eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μετα απο φορματ Linux σε XP SP3 και ενω εβαλα κανονικα τους drivers της μητρικης μονο τα 2 απο τα 6 usb δουλευουν κανονικα.Οταν λεω κανονικα εννοω οτι μονο αυτα αναγνωριζουν τις συσκευες τα αλλα οχι HELP ME
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Περασες τους USB 2.0 Drivers που χρειαζονται σε μερικα λειτουργικα ?
Cr33p_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Περασες τους USB 2.0 Drivers που χρειαζονται σε μερικα λειτουργικα ? HV drivers USB 2.0 σε XP SP3? Εγώ πάλι έχω δει άλλο πρόβλημα. USB να αναγνωρίζει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ συσκευές ασχέτως αν είναι 1.1 ή 2.0... Που να βγάλεις άκρη με τα μηχανήματα του Σατανά (το έγραψα και με κεφαλαίο να μη νομίζει οτι δεν τον σέβομαι...) -> =
HellasVagabond Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ολα ειναι πιθανα αλλα το να μην λειτουργουν καθολου ειναι θεμα drivers, εκτος αν μιλαει για τις εξτρα θυρες που ενωνουμε στην μητρικη και ισως κατα λαθος τις κουνησε και δεν κανουν καλη επαφη.
freestyoler93 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 μπες στο site της mobos σου και δες για νεους drivers..επισης σε μερικεσ mobo δεν ειναι ολα τα usb 2.0
vagchrist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 απο drivers προβλημα μονο απο το chipset της μητρικης αν δεν εκατσαν καλα αν τις εχεις σε pci bracket η μπροστα τοτε ειναι θεμα ρευματος της μητρικης η προβληματικο controller usb κοιτα και στο bios αν ειναι ενεργοποιημενα ολα σε περιπτωση που εκανες update η πειραξες κατι...για τι συσκευες μιλας?
Cr33p_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ολα ειναι πιθανα αλλα το να μην λειτουργουν καθολου ειναι θεμα drivers, εκτος αν μιλαει για τις εξτρα θυρες που ενωνουμε στην μητρικη και ισως κατα λαθος τις κουνησε και δεν κανουν καλη επαφη. HV μιλάω για τις onboard srandard ports. Και είναι σε φάση που παίζει το ένα stick 2 GB. ενώ ένα άλλο με ίδια χωρητικότητα (που παίζει σε όλα τα μηχανληματα που το έχω βάλει) δεν. Εντωμεταξύ δεν διαβάζει ούτε απλό MS ποντίκι!
eSATA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εχει 2 μπροστα και δουλευει η μια 4 πισω και δουλευει παλι η μια. οι μπροστινες ειναι του case οι αλλες του board:eek: -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 04 : 43 : 32----- HV μιλάω για τις onboard srandard ports. Και είναι σε φάση που παίζει το ένα stick 2 GB. ενώ ένα άλλο με ίδια χωρητικότητα (που παίζει σε όλα τα μηχανληματα που το έχω βάλει) δεν. Εντωμεταξύ δεν διαβάζει ούτε απλό MS ποντίκι! ακριβωσ οι 4 ουτε Ms mouse δε διαβαζουν οι αλλες 2 απο οτι καταλαβα διαωαζουν οτι τουσ κανει ορεξη......μπηκα στο site τησ μητρικης μου που ειναι Gigabyte και βρηκα δριωερσ για chipest lan vga audio τα κατεβασα ολα και τπτ παλι τα κολοusb δε δουλεουν :cry::cry::cry: -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 04 : 47 : 07----- απο drivers προβλημα μονο απο το chipset της μητρικης αν δεν εκατσαν καλα αν τις εχεις σε pci bracket η μπροστα τοτε ειναι θεμα ρευματος της μητρικης η προβληματικο controller usb κοιτα και στο bios αν ειναι ενεργοποιημενα ολα σε περιπτωση που εκανες update η πειραξες κατι...για τι συσκευες μιλας? συγκεκριμενα για ενα mp4 Sony a828 αυτο δε το αναγνωριζει καμια θυρα αντιθετα με το ποντικι που βλεπουν 2 μονο.......... ΒΟΗΘΕΙΑ! ! !
eSATA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τα usb συνεχιζουν να μη δουλευουν καμια καινουργια ιδεα;;;;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εσχατη λυση: παιρνεις εναν PCI -> USB 2.0 controller. http://www.skroutz.gr/c/134/controlers.html?keyphrase=usb+pci Αν και παλι δε... παιρνεις τη μητρικη, τη βαφεις μπλε και τη πετας στη θαλασσα... (με τη προϋποθεση οτι εκανες οσα σου λενε τα παιδια πανω).
eSATA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εσχατη λυση: παιρνεις εναν PCI -> USB 2.0 controller. http://www.skroutz.gr/c/134/controlers.html?keyphrase=usb+pci Αν και παλι δε... παιρνεις τη μητρικη, τη βαφεις μπλε και τη πετας στη θαλασσα... (με τη προϋποθεση οτι εκανες οσα σου λενε τα παιδια πανω). λοιπον επειδη δεν εχω αλλο pci κενο ......οταν μπορεσω θα παρω μια μπλε μπογια και μια καινουργια μητρικη......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.