Ventrix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 όταν μου έφεραν την δεύτερη οθόνη την δοκίμασα επιτόπου
empement Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο στην LG, άντε με το καλό να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες, να πάρω κι εγώ καμιά 22άρα χωρίς το φόβο των καμένων pixel.
vandermonde Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Επειδή έχω μια Samsung Τ220 με 4 καμμένα from day one,την καλα και δεν τους την φορεσες κολαρο? κατα τη γνωμη μου πλεον μονοδρομος τα δυο ακρα LG ή ΕΙΖΟ.....
JohnR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο στην LG,ελπίζω να την ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρείες....
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 δεν είναι ανάγκη να πάρει κάποιος Eizo για να πάρει καλό monitor, υπάρχουν οι Dell οι NEC οι Benq, οι Samsung με τα καλά Panels... Ρε thresh μου αρέσει που έλεγες πριν για backlight bleeding και ghosting και η Dell είναι ο πρώτος διδάξας και στα 2.Φίσκα στα reviews με προβληματικά μοντέλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 κανένα monitor δεν είναι τέλειο
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 καταρχην συνηθως τα καμμενα pixel θα ειναι απο day one παρα να γινουν πιο μετα.και δευτερον οκ καλες οι lg καλες οι samsung Με τα καλα panels αλλα παλι δεν θα πιασουν την eizo για καποιον ψαγμενο.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν και δέν έχει να κάνει με τις LG,η Samsung φαντάζομαι κάποια στιγμή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της ανταγωνίστριας εταιρίας.Επειδή έχω μια Samsung Τ220 με 4 καμμένα from day one,την στιγμή που θα γίνει η επέκταση στα 22'+ panels,αν έχω υπόλοιπο εγγύησης θα μπορέσω να ζητήσω αντικατάσταση;Ας μου φέρουν άλλη με καμμένα pixel, αρκεί να μήν είναι δίπλα δίπλα όπως στην περίπτωσή μου! δεν ξερω αν θα πιασουν και τις παλιες οθονες οι μονο τις new.λογικα μονο tis νεες διοτι αμα πιασουν τιν παλιες τοτε απειρα ατομα θα συζητσουν αντικατασταση.αυτους τους νιαζει απο τωρα και μετα για διαφημηση.τωρα για τους παλιους σιγα μν ενδιαφερθουν διοτι θα πρεπει να αλλαξουν απειρες.παντως ενας φιλος μου εφαγε ποδι για 2-3 ημερες.καμμενο Pixel μετα καηκε του εφεραν αλλη παλι με καμμενο pixel.και να πω την αληθεια αφου τωρα η lg δινει εγγυηση 0 καμμενα pixel οσες 24 γυρισουν πισω με καμενο pixel θα τις δωσει σε αυτους που δεν δικαιουνται 0 καμμενα pixel δηλαδη πριν την αρχη του χρονου.αμα καει καπιου θα του πουν παρε αυτην και ας εχει καμενο Pixel καλα και δεν τους την φορεσες κολαρο? κατα τη γνωμη μου πλεον μονοδρομος τα δυο ακρα LG ή ΕΙΖΟ..... nai pragmati τα 2 ακρα.η καλυτερη eizo με την καλυτερη σε τιμη αποδοση eizo.αλλα μεταξυ τους τρελες διαφορες.
swiftech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οι eizo ειναι πανακριβες.. πηρα την 2401 για μια ωρα απο το πλαισιο.. την πηγα πισω αμεσως γιατι με το καλημερα 1 πρασινο πιχελ ! και ειχα δωσει 600 ευρω για να μην παρω φτηνο πανελ μπας και ησυχασω απο τα καμμενα πιχελ που με κυνηγανε.. μηπως μας δινουνε επιστροφες?
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 δυο eizo εχω παρει .24 και τωρα 27 και οι 2 οκ.βεβεα εχει 6 μηνες εγγυηση.τωρα να σου τυχει μετα τους 6 μηνες δυσκολο.αμα ειναι να βγαλει κατι θα το βγαλει απο το κουτι αντε σε μερικες μερες λειτουργειας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 δεν πιάνεται μέσα στην zero pixel εγγύηση το pixel αυτό swiftech?
psaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ποια 24αρα της LG να πάρω μέχρι τα 300€ περίπου? thanks
psaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οποια πηγαινει πιο κοντα στα 300 ευρω Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ποια 24αρα της LG να πάρω μέχρι τα 300€ περίπου?thanks http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169540
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα