Προς το περιεχόμενο

Λογισμικό για αποθήκευση ιστοσελίδων ως εικόνες

ge0rge007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να αποθηκεύει όποια ιστοσελίδα θέλω σε εικόνα.Δεν θέλω μόνο το μέρος που φαίνεται στην οθ'ονη αλλά να σαρώνει ουσιαστικά όλη την περιοχή που δείχνει τις σελίδες ο browser.Ένα τέτοιο πρόγραμμα είχα χρησιμοποιείσει στο παρελθόν αλλά τώρα δεν το θυμάμαι καθόλου.

Αν σας έρχετε κάτι στο μυαλό θα βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εξαιρετικό το httrack, αλλά για άλλη δουλειά. Δες λίγο τί λέει ο topic starter:

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να αποθηκεύει όποια ιστοσελίδα θέλω σε εικόνα.
Δημοσ.

Το αυτό:

Δεν θέλω μόνο το μέρος που φαίνεται στην οθ'ονη αλλά να σαρώνει ουσιαστικά όλη την περιοχή που δείχνει τις σελίδες ο browser.

Απλά προγράμματα screen capturing δε μπορούν να το κάνουν αυτό, δεν έχουν μηχανή HTML+CSS+whatever rendering, δε γνωρίζουν τί βρίσκεται «παρακάτω» (κάνοντας κλικ στην scrollbar) στην ιστοσελίδα. Ο μόνος τρόπος απ' όσο γνωρίζω είναι μέσα από τον ίδιο τον browser με κάποιο σχετικό extension ή με browser που το υποστηρίζει εγγενώς.

• Members
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, θες να "φωτογραφήσεις" όλη τη σελίδα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι και το πόσο scroll χρειάζεται να κάνεις για να την δεις;

Αν ναι, το pearl crescent Page saver (firefox addon) νομίζω πως το κάνει: http://pearlcrescent.com/products/pagesaver/

Επίσης, σίγουρα το κάνει και το FSCapture: http://www.pctipp.ch/downloads/grafikfoto/34434/faststone_capture.html

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Μου δώσατε πολλές λύσεις τις οποίες και θα δοκιμάσω και θα σας πώ τα σχόλια μου.

Πάντως το πρόγραμμα που είχα χρησιμοποιείσει παλαιότερα θυμάμαι ότι την σκάναρε κανονικά την σελίδα δηλαδή αυτόματα έβλεπες την σελίδα να κατεβαίνει και να ξανανεβαίνει...

Δημοσ.

Το δοκίμασα σχεδόν όλα και τελικά :snag it, Pearl Crescent

είναι οι 2 νικητές!

Το πρόγραμμα που θυμόμουν ότι είχα χρησιμοποιείσει ήταν τo snag it το οποίο "σκανάρει" την οθόνη στην περιοχή της σελίδας.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...