Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφα ασφαλειας σε PS2

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα PS2 με το FreeMCBoot κ θελω να κρατησω αντιγραφα ασφαλειας των αυθεντικων παιχνιδιων που εχω. ποια προγραμματα θα πρεπει να χρησιμοποιησω για την δημιουργια του iso (εικονικου δισκου) κ για την εγγραφη τους σε DVD???

ποια DVD προτινετε για αυτην την δουλεια???( Philips-TDK-...)

σε τι ταχυτητες θα πρεπει να τα γραφω??? ξερει κανεις αν το free mc boot 1.8 παιζει κ παιχνιδια του PS1???

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσεις το imgburn.Παιχνίδια του PSX μπορείς(όχι όμως με το freemc boot) να παίξεις αλλά είναι πολύπλοκη η διαδικασία και δεν αξίζει την ταλαιπωρία.

Δημοσ.
Να χρησιμοποιήσεις το imgburn.Παιχνίδια του PSX μπορείς(όχι όμως με το freemc boot) να παίξεις αλλά είναι πολύπλοκη η διαδικασία και δεν αξίζει την ταλαιπωρία.

σε ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου το imgburn. τι δισκακια να χρησιμοποιω ομως??? εχω ακουσει για Verbatim. ειναι οντως τα καλυτερα για αυτην την δουλεια??? φιλε πιστεψε με για εμενα αξιζει η ολη ταλαιπωρια για να παιζω PS1 στο free mc boot. οποτε αν μπορεις να βοηθησεις....

Δημοσ.

Δεν αξίζει λέω να θέλεις 10 λεπτά κάθε φορά για να παίξεις ένα παιχνίδι του PSX.Αφού έχεις PSP παίζε τα καλύτερα εκεί.Verbatim TDK Maxell είναι ότι πρέπει.Πάντα στο 4χ ή 8χ.

Δημοσ.
Δεν αξίζει λέω να θέλεις 10 λεπτά κάθε φορά για να παίξεις ένα παιχνίδι του PSX.Αφού έχεις PSP παίζε τα καλύτερα εκεί.Verbatim TDK Maxell είναι ότι πρέπει.Πάντα στο 4χ ή 8χ.

ok ευχαριστω. αν κ επιμενω στην υποστηριξη PSX τιτλων:devil:

Δημοσ.
Δεν θέλει να χαλάσει τα original cd του :P

με καλυψες απολυτα!!!! για ποιο λογο να ρισκαρω να χαλασω τα original cd του PS1 κ ειδικα του PS1 που ειναι πολυ σπανια πλεον???

Δημοσ.

Σιγα το σπανιο το ebay ειναι πλημμυριζμενο και με εξευτελιστικες τιμεσ.

To Crow και Tekken 1 για psx εκανα πως και πως να τα δωσω εδω και καιρο.

Δημοσ.
με καλυψες απολυτα!!!! για ποιο λογο να ρισκαρω να χαλασω τα original cd του PS1 κ ειδικα του PS1 που ειναι πολυ σπανια πλεον???

για ανέβασε μια pic με την συλλογή σου:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...