Προς το περιεχόμενο

χωρίς βιβλία τα πανεπιστήμια

jimmysnn_17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε μας είπες όμως για αλλα --σκυλα που μόνο τους μέλημα είναι να τρώνε τα λεφτά ηλιθιων για τη μύκονο και την αράχωβα ή τα 3 5 πηγάδια. Η το καιμακτσαλάν.

Οποιος αναπαραγει την καραμελα της... ελληνικης νοοτροπιας (η οποια φταιει για... τα παντα) που εχει θεοποιησει το ρουσφετι, τη βολεψη, την ψευτογκλαμουρια, του "εχω γνωστο τον ταδε και θα τα βολεψουμε" ας ψαξει σε αυτους τους χωρους για να βρει τις αιτιες.

Χωροι οι οποιοι εχουν καταντησει (ή ηταν εξαρχης) ταξιδιωτικα γραφεια, διοργανωτες παρτυ και οργανωσεις κερασματος σφηνακιων στα εκαστοτε φοιτητικα clubs.

Για να μην αναλυσουμε τις δοσοληψιες με εδρες και καθηγητες.:P

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στις σχολες εκεινες που η γενικη συνελευση του τμηματος(καθηγητες κυριως,με συμμετοχη και καποιων φοιτητων) εχει παρει αποφαση να μην εφαρμοστει το συγκεκριμενο αρθρο του νεου νομου-πλαισιο που αναφερεται στη λιστα συγγραμματων(να συνεχισει δηλαδη να ισχυει το ιδιο καθεστως),τα περισσοτερα βιβλια εχουν ηδη μοιραστει..

στη δικια μου σχολη(μηχανολογοι πατρας) ειχαμε παρει βιβλια απο τις πρωτες εβδομαδες του εξαμηνου και απ'οσο γνωριζω ουτε στις αλλες πολυτεχνικες υπηρξε προβλημα με τα βιβλια..

νομιζω,το συγκεκριμενο αρθρο του νομου-πλαισιο δεν ειναι καταναγκαστικο οπως μερικα αλλα(πχ.η υποχρεωτικη καταρτιση τετραετων ακαδημαικων-αναπτυξιακων προγραμματων) και ειναι στην ευχερεια του καθε τμηματος να αποφασισει σε ποια μαθηματα θα υπαρξει λιστα..

Δημοσ.

Μια απορία έχω. Χρησιμοποιούμε βιβλία στα Ελληνικά πανεπιστήμια :o? Γιατί εγώ σημειώσεις χρησιμοποιούσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα....

Δημοσ.
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τμήμα που να έχει πάρει όλα τα βιβλία αυτό το εξάμηνο????

Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών @ Σέρρας

τα πήραμε όλα πριν τα Χριστούγεννα

Δημοσ.
Μια απορία έχω. Χρησιμοποιούμε βιβλία στα Ελληνικά πανεπιστήμια :o? Γιατί εγώ σημειώσεις χρησιμοποιούσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα....

Αν παρακολουθείς τα μαθήματα κι έχεις δικές σου ή από κάποιον κόρακα ναι αλλά αν δεν έχεις αναγκαστικά δε θες ένα βιβλίο;Κι εγώ στο τει με σημειώσεις τα περνάω τα μαθήματα τα βιβλία τα έχω για να τσεκάρω τις σημειώσεις μου μην έχω κανα λάθος που δε βγάζει νόημα.

Δημοσ.
Κάποιοι από εμάς έχουμε περισσότερη ευαισθησία για συνανθρώπους μας, που ούτε καν τους ξέρουμε, ενώ κάποιοι άλλοι το μόνο που σκέφτονται είναι ο εαυτό τους και ο διορισμός. Δε μας είπες όμως για αλλα --σκυλα που μόνο τους μέλημα είναι να τρώνε τα λεφτά ηλιθιων για τη μύκονο και την αράχωβα ή τα 3 5 πηγάδια. Η το καιμακτσαλάν.

δλδ εκτως απο την καταληψη του πανεπιστημιου για θεματα μη πανεπιστημιακου χωρου,δεν μπορουν να κανουν κατι και για το ιδιο το πανεπιστημιο??ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
Αν παρακολουθείς τα μαθήματα κι έχεις δικές σου ή από κάποιον κόρακα ναι αλλά αν δεν έχεις αναγκαστικά δε θες ένα βιβλίο;Κι εγώ στο τει με σημειώσεις τα περνάω τα μαθήματα τα βιβλία τα έχω για να τσεκάρω τις σημειώσεις μου μην έχω κανα λάθος που δε βγάζει νόημα.

