GiorGhino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά εγώ νόμιζα ότι οταν θα κλείδωνες ένα φακελο με το folder lock, ο φάκελς θα ταν εκει και όταν θα πηγαινες να τον ανοιξεις θα σου ζηταγε κωδικο. Αλλα αυτό εξαφανίζει τον φάκελο! Δηλαδη πρεπει να τον κλειδωσεις και να κανεις log out Σε αυτη τη φαση δεν τον βλεπεις πουθενα Οταν θελησεις να τον ξανα ανοιξεις πρεπει να κανει Log in και να πατησεις Unlock στην λιστα με τους φακελους, και τωρα φαινεται και μπορεις να μπεις. ΕΛΕΟΣ! 100 ωρες! Δεν βολευει!
john_who Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ψάξε για HFXP (hide folder XP), όσο για τον φάκελο με κωδικό, γίνεται στα XP Pro αρκεί να ψάξεις λίγο για :"take ownership of a folder"
GiorGhino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω ελπίζω να ναι όπως λες! Θα φαει ενα Unistall το Folder Lock οπως είναι! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΤΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ DOWNLOAD edit: βρηκα και ενα αλλο. το Folder Guard και απ οτι ειδα στα tutorial δουλευει και αυτο με αυτο το τροπο
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ούτε εμένα με είχε βολέψει το folder lock... τελικά το παράτησα το θέμα.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως που είχα ψάξει παλιά δεν είχα βρει ένα ανθρώπινο τέτοιο πρόγραμμα. Να πατάς στον φάκελο, να ζητάει κωδικό, να τον δίνεις και να ανοίγει. Όλα τα freeware ήταν παπάτες. Αν βρει κανείς κανένα ας μας πει.
nurse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω εάν αυτό σου κάνει, είχα δοκιμάσει παλιότερη έκδοσή του προγράμματος steganos safe. Λίγο πολύ πιστεύω ότι θα σε εξυπηρετήσει. Έχει αρκετές επιλογές απ' ότι είδα στο link που σου παραθέτω : http://www.steganos.com/en/products/data-security/safe/overview/ http://www.steganos.com/en/products/data-security/safe/features/
1nsom-n1k Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.download.com/dirLock/3000-2092_4-10416554.html ειναι απλο και εχει επιλογη για απλο κλειδωμα η και αποκρυψη,για δοκιμαστε το.
johnz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ Θα προτεινα το Cryptext είναι απλο και freeware. Δείτε και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=61616
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Με συγχωρείται κάτι μου χε παθει το Ιντέρνετ κ δεν πρόλαβα να σας πω Εγώ πάντως που είχα ψάξει παλιά δεν είχα βρει ένα ανθρώπινο τέτοιο πρόγραμμα. Να πατάς στον φάκελο, να ζητάει κωδικό, να τον δίνεις και να ανοίγει. Όλα τα freeware ήταν παπάτες. Αν βρει κανείς κανένα ας μας πει. katerina_a_86 ΒΡΗΚΑ! Το Folder Guard (40$) ! Είναι σαν το lock folder στην διαδικασια κλειδώματος αλλα δεν σου εξαφανίζει το φάκελο ωστς να πρεπει να το ανοιξεις μεσα απ το πρόγραμμα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΟΥ "ζητάει κωδικό, τον δίνεις και ανοίγει" Όταν ύστερα πατήσεις X στο παράθυρο σου ζηταει αν θες να τον ξανακλειδώσει (Προσοχή, πρέπει να κλείσει το παράθυρο στο οποιο ανοιξες το φακελο για να ξανακλειδώσει όχι απλά να βγεις απ το φακελο) Επίσης διαλέγεις τους περιορισμου του φακελου ( να ειναι απλα read η εντελώς UnAccsessable) αλλά μπορείς επίσης να τον κάνεις και hide ώστε ναμην φαίνεται ακόμα και αν εχει τικαρει το "εμφανισει Κρυφών αρχείων και φακέλων" ΟΛΕ! ΟΛΕ! Ετσι λειτουργουν και αυτα freeware που λετε? ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ Χρηστε Vista Προσοχή: Μόνο η τελευταία έκδοση του Folder Guard (v7.92) ειναι συμβατή μην βάλεται παλιά έφαγα μπλέ οθόνη στη μαπα και crash Η διαφορά ανάμεσα σε Pro και απλή είναι οτι η pro ειναι συμβατη και σε win32bit και σε win64bit ενω η απλη κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικές εκδόσεις Όσοι δεν σκοπεύετε να το αγοράσετε προσέχετε γιατι υπάρχει μια μουφα σε torents και raidshare που ναι ιος. Εχει μεν ονομα αρχειου Folder Guard αλλα αν αφησετε πανω τον κερσορα να εμφανιστει το παραθυρακι ιδιοτητων θα δειτε να γραφει "Εκδότης : Μicrosoft" και κάτι "Win32 Cabinet Extractor..."
