...---... Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρά σε όλους! Έχοντας το zyxel 660h-D1 και πιστεύοντας ότι ίσως κάποιος να έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο παραθέτω την εξής απορία.. 1. Στο μενού Client List οπού φαίνονται οι ενεργοί χρήστες δεν θα έπρεπε το αντίστοιχο εικονίδιο της λάμπας να απενεργοποιείται όταν εκείνοι κλείνουν το Η/Υ? Δηλαδή είναι εκτός τελείως, γιατί σε μένα παραμένει ως ενεργός (λαμπάκι αναμμένο) ανεξάρτητα αν είναι μέσα ή όχι.. έτσι πρέπει να δουλεύει..? 2. Και υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε την πρόσβαση στο internet μέσω mac και όχι από IP.. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση και συμμετοχή..
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 κλειδωμα mac δεν ειναι καλο.καλυτερα wpa2 η wpa.το mac αξιζει μονο σαν εχτρα προστασια οπως και το hidden ssid.για το λαμπακι δεν το θυμαμε απλα ισως φυγει αυτος απο εκει οταν τελειωσει το χρονικο διαστημα ποθ δινει ο dhcp.dhcp lease time δηλαδη.συνηθως ειναι καποιες ωρες εως 24.δηλαδη αμα ξαναμπει ο ιδιος παιρνει την ιδια ip ενω αμα εχει περασει το χρονικο διαστημα αυτο τοτε μπορει να τοθ την παρει καποιος αλλος.
...---... Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 To router δεν είναι ασύρματο, τα wpa2 και wpa είναι πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, εγώ θέλω να ελέγχω την πρόσβαση στο internet του κάθε χρήστη από την mac address του.. αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο εν λόγω ρούτερ ή αν υπάρχει σε κάποιο άλλο γενικότερα..
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 οσο ξερω δεν εχω δει κατι.εσυ εννοεις να μην μπενουν καθολου η θες να δεις τι εκανε ο καθενας και ποσο bandwidth θα παρει.με mac address δεν εχω δει κατι οσο μπορω να θυμηθω.με το καινουριο μενου του zyxel υπαρχει κατι που σου λεει ποιες ωρες να μπει ο καθενας αλλα δεν ξερω αν παει με ip η mac address.
...---... Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...για το λαμπακι δεν το θυμαμε απλα ισως φυγει αυτος απο εκει οταν τελειωσει το χρονικο διαστημα ποθ δινει ο dhcp.dhcp lease time δηλαδη.συνηθως ειναι καποιες ωρες εως 24.δηλαδη αμα ξαναμπει ο ιδιος παιρνει την ιδια ip ενω αμα εχει περασει το χρονικο διαστημα αυτο τοτε μπορει να τοθ την παρει καποιος αλλος. Υπάρχει τρόπος να μειώσω αυτό το χρόνο..? Και.. έλεγα να ελέγχω το bandwidth κάθε χρήστη μέσω mac που είναι ασφαλέστερο.. γίνεται κάτι τέτοιο? Ακόμα το ψάχνω .. αλλά δεν.. τι λες?
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μονο με ip εχω δει οχι με mac.απο την καρτελλα lan και μετα dhcp αν γινετε θα γινετε.δεν εχω zyxel ευκερο για να σου πω.ισως και απο telnet αλλα θελει ψαξιμο.
...---... Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για την συμμετοχή.. αλλά δεν πιστεύω κι' εγώ ότι από mac γίνεται.. δε βαριέσαι..
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 και δεν εχω δει και κανενα αλλο οσο θυμαμε να κανει αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.