Εμάς στην ΝΟΠΕ μας έδιναν τα διάφορα κόμματα dvd που είχαν μέσα της Παναγιάς τα μάτια. Σημειώσεις για κάθε πιθανό και απίθανο μάθημα, θέματα παλαιοτέρων ετών, sos και ένα κάρο cracked προγράμματα και ταινίες πριν καν αυτές κυκλοφορήσουν σε dvd (π.χ. τους 300 το 2006 :P).

Δημοσ.
Εμάς στην ΝΟΠΕ μας έδιναν τα διάφορα κόμματα dvd που είχαν μέσα της Παναγιάς τα μάτια. Σημειώσεις για κάθε πιθανό και απίθανο μάθημα, θέματα παλαιοτέρων ετών, sos και ένα κάρο cracked προγράμματα και ταινίες πριν καν αυτές κυκλοφορήσουν σε dvd (π.χ. τους 300 το 2006 :P).

:lol::lol::lol:

Αυτά είναι!!!!!!!!

Δημοσ.
δλδ εκτως απο την καταληψη του πανεπιστημιου για θεματα μη πανεπιστημιακου χωρου,δεν μπορουν να κανουν κατι και για το ιδιο το πανεπιστημιο??ΕΛΕΟΣ

Σαν τι δλδ? Εχουν γίνει κινήσεις για τα βιβλία κλπ. Το θέμα είναι ότι και που γίνονται τζάμπα πάνε.

Και εξηγούμαι. Αν όλοι οι πρωτοετείς αρνιόντουσαν να υπογράψουν τις αιτήσεις για τα βιβλία, θα δημιουργείτο ένα ζήτημα. Οπότε ο πρύτανης θα έκανε πίσω. Αλλά που σκέψη για αυτοοργάνωση

Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών @ Σέρρας

τα πήραμε όλα πριν τα Χριστούγεννα

Καλά εσείς στα ατει γενικώς κοιμάστε. Εσείς που έπρεπε να ξεσηκωθείτε λόγω πολλών και διαφόρων (δεν είναι επί του παρόντος), ούτε καν να φανταστώ κάνατε συνέλευση?

Δημοσ.
Σαν τι δλδ? Εχουν γίνει κινήσεις για τα βιβλία κλπ. Το θέμα είναι ότι και που γίνονται τζάμπα πάνε.

Και εξηγούμαι. Αν όλοι οι πρωτοετείς αρνιόντουσαν να υπογράψουν τις αιτήσεις για τα βιβλία, θα δημιουργείτο ένα ζήτημα. Οπότε ο πρύτανης θα έκανε πίσω. Αλλά που σκέψη για αυτοοργάνωση

Καλά εσείς στα ατει γενικώς κοιμάστε. Εσείς που έπρεπε να ξεσηκωθείτε λόγω πολλών και διαφόρων (δεν είναι επί του παρόντος), ούτε καν να φανταστώ κάνατε συνέλευση?

Δεν θα το 'λεγα, αν ενημερωθείς λίγο καλύτερα θα αλλάξεις γνώμη. Κάναμε και συνέλευση και κατάληψη απ'όλα τα "καλά"...

Δημοσ.

Πάνε τα κουπόνια που είχαμε.Τώρα δήλωση και λίστα.Btw,η διάθεση για εμάς ξεκίνησε μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δημοσ.
Πάνε τα κουπόνια που είχαμε.Τώρα δήλωση και λίστα.Btw,η διάθεση για εμάς ξεκίνησε μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Yeap το ξέρω. Όχι και τίποτε άλλο, αλλά μου έχουν μείνει και δυο μπλοκάκια εντελώς αχρησιμοποίητα και θα ήθελα να πάρω μερικά ακόμα βιβλιάρακια για διάβασμα αλλά ατύχησα μιας και τελείωσα πάνω στην αλλαγή.

Γενικά το παλιό σύστημα ήταν απαράδεκτο. Τα διάφορα βιβλιοπωλεία, κατακερματισμένα σε όλη την Αθήνα, με διαφορετικό ωράριο διανομής, σου έβγαινε η πίστη να πάρεις τα βιβλία (εκδόσεις Κριτική στον Βοτανικό π.χ. έλεος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...