george_sok Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρα. Εχω τα recovery disks απο το λαπτοπ μου, στα οποια περιλαμβανονται και καποια SOFTWARE. Εχω αλλαξει λειτουργικο (ειχε vista home, εβαλα vista bussiness), και θελω να εγκαταστησω καποια απο το progs που ειχε το λαπτοπ απο τη μανα του. Οταν τρεχω το recovery disk, δεν με αφηνει να δω μεσα σε αυτο, παρα μονο να κανει πληρη εγκατασταση εργοστασιου(windows + apps). Υπαρχει τροπος να ανοιξω τα wim αρχεια σαν -ας πουμε- iso ή κατι τετοιο? Βρηκα αυτον τον οδηγο απο googling, αλλα μου λεει οταν το τρεχω (μετα απο ολη τη διαδικασια που περιγραφεται)πως τα αρχεια wim ειναι copy protected. Καμια αλλη ιδεα? -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 09 : 37 : 06----- sorry που το ποσταρα εδω. Ξεχασα το subforum φορητοι......
100 010 00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ετσι οπως το ακουω, χλωμο σε κοβω, επρεπε να πας σε update και οχι σε format αν καταλαβα καλα
george_sok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ετσι οπως το ακουω, χλωμο σε κοβω, επρεπε να πας σε update και οχι σε format αν καταλαβα καλα Δεν σε πολυ-επιασα...εξηγησε μου αν μπορεις λιγο καλυτερα... θενκσ για το ενδιαφερον
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Κανε επαναφορα με το recovery dvd και μετα αναβαθμηση σε bussiness
george_sok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τωρα καταλαβα...και ποσο "βαρυ" μπορει να πεσει αυτο στο μηχανημα?Ετσι οπως μου ακουγεται, ειναι σαν να εγκαθιστας 2 win μαζι...ή κανω λαθος?
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Οχι ακριβος. Θα κανεις επαναφορα με αυτο το dvd και μετα θα βαλεις το dvd των bussiness και θα κανεις αναβαθμιση μεσα απο τα windows και δεν θα χαθουν τα προγραματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.