TAKISTRIGONIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα. Πηρα την μητρική M3A78-T και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα. Εχει τρεις εξόδους vga, hdmi,dvi, d-sub(15pin) με το 15 pin βλέπω στην οθόνη αλλά όταν συνδέω το hdmi στην τηλεόραση σε hdmi δεν κάνει τίποτα σε ότι ανάληση και να έχω βάλει το ίδιο συμβένει και με το dvi και έχω κολήσει, χρειάζωμαι κάποιο software εκτός απο τους drivers Amd-Ati chipset- mb/igp, η τηλεόραση είναι hd ready 42 ιντσες. Όταν έβαλα κάρτα γραφικών dvi σε Hdmi μέσα από το catayst το σεταρα και είναι οκ παίζει έχω εικόνα αλλά θέλω να δω από hdmi ή dvi έξοδο εικόνα στην τηλεόραση Αυτά
raven3x7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δλδ εχεισ και PCI_E καρτα και τη onboard VGA?
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οχι μόνο την onboard έχω , να πέσουν οι τιμές και θα τσιμπίσω μια 4850 ή 4870 με hdmi support
raven3x7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Διαβαζοντας το manual κανονικα δεν θελει καποιο σεταρισμα. Μηπως χρησιμοποιεις λαθος refresh rate? p.s. HD Ready = 720p αναλυση.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Θα τα ξανακοιτάξω αλλά χλωμό μου φένεται στην 42αρα σε μια 20΄΄ tft τηλεόραση μου έδειξε εικόνα από το hdmi της μητρικής στο dvi της οθόνης, κάνω τερματισμό και τα συνδέω στην 42 αρα και πάλι τίποτα τζίφος. Θα κάνω τα πειραματά μου και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πάντος -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 10 : 56 : 11----- Ενημερωτικά έχω λειτουργικό σύστημα windows xp pro sp2 eng, μήπως θέλει xp media center ή vista!
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τελικά βλέπω στον οθόνη όταν έχω μπεί στο catalyst και πατάω dedect monitors την βρίσκη αλλά με την τηλεόραση κλειστή στο power μόνο και μου την βρίσκει, και μετά ανοίγω την τηλεόραση και έχω εικόνα Ήταν λίγο βαβούρα αυτό το ψάξιμο, μέχρι που το βρίκα. Ευχαριστώ πάντος Αυτά
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τελικά βλέπω στον οθόνη όταν έχω μπεί στο catalyst και πατάω dedect monitors την βρίσκη αλλά με την τηλεόραση κλειστή στο power μόνο και μου την βρίσκει, και μετά ανοίγω την τηλεόραση και έχω εικόνα Ήταν λίγο βαβούρα αυτό το ψάξιμο, μέχρι που το βρίκα. Ευχαριστώ πάντος Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.