Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου την έχουν σπάσει υπερβολικά τα ratios.Να πάρω 16:10 ή 16:9; Θέλω να βλέπω όσο το δυνατόν λιγότερα μαύρα όρια και εικόνα χωρίς παραμόρφωση!:mad: Για ταινίες αναφέρομαι...

Εγώ σκεφθόμουν κ μια λύση 23"

Δημοσ.

δυστυχως στην τελευταια την εχασα για 4 ημερες την 0 πιχελ εγγυηση...

μπορει να ειμαι γκαντεμης ή απλα να μου δινουν τιποτα επιστροφες.. αυτη την φορα θα απαιτησω σφραγισμενο κουτι αλλιως δεν την παιρνω...

οσο για τα κενα νομιζω οτ και στα 16:10 κ 16:9 παλι εχει κενα μαυρα... ειχα και τους 2 τυπους μιας και εχω αλλαξει 7 και παει για την νουμερο 8 στη σειρα οθονη..

Δημοσ.

μπορεις να διευκρινησεις λιγακι αυτο το εφτα?? τις πας πισω τις δεχονται και σου δινουν αλλη no questions asked ή κατι δεν καταλαβα σωστα??

Δημοσ.

σημερα πηρα απο το eshop την νουμερο 8 στη σειρα... κλασσικα καμμενο πιξελακι... ενα μονο βεβαια..

αλλα πηρα την lg για να μου φερουν αλλη επιτελους...

φιλε Vander... ωραια θα ητανε να τις πηγαινα πισω.. τις πουλαω μιση τιμη φυσικα λεω οτι εχουν καμμενα πιξελ και βαζω κι αλλα και παιρνω αλλη προβληματικη.. ελπιζω να ξεμπερδεψω αυτη την φορα... αλλιως θα κατεβω στις 22 ιντσες...

Δημοσ.

καλα τα παει η lg Με τα καμμενα Pixel.να δω ποσες θα γυρισουν πισω.αυτοι μαλον πονταρουν οτι θα βαρεθεις να τις αλλαζεις.

Δημοσ.

ζητανε και ενα καρο πραγματα να τους στειλεις και με φαξ την αποδειξη.. μαλλον αυτοι θα βαρεθουν στο τελος να μου στελνουν αλλες... τι να πω... μετα θα παω στις 22ρες..

Δημοσ.

ναι να παρει αρχισα να βαριεμαι με τα μονιτορς... ειχα ενα ωραιοτατο 19ρι.. το καλυτερο τι ηθελα να παω σε μεγαλες οθονες...

και απο μια αξιοπρεπεστατη eizo με s-pva εχω καταντησει στις lg με τα καμμενα πιξελ απο το κουτι τους.. ελπιζω να μου φερουν καλη την Τριτη που θα φερουν την οθονη αντικαταστασης.. αλλιως θα ξαναπαρω την t260hd και ας εχει και 5 καμμενα... η μια dell απο uk μερια.. και οσα εχει καμμενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...