχιστον εμενα.. σαν να εχεις ενα φοβερο αμαξι και να εχει μια γρατζουνια που την βλεπεις συνεχως..

παντως η W2452V ειναι μακραν η χειροτερη οθονη που εχει περασει απο τα χερια μου..

Δημοσ.

ta tn ειναι και πιο φτηνα οποτε ενας λογος να δινουν εγγυυηση 0 καμμενα Pixel.γενικως τα tn εχουν αρκετα θεματα.ενταξει ναι ειναι κριμα να ξερεις οτι εχεις πληρωσει τοσα λεφτα καινα δεις καμμενο Pixel.και οπως ειπες με το αμαξι ετσι και με την οθονη το ματι σου παει εκει συνεχεια.

Δημοσ.

παντως αμα η dell δινει 0 πιξελ οπως εχω διαβασει θα παρω αλλο μονιτορ.. θα ρωτησω στην dell αυριο να δω..γιατι πολυ χαλια αυτο που εχω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...