Tasoik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα. Είμαι fan της ΑSUS αλλά ομολογώ στην επιλογή μου με έχουν κουράσει αρκετά. Έχω αγοράσει τα εξής: Τροφοδοτικο: Corsair 620HX Καρτα Ηχου: Auzen Meridian 7.1 Hard Drives: W.D 640 Caviar & Samsung F1 1tb Ψυκτρα: Νοctua NH-U12P για 1366 Επεξεργαστης: i7 920 Μετα απο τα report για το ASUS P6T Deluxe έχω κολλήσει. Δεν μπορώ να περιμένω να βγει το v.2 διότι κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Να πάρω το Pro η να πάρω το Deluxe ? Έχουμε καμία πληροφορία για το v2 ? Eπισης λέω να πάρω αυτό το σετακι μνήμες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554069 Λέτε να έχουμε τίποτα ασυμβατότητες ? Σκεφτικά να αγοράσω dominator διότι διάβασα αρκετά προβλήματα με τις XMS3. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
subhuman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Για το v.2 όντως δεν υπάρχει πληροφορία. Πάντως εγώ έχω την P6T deluxe εδώ κι 1.5 μήνα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και η pro καλή φαίνεται αλλά εγώ πάλι την deluxe θα διάλεγα. Για τις μνήμες, αυτές που λες η ASUS τις αναφέρει ως συμβατές. Εγώ έχω τις XMS3 1333 χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως. Μόνο στην αρχή μου τις έβλεπε 1066 αλλά με μια αλλαγή από το BIOS όλα καλά! Όσο για την ψύκτρα του επεξεργαστή, γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο να βγουν κι άλλα μοντέλα αν δε βιάζεσαι να του κάνεις OC γιατί της intel κάνει μια χαρά τη δουλειά της σε μη πειραγμένους επεξεργαστές.Εμένα μου τον κρατάει γυρω στους 32-34 C. (Άκυρο...δεν παρατήρησα ότι την έχεις αγοράσει) P6T Deluxe Memory QVL -Ενημέρωση : 7/1/2009 P6T-Deluxe-QVL.zip
swiftech Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 φιλε subhunan i7 εχεις? γιατι αυτες οι θερμοκρασιες δεν υπαρχουν μαλλον.. εμενα ο 940 με υδροψυξη και ξεκιναει απο 29-30.. και εφτασε στους 66 ! στο lavalys everest που τον κανει full load.. οσο για τις μνημες αμα δεν τις εχεις παρει δες και τιποτα αλλες.. εγω πηρα της dominator 1866 και δεν τρεχουν σωστα στην rampage ii.. με το ζορι να τρεξουν στα 1600 αντι για τα 1866..
subhuman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ναι...μάλλον δεν ήμουν σαφής Δεν εννοώ σε full load...εννοώ στην συνηθισμένη καθημερινή χρήση. Τιμές πάνω από 55 πάντως δεν έχω δει για την ώρα Για του λόγου το αληθές, το pc είναι ανοιχτό όλη μέρα, μόλις έκλεισα ένα παιχνίδι και του έχω βάλει να κάνει virus scan:
swiftech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εγω τον εκανα full load με το lavalys everest και εφτασε στους 68 βαθμους και ειναι και watercooled... ο 940 βεβαια στα 3,2
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Aυτη ειναι αψογη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526799 και κανει και 200 ευρο μονο. Γενικα παντως προβλεπω σε κανα μηνα να βλεπουμε χ58 με 150 ευρο. Επισης ο 920 μια χαρα θερμοκρασιες εχει με την μαμα ψυκτρα. Αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες των core 2 quad. Yπαρχουν πολλα ατομα που εχουν παει 3.2 τον 920 με την μαμα ψυκτρα και λειτουργει ανετοτατα και οχι με τρελες θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.