jimmysnn_17 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τμήμα που να έχει πάρει όλα τα βιβλία αυτό το εξάμηνο????
Lilith19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμεις παντως θα τα παρουμε ολα.Μολις τελειωσει το εξαμηνο.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμεις παντως θα τα παρουμε ολα.Μολις τελειωσει το εξαμηνο. Και η εξεταστική.Αυτό το ξέχασες.
Garnele Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κι εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα ούτε ένα. (ούτε καν ανακοίνωση δε μας έβγαλαν για το "πότε") Και την επόμενη δευτέρα ξεκινάμε εξεταστική. =/
Critter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Έλα μωρε που θέλετε και βιβλία . Και μετα σου λενε οτι θελουν να ιδρυσουν ιδιωτικα πανεπιστημια γιατι το δημοσιο πανεπιστημιο ειναι για τον λουτσο. Το ζητημα ειναι οτι οι αξιοτιμοι κυριοι που μας κοιτανε απο ψηλα δεν μας αναλυουν το ΓΙΑΤΙ το δημοσιο πανεπιστημιο εχει αυτα τα χαλια. Αντι λοιπον να κοιταξουνε να αναβαθμισουνε το δημοσιο πανεπιστημιο, το καταδικαζουν και η συνεχεια έχει φυσικά ιδιωτικο χαρακτηρα.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ούτε εδώ τίποτα, στέλνουμε λίστα σήμερα-αύριο, τώρα πότε θα τα πάρουμε είναι άλλο θέμα... Φίλος στο φυσικό Κρήτης τα έχει πάρει όλα απο τον πρώτο μήνα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε γιατί δεν υπάρχουν βιβλία; Συγγενής, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μου εξηγούσε ότι οι καθηγητές στη σχολή όπου διδάσκει αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την πρόβλεψη του νόμου περί χορήγησης καταλόγου με συγγράμματα, επειδή σε συνέλευσή τους είχαν αποφασίσει να "καταργήσουν στην πράξη" τη σχετική νομοθεσία. Και ότι το ίδιο συμβαίνει σε πάμπολες σχολές, τόσο στα Γιάννενα όσο και στη Θεσαλονίκη. Χωρίς λίστα εγγεκριμένη από τους διδάσκοντες, φυσικά η γραμματεία δεν μπόρεσε να κάνει καμία παραγγελία. Όχι ότι αυτό ένοιαζε ιδιαιτέρως τους φοιτητές, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε "εικονική κατάληψη" (*) της σχολής και τώρα ενόψει "εξεταστικής" (επί ποίου διδαχθέντος αντικειμένου, ουδείς γνωρίζει...) ρωτάνε τι πρέπει να διαβάζουν για να περάσουν το μάθημα. Φυσικά, η αυτοπρόσωπη παρουσία είτε των φοιτητών είτε των καθηγητών έχει πάψει από δεκαετίες να θεωρείται απαραίτητη για την κτήση ανωτάτου επιπέδου μόρφωσης, ως αντιδραστικό κατάλοιπο σκοτεινών εποχών, οπότε εμπρός στον τιμημένο δρόμο της αγορασμένης/δανεισμένης σημείωσης. Άρα, αφού κάποιοι μιλάμε για υποβάθμιση των πανεπιστημίων, ας έχουμε και τα άντερα να λέμε όλους τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης, αντί να μένουμε στο βολικό μπαμπούλα της εκάστοτε κυβέρνησης. Στην ΑΣΚΤ, όπου διδάσκει έτερη συγγενής μου, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισαν να συμμαζευτούν από τις "αγωνιστικές κινητοποιήσεις" από την υπόθεση Γρηγορόπουλου, κι αυτό γιατί, ενόψει εξεταστικών, μαζεύτηκαν κάμποσοι φοιτητές και έτσι η κατάληψη καταψηφίστηκε (ένα άτιμο πράγμα η πλειοψηφία, βρε παιδί μου, ποια "πλειοψηφία" αποφάσιζε ως τότε, δεν ξέρω). Τα παραπάνω, για όσους έχουν μια δυσκολία στην εξαγωγή συμπερασμάτων ή αρέσκονται στην κατά το δοκούν ερμηνεία τοποθετήσεων που δεν τους αρέσουν, δεν αποτελλούν δικαιολογία για τις ευθύνες των κυβερνήσεων. Απλά, αποτελλούν μια θέλω να ελπίζω αρκούντων δυσάρεστη υπενθύμιση των ευθυνών που αναλογούν τόσο σε καθηγητές όσο και σε φοιτητές για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο δημόσιο πανεπιστήμιο. (*) Εικονική κατάληψη, όπως έμαθα, σημαίνει πως τα παλλικάρια κλείδωσαν τη σχολή με λουκέτα αλλά δεν έμειναν ούτε δυο-τρεις νοματαίοι, έτσι για τους τύπους, πήγαν όλοι για τέσσερις-πέντε βδομαδούλες διακοπών.
