katsikoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 παιδια εχω ενα PS2 με το FreeMCBoot κ θελω να κρατησω αντιγραφα ασφαλειας των αυθεντικων παιχνιδιων που εχω. ποια προγραμματα θα πρεπει να χρησιμοποιησω για την δημιουργια του iso (εικονικου δισκου) κ για την εγγραφη τους σε DVD??? ποια DVD προτινετε για αυτην την δουλεια???( Philips-TDK-...) σε τι ταχυτητες θα πρεπει να τα γραφω??? ξερει κανεις αν το free mc boot 1.8 παιζει κ παιχνιδια του PS1???
gherudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να χρησιμοποιήσεις το imgburn.Παιχνίδια του PSX μπορείς(όχι όμως με το freemc boot) να παίξεις αλλά είναι πολύπλοκη η διαδικασία και δεν αξίζει την ταλαιπωρία.
katsikoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να χρησιμοποιήσεις το imgburn.Παιχνίδια του PSX μπορείς(όχι όμως με το freemc boot) να παίξεις αλλά είναι πολύπλοκη η διαδικασία και δεν αξίζει την ταλαιπωρία. σε ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου το imgburn. τι δισκακια να χρησιμοποιω ομως??? εχω ακουσει για Verbatim. ειναι οντως τα καλυτερα για αυτην την δουλεια??? φιλε πιστεψε με για εμενα αξιζει η ολη ταλαιπωρια για να παιζω PS1 στο free mc boot. οποτε αν μπορεις να βοηθησεις....
gherudos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν αξίζει λέω να θέλεις 10 λεπτά κάθε φορά για να παίξεις ένα παιχνίδι του PSX.Αφού έχεις PSP παίζε τα καλύτερα εκεί.Verbatim TDK Maxell είναι ότι πρέπει.Πάντα στο 4χ ή 8χ.
panbil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 φιλε αντωνη αν θες δωσε ενα στοιχειο να ψαξουμε για το πως παιζει psx ευχαριστω
katsikoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν αξίζει λέω να θέλεις 10 λεπτά κάθε φορά για να παίξεις ένα παιχνίδι του PSX.Αφού έχεις PSP παίζε τα καλύτερα εκεί.Verbatim TDK Maxell είναι ότι πρέπει.Πάντα στο 4χ ή 8χ. ok ευχαριστω. αν κ επιμενω στην υποστηριξη PSX τιτλων
kabamaru21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 αφου τα εχεις αυθεντικα βάλε αυτα και παίξε
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν θέλει να χαλάσει τα original cd του
katsikoula Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν θέλει να χαλάσει τα original cd του με καλυψες απολυτα!!!! για ποιο λογο να ρισκαρω να χαλασω τα original cd του PS1 κ ειδικα του PS1 που ειναι πολυ σπανια πλεον???
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Σιγα το σπανιο το ebay ειναι πλημμυριζμενο και με εξευτελιστικες τιμεσ. To Crow και Tekken 1 για psx εκανα πως και πως να τα δωσω εδω και καιρο.
kabamaru21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 με καλυψες απολυτα!!!! για ποιο λογο να ρισκαρω να χαλασω τα original cd του PS1 κ ειδικα του PS1 που ειναι πολυ σπανια πλεον??? για ανέβασε μια pic με την συλλογή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.