Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και τελικα η refurbished ειναι καλυτερες.. η lg που μου δωσαν ειναι καλυτερη απο την καινουργια.. στο καινουργιο ειχε διαβαθμισεις ενω σε αυτο οχι..

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
η ειζο σε καλυπτει με 6 μηνες 0 πιξελ αλλα δεν παιρνεις καινουργια αλλα επισκευασμενη

δεν το ξερα αυτο! καλα τελικα δεν εχουν το θεο τους με τις οθονες........

εδω με την lg τα χα παρει που μου την αλλαξαν με επισκευασμενη παροτι την ειχα παρει σχετικα φτηνα (και οντως ηταν καλυτερη η "επισκευασμενη"...η προηγουμενη ειχε πολυ backlight bleeding-ο λογος που ζητησα αλλαγη, και ενα καμμενο sub-pixel...ηταν20αρα και αυτο θα το τρωγα αναγκαστικα στη μαπα)

αλλα και η ειζο τα ιδια?........

να χεις δωσει ενα καρο λεφτα και να σου στελνουν............πειραγμενη?

Δημοσ.

apla iσως σε eizo να ειναι πιο δυσκολο να πετυχεις επισκευασμενη.απο την αλλη και η καινουρια οθονη που εχεις παρει δεν ξερεις αμα ειναι καινουρια.και οι σκληροι δεν ξερεις αν ειναι καινουριοι.τιποτα δεν παει χαμενο απο ολα αυτα που γυρνανε πισω.πηρα ηχεια του κουτιου αλλα το ενα η ειχε φαει τουμπα η ειχε επισκευαστει. η γωνια στο ξυλο ηταν λιγο χτυπημενη...

Δημοσ.

οντως...και ειδικα με τις οθονες.....και το γαμωτο αν σου κατσει κανα πιξελ ειναι το να σκεφτεσαι οτι δεν ηταν απλα η "τυχη" σου......αλλα την ειχαν τσεκαρει και στην πλασαραν....

π.χ αυτη που πηρα τωρα τελευταια μια απλη ταινιουλα ειχε...ανετα με προσοχη μπορουσε να ανοιχτει και να ξανα πακεταριστει like new.......

Δημοσ.

ναι οταν βγενει απο το εργοστασιο σιγουρα τσεκαρετε.αλλα να το θυμηθεις οτι και τωρα που η lg δινει 0 pixel καμενα παλι αυτες που ειναι με καμμενα θα τις πλασαρουν στην αγορα.διοτι καποιος δεν θα δωσει σημασια και θα την κρατησει

Δημοσ.

εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πλασαρουν τις επιστροφες στο πλαισιο στανταρ ετσι εγινε με την ειζο που πηρα και στο eshop λογικα.. η τελευταια μια ταινιουλα ειχε ενω απο το πλαισιο ειχε του πλαισιου ταινια.. απαραδεκτα πραγματα. παντως στο πλαισιο ειχα ζητησει και την ανοιξαμε και την βαλαμε μπρος για να δουμε αν εχει τυχον καμμενο πιξελ.. μια samsung.. δεν φαινοταν τιποτα εκ πρωτης.. μια εβδομαδα μετα μετραγα 4.. με λιγη προσοχη παντως στο πλαισιο σε αφηνουν να την τσεκαρεις πριν την παρεις

Δημοσ.

ναι τωρα τι θα γινει μετα απο τεσσερις μερες δεν ξερεις.αν και παραξενο να σου βγαλει μετα.απο την αλλη το πλαισιο εχει αυτο το καλο ειδικα αν παρεις καμια μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

στο service δεν παιζονται στο πλαισιο και αμα εισαι τυχερος και σου χαλασει κατι αμεσως πιστωτικο.. με την τιμη που ειχες αγορασει τοτε.. κριμα που πια ολα αναμενονται και αναγκαστικα παμε στο eshop που παιρνεις γουρουνι στο κουτι

Δημοσ.

μικρη γκαμα και το χειροτερο με τις δηθεν εκπτωσεις απο το ιντερνετ!!...μεσω ιντερνετ κανονικες τιμες τα περισσοτερα προιοντα και αν θες να τα παρεις απο το καταστημα με καπελο. ελεος δηλαδη αν θελουν να προωθησουν τις πωλησεις μεσω νετ να το κανουν με real εκπτωσεις....

και ενα συμβαν που χα με καρτα γραφικων.(σχετικο με τα "ανοιγματα"προιοντων) την αγοραζω γυρναω σπιτι....ολα καλα αλλα ελειπε ενα extra καλωδιακi για το τρoφοδοτικο και ενα δωρο game (ουτε το καλωδιακι χρειαζομουν ουτε το game θα παιζα ποτε - toca racing - αλλα ηταν το γαμωτο) παω την αλλη μερα τους το λεω (εδω λειτουργησε το after sale :P) ανοιγει ενα αλλο κουτι τα βγαζει και μου τα δινει.....:mrgreen:

Δημοσ.

ayto με τις τιμες ειναι λογικο για ενα λογο.το eshop θεωρειται eshop και κατι γλυτωνουν που παιζουν σαν eshop στις τιμες ενω το πλαισιο οταν παει κατι στο καταστημα πρεπει να πληρωνουν κατι παραπανω.ενω οταν φευγει απο αποθηκη απο ασπροπυργο τοτε κατι γλυτωνουν .ετσι ειναι νομιζω ας μας πει κανας εφοριακος :P

Δημοσ.

στο after sales σκιζουν παντως εμενα ελειπαν κατι βιδες απο την μητρικη που θα τις ηθελε κανενας αλλος μαλλον.. αυτο με τις τιμες ιντερνετ ειναι λιγο σπαστικο.. γιατι αμα πληρωσεις μεσω νετ και απλα πας απο κει και τα παρεις τι πειραζει? γιατι να πληρωνεις παραπανω? για πραγματα που παιζει να χαλασουν παντως προτιμω το πλαισιο.. σιγουρια.. αμα τα εχει βεβαια και δεν αναμενονται συνεχως..

Δημοσ.

επειδη θα παει στο μαγαζι θα κοπει δελτιο προς το μαγαζι για αυτο μαλον γινονται ολα αυτα και φενεται οτι πωλειται απο εκει και οχι απο την αποθηκη

Δημοσ.

ετσι ομως προσωπικα εμενα, που ωρες ωρες θελω κατι επιτοπου , με χουν χασει απο πελατη και ψωνιζω(παροτι τους φοβαμαι με ολα αυτα που ακουω) απο e-shop, αν και μπορω να πω οτι τουλαχιστον μεχρι στιγμης ικανοποιημενος ειμαι (ισως επειδη δεν εχω χρειαστει after sale service)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...