giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 γεια χαρά σε όλους. θέλω να ρωτήσω κάτι για την θερμοκρασία του επεξεργαστή μου,παρακάτω έχω επισυνάψει μια φωτό με τις θερμοκρασίες ,στο κόκκινο πλαίσιο είναι όταν τον έβαλα να κάνει system stability test από το everest και μου έδωσε αυτά τα αποτέλεσμα ,από επάνω είναι όταν είναι normal ο cpu.όταν έκανα το test η θερμοκρασία ανέβαινε τρομερά γρήγορα,έφτασε στους 90c σε περίπου 15s και έμεινε σταθερή εκεί ,το test το κράτησα περίπου 2 λεπτά,και ρωτάω : είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση? είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει τόσο γρήγορα η θερμοκρασία? ευχαριστώ. το σύστημα απαρτίζεται από: THERMALTAKE W0163 TOUGHPOWER 650W INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB ASUS P5Q SE WB 2 X KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ ASUS EN8400GS SILENT/HTP CUDA 512MB PCI-E καρτα .Γ η version του bios ειναι P5QL-E-ASUS-0705
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 όχι δεν είναι φυσιολογικό, checkαρε μπας και δεν πατάει καλά η ψύκτρα
EliasKir Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Η θερμοκρασια ειναι πολυ μεγαλη ακομα και σε idle. Κατα 99% δεν εχει κουμπωσει η ψυκτρα. Μπορεις λιγο να δωσεις φωτο απο cpuz?
giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 όντως δεν είχε κάτσει καλά η ψήκτρα,τώρα έχω 31c και 36c αντίστοιχα σε κάθε cpu σε normal και 55c σε 100% λειτουργία,καλά δεν είναι?να ρωτήσω κάτι ,η ψήκτρα πως μπαίνει? δηλαδή τα κουμπώματα προς πρέπει να είναι γυρισμένα όταν πάω να τα πιέσω για να κάτσουν?προς την φορα του βέλους η από την άλλη?την έχω βάλει πάνω φαίνεται ότι έχει κάτσει καλά,και κάτι άλλο όταν κουμπώσουν πρέπει να τα γυρίσω τα κουμπώματα η τα αφήνω όπως είναι εφόσον τα έχω πατήσει και έχουν πιάσει? ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.