kostandinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Jan. 15, 2009 Μόνο από την LG εγγύηση 0 Pixel για τις οθόνες H/Y 22’’, 23’’ & 24’’ απο εδω, http://hellas.lge.com/ir/html/ABboards.do?action=read&group_code=AB&list_code=PRE_MENU&seq=6233&page=1&target=pressreleases_read.jsp
epivitor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Παρα πολυ καλη κινηση της LG. Σκεφτομουν να παρω την Samsung T220 αλλα δεν προκειται να το ρισκαρω και θα παω μαλλον για την W2252TQ-PF και ας ειναι λιγο χειροτερη.
swiftech Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 φιλε με εσωσες... εχω αλλαξει 7 σερι οθονες.. να σαι καλα... γιατι πηρα πριν λιγες μερες μια 24ρα και εχει δυο ! θα παρω αυριο τηλ να μου την αλλαξουνε..
Dante80 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλή κίνηση, δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της. Μακάρι να ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός...
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μηπως πρεπει να μεταφερθει το θεμα στις ειδησεις γιατι πιστευω οτι ειναι αρκετος ο κοσμος που δεν γνωριζει αυτην την αλλαγη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι μπαίνουν τέτοιου είδους ειδήσεις στο main page...
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι μπαίνουν τέτοιου είδους ειδήσεις στο main page... Εσυ εισαι παλιοτερος στο forum αρα θα ξερεις καλυτερα. Παντως, κατα τη γνωμη μου παντα, αυτη η ειδηση δεν ειναι λιγοτερο σημαντικη απο τις περισσοτερες ειδησεις στην κεντρικη σελιδα για να μην πω οτι τη θεωρω και σημαντικοτερη μιας και εχει αμεση σχεση με τον καταναλωτη. Τελος παντων, υπαρχουν αλλοι που ξερουν να κρινουν καλυτερα απο μενα τί πρεπει να μπει μπροστα και τί οχι.
vandermonde Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 επιτελους! καιρος ηταν....αντε ας αρχισουν να ακολουθουν και οι υπολοιποι να παρουμε καμια 24αρα σιγα σιγα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 epivitor στείλε pm στον dimitris2006 και ποτέ δεν ξέρεις, πάντως για να μπει θέλει φτιάξιμο το αρχικό post
dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εβαλα την ειδηση στην κεντρικη τροποποιημενη οσο το δυνατον να μην ειναι τοσο εντονο το στοιχειο της διαφημισης και του σχολιου μεσα απο το δελτιο τυπου της lg hellas
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Καλά έκανες. Ενδιαφέρει πολύ κόσμο το θέμα και ας λειτουργεί διαφημιστικά. Στο κάτω κάτω ας ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές οθονών να διαφημιστούν ανάλογα και εκείνοι. Πολύ καλή κίνηση από την lg τώρα πλέον που όλοι αγοράζουν 22+ οθόνες. Εγώ τουλάχιστον δε θα πάω κατευθείαν σε Samsung την επόμενη φορά αν παίζει τέτοια διαφορά στην εγγύηση.
mandos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κάποιες 24αρες της LG δίνονται με εγγύηση από τον Δεκέμβριο που έψαχνα την αγόρα, so its not that new και διαφωνώ ριζικά με την αναφόρα στην κεντρική σελίδα, όσο και αν προσπαθήσει κανείς μοιάζει με διαφήμηση όποιος θέλει να το μάθει ας ψάξει στα μαγαζιά, γιατί πρέπει να μπει στην κεντρική?
gdp77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πήρα πρόσφατα την Samsung 2493 (24"), ευτυχώς χωρίς κανένα καμένο pixel. Αν υπήρχε αυτή η εγγύηση τότε (2 μήνες πριν) θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για LG (μολονότι θεωρώ ότι οι samsung αντίστοιχου κόστους) έχουν πολύ πιο "ζεστή" εικόνα. Συμφωνώ που μπήκε στην κεντρική σελίδα. Ο ανταγωνισμός ωφελούσε πάντα τον καταναλωτή. Θα πρότεινα μάλιστα να στείλετε email και στην ελληνική αντιπροσωπεία της samsung για να ξυπνήσει (αν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου).
Dj_kourampies Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μάλιστα. εγώ αγόρασα 24άρα το δεκέμβρη, και έχω ένα καμένο pixel, και ένα κολλημένο supbixel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα