bobidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Έχω 2 μονάδες dvd στο pc. Πριν να κάνω αναβάθμιση στο μηχανάκι όλα ήταν ρολόι. Μετά την αναβάθμιση έχω 2 προβλήματα: η μία μονάδα, δεν αναγνωρίζει τον ελεύθερο χώρο σ' ένα cd, που ξέρω ότι έχει. Δηλ. ενώ το βλέπει, το διαβάζει, μου λέει τον δεσμευμένο χώρο, μου γράφει 0 για τον ελεύθερο (το cd δεν είναι καμμένο). Το πάω στην άλλη μονάδα και όλα εντάξει. Όταν δε το cd είναι άδειο, μου γράφει 0 δεσμευμένος χώρος (σωστό) και 0 ελεύθερος (λάθος) και δεν με αφήνει να το ανοίξω. Μου γράφει "δεν είναι δυνατή η πρόσβαση-Εσφαλμένη λειτουργία". Όταν όμως πάω να γράψω κάποια αρχεία, π.χ.με το nero, αυτό βλέπει σωστά το cd και μου τα γράφει. Έκανα καινούργια εγκατάσταση, τα ίδια. Βέβαια τα ίδια κάνει και με το DVD. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι βλέπω στις μονάδες, από την διαχείριση συσκευών, και τρίτη μονάδα dvd, χωρίς να διαθέτω. Κάνω απεγκατάσταση, εντάξει και όταν ανοίγω ξανά το μηχανάκι μου ξανάρχεται. Απ' ότι γνωρίζω, έχω μόνο 2 μονάδες. Η τρίτη από που έρχεται; Τα στοιχεία των μονάδων είναι PIONEER (που έχει και το πρόβλημα) DVD-RW DVR-115D και η άλλη HL-DT-DVD-RAM GH22NP20 της LG. Η τρίτη που βλέπω και δεν υπάρχει κατ' εμέ, JMZ 7KX2RGXQ785U, αγνώστου οίκου κατά τα λοιπά (ούτε στο Google δεν υπάρχει τέτοιο στοιχείο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.