Freakster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τμήμα που να έχει πάρει όλα τα βιβλία αυτό το εξάμηνο???? Γιατί, τα πήραμε σε περασμένο εξάμηνο για να τα πάρουμε και τώρα;
Sellers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Σκηνικό: Πηγαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο το οποίο όπως έλεγε η κατάσταση που μας έδωσε η γραμματεία μοίραζε το βιβλίο της Κβαντομηχανικής, το οποίο και δίνω σε μιάμιση εβδομάδα. Πάω λοιπόν στο τύπο και ξεκινάει ο διάλογος: - Καλημέρα... - Καλημέρα... - Ήρθα για το βιβλίο της Κβαντομηχανικής. - Κβαντομηχανική ; - Ναι, για το Φυσικό. (και ο τύπος γυρνώντας σε έναν υπάλληλο που καθόταν πίσω του) - Γιάννη, μοιράζουμε βιβλία και στο Φυσικό???
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Στην ΑΣΟΕΕ πάντως έχουν μοιραστεί λίστες και βιβλία εδώ και παραπάνω από ένα μήνα, μόνο τα ξενόγλωσσα βιβλία δεν ήρθαν αλλά δεν νομίζω ότι απασχόλησε και πολλούς. Νομίζω και η Φιλοσοφική (ή Φιλολογική δεν θυμάμαι) δεν έχει βιβλία.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμείς πήραμε το πρώτο βιβλίο της θεωρίας των κυκλωμάτων την παρασκευή. Νταξ,μέχρι το πάσχα θα τα'χουμε όλα.
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Aπο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Χίο έχουμε πάρει ΟΛΑ τα βιβλία εδώ και 4 μέρες!!! Το ίδιο νομίζω ότι έχει γίνει στα τμήματα της Σάμου και της Μυτιλήνης!
Critter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Για αυτους που δεν κατανοουν τις βασικες αρχες του management που οριζουν οτι για τη συμπεριφορα των υπαλληλων, φταιει στο μεγαλυτερο ποσοστο ο υπευθυνος τους*** (διευθυντης, προισταμενος κτλ) που τους αφηνει να δρουν κατα τροπο ζημιογονο για τον εκαστοτε φορεα-επιχειρηση-οργανισμο, θα τους συνιστουσα χωρις καμμια διαθεση να κοροιδεψω κτλ, να διαβασουν ορισμενα βιβλια διοικησης επιχειρησεων καθως και διαχειρησης ανθρωπινου δυναμικου για να κατανοησουν ορισμενα πραγματα. Να προσθεσω επισης οτι παρολο που η παγκοσμια βιβλιογραφια γραφει αυτα και πολλα αλλα για το θεμα, στην Ελλαδα ακομα και σε ιδιωτικες επιχειρησεις, παρατηρούνται απολύσεις σε υφισταμενους που παρα πολυ σπανια εχουν αντικτυπο στον προισταμενο με το ιδιο νομισμα. Αυτος ειναι και ενας και απο τους πολλούς λογους που οι Ελληνικες επιχειρησεις δεν πηγαινουν μπροστα. Το ζω και live το σκηνικο στην εταιρια που εργαζομαι. Αν ο μαεστρος δεν διευθυνει σωστα, οι μουσικοι (εκτελεστικα οργανα), θα παιζουν οτι ναναι. Ας ειμαστε λιγο σοβαροι και ας κοιταμε τη ριζα της αναστροφης πυραμιδας η οποια διευθυνει ολο αυτο το χαλι και οχι τα εκτελεστικα οργανα που στην τελικη ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ κανουν αυτο που τους εξυπηρετει περισσοτερο. Παράρτημα : ***Αν και δεν χρειαζονται ιδιαιτερες αναλυσεις για το λογο τον οποιο φταιει θα παραθεσω επιγραματικα : 1)Γιατι τους επέλεξε (συγκεκριμενα οι καθηγητες επιλεγονται πλεον με βαση το κομμα που ψηφιζουν και τα projects που φερνουν).