Mparkou13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια μηπως εχει ακουσει κανενας για ιο στο YOUTUBE επειδη εγς και δυο φιλοι μ εχουμε την εντυπωσει οτι κολλησαμε απο εκει ...επισης απο τοτε μου ανοιγει μια στο τοσο ο υπολογιστης οποτε θελει..και δν με αφηνει να κανω και φορματ..
disqualified Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 πως ακριβως πας να κανεις format και δε σε αφηνει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ίσως να προσπαθεί να κάνει format στο δίσκο των windows μέσα από windows Mparkou13, βάλτε antivirus και δείτε αν έχετε virus...απλά τα πράγματα
Mparkou13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 κοιτα απο τοτε που κολλησα μαλλον τον ιο εχς προβλημα με τον υπολογιστη..κοιταγα ενα βιντεο στο YOUTUBE και αρχισε και κολλαγε μετα μου κολλησε ο υπολογιστης και μετα δν ανοιγε ...μετα απο μερες νομιζα πως δν υπηρχε προβλημα επειδη μου ανοιγε κανονικα αλλα μολισ ξανα ειδα ενα βιντεο στο YOUTUBE εγινε παλι τ ιδιο ακριβως
Antwni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Και τι κοιτούσες στο Youtube??:p:p Έχεις καθαρίσει τα cookies?? Scan με Antivirus έχεις κάνει?? Κατέβασε το Malwarebytes'!!
agorgo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κανε scan με antivirus και δες αν εχεις ιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.