harisv Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! Εχω παραγγείλει από το EShop την παρακάτω μητρική και επεξεργαστή. M/B http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526792 CPU http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558272 Θα υπάρχει πρόβλημα με την συμβατότητα γιατί στο site της Gigabyte δεν έχει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή στην λίστα με τα Cupported cpu? Ευχαριστώ για την βοήθεια.
FallenAngelGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρα ειναι και τα δυο. Απολυτως συμβατα
mavroulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν τον έχει τον Ε7400 στη λίστα με τους συμβατούς. ( http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2898 ) (βασικά δεν τον αναφέρει καθόλου) αλλά λογικά θα δουλεύει
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Βασικά, δεν θα κάνει καν post ο υπολογιστής. Aν ο κατασκευαστής δεν αναφέρει τον επεξεργαστή ως συμβατό τότε ΔΕΝ είναι συμβατός.
harisv Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Επειδη σημερα παρελαβα την παραγγελεία σκέφτομαι να πάω αυριο να αλλάξω τον επεξεργαστή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Συμφωνείτε?
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ λέω να πάρεις ένα τηλ στο τηλεφωνικό τους και να ρωτήσεις για 100% και μετά να τον πας. Αλλά και χωρίς τηλ καλό είναι να τον πας.
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Βασικά, δεν θα κάνει καν post ο υπολογιστής.Aν ο κατασκευαστής δεν αναφέρει τον επεξεργαστή ως συμβατό τότε ΔΕΝ είναι συμβατός. O επεξεργαστής είναι συμβατός. Καλό είναι να είσαι σίγουρος πριν βάλεις σε άσκοπους μπελάδες και τρεξίματα κάποιον. Επειδη σημερα παρελαβα την παραγγελεία σκέφτομαι να πάω αυριο να αλλάξω τον επεξεργαστή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Συμφωνείτε? Όχι. Πιθανότατα απλά δεν είναι updated η σελίδα της gigabyte. Ο επεξεργαστής και βάση socket και βάση chipset είναι συμβατός.
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλά όπως θέλετε, πάντως επειδή μου έχει τύχει με παρόμοια μητρική να μην υποστηρίζει επεξεργαστή της σειράς E7... είπα να βοηθήσω. Κάντε ό,τι νομίζετε.
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλά όπως θέλετε, πάντως επειδή μου έχει τύχει με παρόμοια μητρική να μην υποστηρίζει επεξεργαστή της σειράς E7... είπα να βοηθήσω. Κάντε ό,τι νομίζετε. Για πες και το παράδειγμα, πραγματικά από περιέργεια γιατί μου ακούγεται πολύ περίεργο...
v-tidus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Aν θυμόμουν θα το έγραφα φίλε Ήταν ο υπολογιστής του ξαδέρφου μου. Anyway, ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία όπως κα να'χει. Καληνύχτες guys!
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 harisv μη σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά εγώ πιστεύω πως θα παίξει και θα τον κράταγα. Για σιγουριά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις επειδή είναι και από eshop, και δεν θα τον παίρνουν πίσω αν τον ανοίξεις, είναι να στείλεις ένα mail στην gigabyte, και αν σου δώσουν σαφή human (non bot) απάντηση προχωράς. edit: harisv τελικά μάλλον χρειάζεται bios update. Αν δεν θες να το ρισκάρεις ή να περιμένεις, άλλαξέ το.
harisv Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω γαι την βοηθεια παιδια. Σημερα εκανα την συναρμολογηση και δουλευουν ολα μια χαρα, με θερμοκρασιες 25 και 40 για μητρικη και επεξεργαστη αντιστοιχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.