EliasKir Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Η εργοστασιακη δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να βγει και να ξαναμπει. Σε μιση ωρα το παρα πολυ θα εχεις τελειωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 και η noctua είναι παρα πολύ καλή. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1093169&catalog=20&category=69977719&page=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 βρηκα την v8 στο καταστημα που πηρα τα pcia!8α μου κανει καλυτερη τιμη πιστευω αρα την αγοραζω απο κει...Εliakir αν σου πω οτι επειδη αυτες τις μερες εστεισα ολα τα pc εγω δν εχω κα8ολου ορεξη να το κανω????Ασε που εχω και εξεταστικη ! (για αυτο ειμαι ολη μερα οnline) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τοτε παω πασο. Κατσε ξεκουρασου για καμια εβδομαδα...:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 xaxaxa καλα 8α ηταν!Πιστευω να χωραει η V8 xωρις πατεντες στο κουτι ε?Γιατι ο αδερφος μου δεν 8α με "αφησει" να κοβω και να ραβω σε αυτο το κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.