Και εν πασει περιπτωση οπως και σε καθε αλλη δημοσια θεση, το cone ειναι βασικος παραγοντας προσληψης....Ας μην θυμισω την περιπτωση Νανοπουλου. Δουλευω σε πανεπιστημιο και εχω δει και ακουσει τα 1000 μυρια. 2)Γιατι προφανως δεν καταφερε υπο τη διευθυνση του να τους κανει συνολικα να αποδωσουν καλυτερα ωστε να αυξηθει η παραγωγικοτητα της επιχειρησης (το κοινωνικο ωφελος στην περιπτωση των καθηγητων). 3)Γιατι αφηνουν τον υπαλληλο να τους εξουσιαζει (στην περιπτωση των καθηγητων προκειται για δικαιωμα που τους το δινουν για πολλους ευνοητους λογους). Ποιος ειναι ο υπαλληλος που θα πει στο διευθυντη του οτι δεν δεχεται ελεγχο?Και ομως οι καθηγητες ειναι κρατος εν κρατει και δεν γουσταρουν. Υ.Γ: Εχουν ξαναγινει τετοιες συζητησεις στο παρελθον και εχει παρατηρηθει οτι υπαρχουν 2 ρευματα. Ενα που υποστηριζει αυτο που λεω εγω (κατηγορω συνηθως τα στελεχη των επιχειρησεων, οργανισμων,κρατων κτλ) και ενα που υποστηριζει οτι φταιει η κουλτουρα και η αντιμετωπιση της κοινωνιας απο τους ανθρωπους της (οπου εγω υποστηριζω οτι τους την εχουν περασει τα στελεχη). Πολυ απλα θα πω οτι η γνωμη μου στηριζεται σε θεωριες που ειναι αποτυπωμενες σε εγκυρα συγγραματα που διδασκονται σημερα στα διεθνη πανεπιστημια. Πουθενα μα πουθενα δεν κατηγορειται ο υπαλληλος. Ισα ισα που επειδη οι κατηγοριες των ανθρωπων ειναι πολλες (μπορει πχ ο αλλος να ειναι καθυστερημενος και να παει για συνεντευξη), οι ευθυνες επιρριπτονται πάντα στα στελεχη (στο μεγαλυτερο βαθμο). Θεωρω οτι οι διδασκοντες σε καπιταλιστικο συστημα καθηγητες μου, δεν μου τα διδαξαν λαθος.
Typhoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θα ελέγα ότι το λάθος στη συγκεκριμένη λογική είναι ότι βλέπει τους καθηγητές ως υπαλλήλους ενώ είναι μάλλον middle management. Φυσικά ο καθηγητής είναι υπάλληλος κάποιου άλλου, αλλά και κάτω από καθηγητή υπάρχει μια ολόκληρη πυραμίδα από υπόλοιπο προσωπικό. Όχι ότι διαφωνώ ριζικά βέβαια.
jimmysnn_17 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Aπο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Χίο έχουμε πάρει ΟΛΑ τα βιβλία εδώ και 4 μέρες!!! Το ίδιο νομίζω ότι έχει γίνει στα τμήματα της Σάμου και της Μυτιλήνης! Στη Σάμο έχουμε παρει βιβλία αλλά φυσικά λύπουν μερικά.Το γελοίο στην υποόθεση είναι ότι ούτε καν αυτοι δεν ξερουν τι λύπει και τι όχι και θέλουν να του το πούμε εμείς.ΕΛΕΟΣ Επίσης δεν δικαιούμαστε για όλα τα μαθηματα βιβλία και δεν το αναφέρω γι' αυτα που έχουμε πάρει σε προηγούμενο 6μηνο και τα χρωστάμε,αλλά για μαθήματα του 6μήνου. Υ.Γ. Από ότι φαίνεται τα ελληνόπουλα είμαστε αστέρια και δεν χρειαζόμαστε βιβλία για να μάθουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.