ARISTOS212223 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε φίλε εύκολοα τα λες, όλα αυτά αλλα πως τα κάνουμε ολα αύτα. -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 02 : 37 : 31----- Ναι ρε φίλε εύκολοα τα λες, όλα αυτά αλλα πως τα κάνουμε ολα αύτα.
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι??????? Δεν κατάλαβα. Το δοκίμασες? Δεν μπορεις να βρεις πως κλειδωσει φακελο?
random Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πριν εγκαταστήσω οποιοδήποτε απο αυτά τα θαυματουργά προγραμματάκια που "κλειδώνουν", "κρύβουν", "εξαφανίζουν" και ζητάνε password για πρόσβαση σε αρχεία/φακέλους... ψάχνω 2 πράγματα: 1. Εάν η εγκατάσταση Windows πάθει μια ζημιά ανεπανόρθωτη (όχι ο σκληρός δίσκος), και δεν μπορώ : να κάνω login, ουτε με safe mode, ούτε να δημιουργήσω αλλον χρήστη, ουτε install-repair, οπότε δεν μπορώ να τρέξω και το super locker utility να κάνω unlock/unhide, κλπ, και πρίν κάνω το μόνο που μου απομένει ( φρέσκια εγκατάσταση Win, με ή χωρίς φορματ) ... τα "κρυμένα" αρχεία μου μπορώ να τα βρώ, και να τα σώσω αντιγράφοντάς τα σε άλλο διαμέρισμα/δίσκο ; ..και 2. Εάν bootάρουμε το pc, με ενα Linux live cd, ή ενα απο τα διάφορα win rescue cd, ή εγκαταστήσουμε ενα 2ο λειτουργικό σε άλλο διαμέρισμα... είναι δυνατόν να βρούμε τα "κρυμένα" αρχεία, και να τα αντιγράψουμε σε άλλο δίσκο ; -------------------------------------------------------------------------------------------- * υπόψιν, οτι το 2ο θα κάνω εγώ ο ίδιος προσπαθόντας να τα σώσω απο την 1η περίπτωση. Αλλα οπως μπορω να το κανω εγώ, μπορει να το κάνει -στο pc μου- και άλλος. -------------------------------------------------------------------------------------------- Το Folder Guard δεν κάνει κρυπτογράφηση των αρχείων. Απλά απαγορεύει την πρόσβαση σε αυτά, όσο ειναι κλειδωμένα, απο όποιο αλλο πρόγραμμα (πχ. Windows Explorer) το προσπαθήσει. δηλ. δεν έχει πρόβλημα με το θέμα (1), σώνονται εύκολα τα αρχεία, αλλα κινδυνεύει απο το (2). Τα προγράμματα που απλά κρύβουν, οπως το f.guard, είναι και πιό ασφαλή για "ξεχασιάρηδες", καθώς συνηθως δίνουν στο σαιτ τους ενα πασπαρτού έκτακτης ανάγκης για όποιον ξεχάσει το password και δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τα αρχεία. πχ F.G. Emergency Recovery Utility ενώ αν κάνεις πραγματικό encryption και ξεχάσεις το password, ξέχνα τα αρχεία. Το Folder Lock έχει και τις 2 δυνατότητες, και απλό κρύψιμο, και κρυπτογράφηση, αν τις επιλέξει ο χρήστης. Οπως συμβαίνει συνηθως με αυτά, όσο πιο ασφαλές ειναι το πρόγραμμα-λουκέτο, τόσο λιγότερο πρακτικό γίνεται, για πολύ συχνή χρήση.
GiorGhino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 random σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Οντω το guard απενεργοποιείται αν εκινήσεις το safe mode. Αλλα δεν ζητάω αυτό. Θέλω απλα αν τύχει κα κατσει ενας φιλος μου στον υπολογυστη να μην μπορει να μπει σε αυτους τους φακέλους γιατι περιέχουν αρχεία που δεν θελω να δουν. Αυτο θελω μονο. Τωρα για το αν αφηνει σκουπιδια η τραυματιζετε η εγκατάσταση δεν ξερω (ΩΧ ΩΧ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.