Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω απο κουτι ειχα ενα stuck pixel..

μου ζητησαν φαξ με την αποδειξη κ μου παν περιμενε να σε παρουμε τηλεφωνο..

αντε να δουμε τι θα δουμε

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και γω απο κουτι ειχα ενα stuck pixel..

μου ζητησαν φαξ με την αποδειξη κ μου παν περιμενε να σε παρουμε τηλεφωνο..

αντε να δουμε τι θα δουμε

Για καμμένα pixel στενοχωριέστε ε; για δείτε κι' εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2545348&postcount=1

Δημοσ.

και ναι επιτελους εγινε θαυμα ! η πρωτη μου 24ρα χωρις καμμενο πιξελ! μετα απο 4 ημερες και δυο τηλεφωνα, ενα χτες γιατι αργησανε σημερα ηρθε η νεα lg μου και επιτελους αψογη ! ωραιο το zero πιξελ.. για 3 χρονια ξενιαζεις..

Δημοσ.

ασε μας ρε παιδακι μου επιτελους να κατασταλαξουμε....εκει που ετοιμαζομαι για samsung ξυνεις πληγες :P Αντε καλοριζικη και καλοδουλευτη!!!!

Δημοσ.

χαχα να σου πω εγω ηρεμησα επιτελους καλη μεγαλη οθονη και με 3 χρονακια 0 πιξελ.. δεν παιζεται.. ειχα παλια μια 19ρα lg και στα 2,8 χρονια λιγο πριν ληξη η εγγυηση καιγεται πιξελ.. μου δωσανε το καινουργιο μοντελο με 3 χρονια απο εκεινη την στιγμη εγγυηση.. μετα απο 9 οθονες στις 24+ ιντσες επιτελους εχω μια χωρις καμμενα κολλημενα σπαστικα πιξελ.. jet! σαν οθονη δεν λεει και πολλα ειναι η lg-2452v hdmi.. samsung δεν ειναι ουτε για πλακα.. αλλα δεν εχω να σκεφτομαι πια καμμενα πιξελ.. ζητω το zero pixel

Δημοσ.

απορω τι τις κανουντις παλιες περα απο το να τις δινουν σε αυτους που δεν δικαιουνται μηδεν pixel.ελεος παντος διοτι το Pixel σιγουρα δεν καιγεται στον δρομο αρα σημαινει οτι δεντις δοκιμαζουν καν στο εργοστασιο.και ενταξει οτι δεν εχει καμενο pixel δεν σημαινει οτι δεν θα αποκτησει αν και σπανια να βγαλει μετα.συνηθως οτι ειναι απο την αρχη.way to go.

Δημοσ.

τσιμπισα τελικα την samsung t260.....μηδεν dead/stuck pixels....ειμαι offtopic αλλα δυο λογακια θα τα πω

....εικονα...απλα κατι wallpapers 1920x1200 που βαλα σα παραθυρο σε αλλο κοσμο! :P

το μεγεθος εννοειται μια χαρα (γιατι εχω ακουσει ακομη και για 24αρια κατι ιστοριες του στυλ το κεφαλι αριστερα δεξια πανω κατω κλπ.....οχι ρε συ εκτος κ αν εισαι στρουμφακι) Την εχω στην ιδια αποσταση που χα την 20αρα (λιγο κατω απο μετρο) και ειναι η μερα με την νυχτα....απιστευτη για multitasking(ο λογος που την ηθελα) και πολυ ξεκουραστη για διαβασμα...με την 20αρα σε αυτη την αποσταση κουραζομουν λιγο στο διαβασμα λογω πολυ κουτσικων γραμματων........

Οι γωνιες θεασης.......εκει που αρχιζει να χανει απλα μου φαινεται γελοιο να νοιαζει κανεναν.....δεν νομιζω να βλεπει κανεις ταινιες απο τετοια γωνια........

backlight bleeding.....ελαχιστο....και οσο δουλευτει αν μειωθει κ αλλο ακομη καλυτερα:-) (οσα φραγκα και να σκασεις εδω αυτο δεν το γλιτωνεις και μπορει να χεις κ παραπανω)

Σε λιγο θα κατεβασω κανα HD video να δω......και κανα game (οπου λογω ΤΝ δεν το φοβαμαι)

Προς το παρων υπερ ικανοποιημενος και χαρουμενος που δεν εδωσα τελικα τα κερατα μου για ειζο ή dell

το μονο μειονεκτημα για μενα το χτυκιο μεχρι να τσεκαρω για bad pixels....απαραδεκτο να μην εχει μηδεν καμμενα πιξελς policy.....

Δημοσ.

πραγματι απορω γιατι δεν το εχει κανει η samsung ακομα.δεν το εχει καταλαβει οτι χανει πελατες η μηπως ειναι τοσο σιγουροι για τα panels τους?

Δημοσ.

απο το e-shop.........

η οθονη τα σπαει....ειδα και μια ταινιουλα τωρα....backlight bleeding απιστευτο αλλα σχεδον τεινει στο μηδεν!! χρωματα κορυφαια.....σα χαζοχαρουμενος κανω i know....αλλα ειναι επειδη δεν το περιμενα.....σχεδον σα λυση αναγκης το κανα..φτου φτου μην την ματιασω κιολας!...

και περα απο την πλακα..τις ταινιες και τα μπιχλιμπιδια...για εργασιες (pdf,office,matlab,delphi κλπ κλπ) ειναι παραδεισος τερμα....οτι θες τα πετας πανω και δουλευεις σαν ανθρωπος.....

Δημοσ.
πραγματι απορω γιατι δεν το εχει κανει η samsung ακομα.δεν το εχει καταλαβει οτι χανει πελατες η μηπως ειναι τοσο σιγουροι για τα panels τους?

Καποιος αλλος (π.χ. εγω) θα μπορουσε να πει οτι δεν το εχει κανει ακομα ακριβως επειδη δεν ειναι τοσο σιγουρη για τα panels της.

Δημοσ.
Καποιος αλλος (π.χ. εγω) θα μπορουσε να πει οτι δεν το εχει κανει ακομα ακριβως επειδη δεν ειναι τοσο σιγουρη για τα panels της.

Πολυ σωστος.αν δεν το κανει βλεπω να μενει στην απεξω τωρα που η Lg δινει και για τα 24 αρια.ξεκαρφωτο αλλα κορυφη η διαφημιση της στο ραδιωφονο για το καμενο σουσαμι για οποιον την ακουσε.

Δημοσ.

η T260HD που ειχα ηταν η καλυτερη οθονη που εχω δει σε ΤΝ πανελ.. με ειχαν χαλασει τα 3 καμμενα πιξελ που ειχε μονο.. αμα βαλει 0 πιξελ χαλαρα θα την ξαναπαιρνα..

κι εγω σχεδον ολες απο το e-shop τις παιρνω (του μενιδιου) αλλα ολες με καμμενα μου βγηκαν..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πάει ακριβώς έτσι, πιο σωστό είναι να πούμε ότι δεν το έχει κάνει επειδή έχει εμπιστοσύνη στον καλύτερο έλεγχο προϊόντων της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...