theokosfp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Παιδες εκανα μια βλακεια..Οταν πηγα στον πινακα ελεγχου, και ειδα οτι εχω δυο εκδοσεις της java απεγατεστησα την παλια εκδοση για να εχω μονο τη καινουρια..και τωρα οταν ανοιγω ενα φακελο δεν δειχνει τπτ.και ολα τα εικονιδια ειναι ασπρα..(εχω vista)...please help!!
ViDiViCi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ το έκανα αυτό και δεν είχα πρόβλημα.Μήπως απεγκατέστησες την πιο πρόσφατη; Δηλαδή την Version 6 Update 11;Τεσπα εδώ είναι το link να την κατεβάσεις και να την επανεγκαταστήσεις. >http://www.java.com/en/download/index.jsp
papahlamidas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτό για να δεις και για άλλα Updates Προγραμμάτων που έχεις στο Pc σου. Είναι Free.
theokosfp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγατεστησα το update που ειπες φιλε ViDiViCi αλλα δεν αλλαχε κατι..ανεβασα και ενα screenshot για να καταλαβετε...
breddie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα μηπως να την ξηλωνες ολοκληρωτικα και να την εγκαθιστουσες ξανα απο την αρχη???το λεω αυτο γιατι πριν απο αρκετο καιρο μου ειχε συμβει ενω ειχα κανει Update σε 6 version της Java σταματησαν να δουλευουν 2 προγραμματα και κανοντας δοκιμες τελικα κατεληξα σε προηγουμενη εκδοση της java και οχι την latest...Διατυπωνω απλα μια διαφορετικη αποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.