Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
με 2 dvi βγαινει αυτη και ποιο το νοημα να παω σε τετοια αναλυση?τι θα παιξω?blue ray?δεν εχει νοημα.

μεγαλύτερο desktop>all

Δημοσ.

για να παιξεις σε τετοιες αναλυσεις θες sli με 295.. αλλα η 30 dell ειναι απαιχτη.. παντως 10 φορες καλυτερα η 27ρα της dell παρα με 1230 η 24ρα eizo που ειναι καλη αλλα οχι και τοσο..

Δημοσ.

μου κακοφαινεται η χαλια lg που εχω 24ρα και μαυρα χαλια.. w2452v.. στην 26ρα που ειχα της samsung ευχαριστιομουνα παιχνιδια.. εβαζα το grid και ηταν τελειο σε τοσο μεγαλη οθονη.. (απο 19 πηγα σε 26, 25.5 δηλαδη)

Δημοσ.

αφου σου χει κατσει τοσο στραβα η lg δεν την δινεις να ξαναπαρεις την samsung.......? ισως αυτη τη φορα να σαι πιο τυχερος.....ε και αν σου τυχει παλι καμμενο πιξελ απλα ξεχασε το......σε σχεση με τα χαλια που περιγραφεις της lg μετα απο κανα μηνα ισως ουτε καν να το προσεχεις....

(αν και πιστευω οτι ισως εισαι λιγο υπερβολικος......τα ιδια panel εχουν και οι δυο...τοση διαφορα?:P)

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι και τοσο χαλια αλλα ειναι λιγο.. και στα σοβαρα σκεφτομαι να παρω την Dell και οτι κατσει απο πιξελ.. δεν ενοχλουν ετσι κι αλλιως..

Δημοσ.
ενταξει δεν ειναι και τοσο χαλια αλλα ειναι λιγο.. και στα σοβαρα σκεφτομαι να παρω την Dell και οτι κατσει απο πιξελ.. δεν ενοχλουν ετσι κι αλλιως..

se delλ και ειζο δυσκολα πιστευω θα βρεις καμμενο Πixel.2 eιζο παντως και δεν εχω βρει κανενα.τωρα μπορει 2 οθονες να εχουν τα ιδια πανελ αλλα ειναι πως σου καθεται στο ματι.

Δημοσ.

καλα ετσι νομιζα κι εγω και πηρα με 800 και κατι την 2401 πριν πεσει η τιμη της.. ανοιγω το κουτι την αναβω και τσουπ ενα πρασινο κολλημενο πιξελακι! βασικα παιζει να δινουν πρωτα τις επιστροφες γιατι κι εγω την πηγα στο καπακι πισω τσακωθηκα και πηρα πιστωτικο.. την κλεισανε και ο επομενος την πηρε λογικα παντα.. βεβαια η ειζο σε καλυπτει με 6 μηνες 0 πιξελ αλλα δεν παιρνεις καινουργια αλλα επισκευασμενη (refernished) απο οτι μου εχουν πει..

Δημοσ.

refurbished το χερω εγω.ναι λογικα αμα υπαρχουν φτιαγμενες η κατι αλλο ναι θα παρεις τετοιες.παλια πχ στους δισκους wd kai ibm το γραφαν πανω οτι ειναι ανακατασκευη αλλα πλεον οχι.το πρασινο κολλημενο ισως να το ξεκολισειςμε προγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...