xatzis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ποποοο..Δυστυχώς την 22αρα LG την πείρα 5 μήνες τώρα οπότε δεν παίζει για μένα εγγύηση. Πάντoς τα προϊόντα είναι πολλή καλής ποιότητας μιάς και η LG έχει καλές σχέσεις με την Philips..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μπραβο στην LGμονοδρομος πλεον για αγορα monitor αλλα και τηλεορασης. φυσικα και επρεπε να μπει στις ειδησεις. μονόδρομος ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι... υπάρχουν πολύ καλύτερα monitors στην αγορά από αυτά της LG...
christou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μονόδρομος ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι... υπάρχουν πολύ καλύτερα monitors στην αγορά από αυτά της LG... εξαρταται πως το βλεπει κανεις. για μενα που το στοιχειο value for monay ειναι βασικο κριτηριο στην επιλογη monitor η τηλεορασης, ειναι μονοδρομος. για αλλους προφανως δεν ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ναι value for money, αλλά να μην παίρνουμε ότι να ναι απλά κοιτώντας την τιμή και την εγγύηση... γιατί δεν θα μας φταίει κανείς μετά αν τα χρώματα είναι ότι να ναι, αν έχει ghosting και input lag και αν έχει bleeding...
christou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 οκ...εχεις δικιο...υπερβολικη η χρηση της λεξης μονοδρομος.
epivitor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ναι value for money, αλλά να μην παίρνουμε ότι να ναι απλά κοιτώντας την τιμή και την εγγύηση...γιατί δεν θα μας φταίει κανείς μετά αν τα χρώματα είναι ότι να ναι, αν έχει ghosting και input lag και αν έχει bleeding... Συμφωνω απολυτα οτι δεν πρεπει να παιρνουμε ο,τι να'ναι κοιτωντας μονο τιμη και εγγυηση (που ειναι παραγοντες πολυ σημαντικοι βεβαια) αλλα ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες οτι ολες οι LG εχουν προβλημα με τα χρωματα τους, με input lag και ο,τι αλλο ειπες πραγμα που δεν ισχυει. Για μενα παντως το να εχω ησυχο το κεφαλι μου ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το καλυτερο μαυρο της Samsung και τα ισως καλυτερα χρωματα της γι'αυτο πριν απο λιγο παραγγειλα την LG W2252TQ-PF η οποια απ'αυτα που εχω διαβασει σε διαφορα forums ειναι η αμεσως καλυτερη απο την T220 για τη χρηση που τη θελω.
xvagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ LG γιατί η ποιότητα απεικόνισης είναι επιεικώς χάλια. Είχα πάρει κάποτε μία 19'' και κόντεψα να στραβωθώ... Και προσοχή μην σας ξεγελάνε με το 0 pixel, γιατί όπως ξέρουμε το pixel αποτελείτε από 3 sub-pixel (B-G-R) οπότε αν σου καεί έστω και ένα sub-pixel η εγγύηση δεν ισχύει, αλλά το πρόβλημα θα είναι εμφανές. Και όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω αν πας μια φορά σε Eizo πολύ δύσκολα επιστρέφεις...
tsorelas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παρα πολλη καλη κινησει και εκτος τον αλλων μπορει να μην ειναι οι καλυτερες οθονες αλλα οπως ειπαν πιο πανω για μενα τουλαχιστων ειναι αυτη την στιγμη best value.
epivitor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Και όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω αν πας μια φορά σε Eizo πολύ δύσκολα επιστρέφεις... Αν δεν παιζουν φραγκα δε μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολα επιστρεφεις. Εκτος αν χρειαζεσαι καλη οθονη για επαγγελματικη χρηση, τοτε συμφωνω οτι δυσκολα φευγεις απο Eizo αλλα για τους κοινους θνητους οπως ειμαστε οι περισσοτεροι εδω η λυση της Eizo ειναι πολυτελεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 δεν είναι ανάγκη να πάρει κάποιος Eizo για να πάρει καλό monitor, υπάρχουν οι Dell οι NEC οι Benq, οι Samsung με τα καλά Panels...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 είναι ανάγκη πλέον να αγοράζουμε από Ελλάδα? πχ οι Dell έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση...
Ventrix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 LG εγγύηση! έχω αγοράσει 3 οθόνες για προσωπική χρήση, απο αυτές η μία μόνο είχε 1 καμένο pixel. τηλεφώνησα παρασκευή απόγευμα, τρίτη μεσημέρι είχα την καινούργια σπίτι...
kosmasgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ετσι aftersales support Εμένα 3 φορές μου αλλάξαν παλιά και την 3η με το καινούριο μοντέλο
Tenshi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Φίλος που πήρε 24άρα με ένα καμμένο pixel παραμονή πρωτοχρονιάς μπορεί να κάνει κάτι? οχι δεν μπορει να κανει κατι.την πατησε και ενας φιλος μου ετσι.και του φεραν αλλη παλι με καμμενο pixel.ελεος δηλαδη.στις 10 οι 5 ειναι με καμμενα pixel. Αν και δέν έχει να κάνει με τις LG,η Samsung φαντάζομαι κάποια στιγμή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της ανταγωνίστριας εταιρίας.Επειδή έχω μια Samsung Τ220 με 4 καμμένα from day one,την στιγμή που θα γίνει η επέκταση στα 22'+ panels,αν έχω υπόλοιπο εγγύησης θα μπορέσω να ζητήσω αντικατάσταση; Ας μου φέρουν άλλη με καμμένα pixel, αρκεί να μήν είναι δίπλα δίπλα όπως στην περίπτωσή μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα