Προς το περιεχόμενο

gameshop

offis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις το clicky? εχει απίστευτα στατιστικά για site. απλά τέλειο.

έχεις πλήρη εικόνα γιά τους επισκέπτες του site σου... on line!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
πολυ καλες οι παρατηρησεις σου. μερικα βεβαια οπως πχ το νόμισμα τα έχω αφήσει γιατι στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω ίσως και καποιο άλλο, οπότε το αφήνω για λίγο.

με τον firefox είχα κάποια προβληματάκια που τα έλυσα και κάποια που παραμένουν ακόμα όπως αυτό που είπες. θα τα λύσω στην πορεία. κάποια σχεδιαστικά όπως ανέφερες θα τά δώ στην πορεία μιας και η προτεραιότητα μου είναι να περάσω τουλάχιστον 600 προϊόντα που έχω στην λίστα μου για να περάσω. για τα SEO URLs το βλέπω τώρα .... είδε κανεις τα robots.txt ?

http://www.gameshop.gr/robots.txt

Αλήθεια, κάθεσαι και περνάς όλα τα προϊόντα ένα-ένα; Δεν δίνουν οι προμηθευτές - κατεσκευαστές - αντιπρόσωποι κανένα csv με λίστα προϊόντων για να τα περάσεις στην βάση άνετα; Φωτογραφίες που βρήκες;

Φιλικά,

Αντρέας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ωραίο site :), καλή αρχή

Θα σου γράψω μερικές σύντομες παρατηρήσεις:

Δοκίμασε να τοποθετήσεις την αναζήτηση κάπου αλλού (σε ένα box στα αριστερά ή δεξιά columns ίσως)

Μείωσε την απόσταση από το λογότυπο μέχρι τα games/computers/toys/peripherals

Η γλώσσα και η επιλογή νομίσματος είναι περιττά. Αν θες να τοποθετήσεις κάποιο περιεχόμενο στις αριστερά ή δεξιά στήλες μπορείς πχ να βάλεις τρόπους πληρωμής

Στο 1o κεντρικό box (GameShop.gr Ηλεκτρονικά Παιχνίδια & Υπολογιστές) η κάτω χοντρή γραμμή είναι περιττή και παραπέμπει στη γραμμή του τίτλου, μπορείς να δοκιμάσεις είτε πιο λεπτή, είτε να τη βγάλεις τελείως)

Στα boxes Κατηγορίες, Το καλάθι μου, Email Λίστα, Γλώσσα, Νόμισμα, άσε λίγο παραπάνω χώρο από το τέλος του περιεχομένου μέχρι το τέλος του box(padding-bottom)

Σε firefox, τα προϊόντα των οποίον ο τίτλος είναι 3 γραμμές (πχ Joystick για προσομοιώσεις πτήσεων (PC)), η κάτω τιμή πέφτει πάνω στο εξωτερικό border

Το footer δεν χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλο, μπορείς να μικρύνεις το ύψος των γραμμών

Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να παράγεις καλύτερα SEO URLs γιατί σε προϊόντα με τίτλους με Ελληνικούς χαρακτήρες τα χαλάει

Καλή συνέχεια!

εχεις δικιο φιλε μου απλα το σιτε εχει φτιαχτει σε cubecart και έχει καποιες ατελειες σε αυτο το θέμα το cubecart. ιδη εχουμε παρεμβει αρκετα στον κωδικα. εννοεις τα " ι-ι-ι-ι-ι-ι-ι-ι-ι ' που βγαζει . άλλα συζητοντας με τον προγραμματιστή μου ΣΕΟ ... δεν βρεθηκε καποια λυση ευκολη. καποια στιγμη να το δουμε παλι απλά υπήρχε και η πίεση χρονου.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω. Θα σας πρότεινα να βάλετε και τα προϊόντα σας στο skroutzit.gr. Σε ένα καινούργιο site που δεν είναι πολύ γνωστό μπορεί να δώσει αρκετό traffic (όπως επίσης και να το συμβουλεύεστε για να είστε σίγουροι ότι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Καταλαβαίνω. Θα σας πρότεινα να βάλετε και τα προϊόντα σας στο skroutzit.gr. Σε ένα καινούργιο site που δεν είναι πολύ γνωστό μπορεί να δώσει αρκετό traffic (όπως επίσης και να το συμβουλεύεστε για να είστε σίγουροι ότι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές).

ναι εχουμε μπει ιδη στο skroutz.gr και πλεος οι επισκεπτες μας ειναι τριψηφιος αριθμος με θεαματικη ανοδο. τα searches sto google λειτουργουν απιστευτα καλα. οι προγραμματιστες μας στο seo εκαναν πολυ καλη δουλεια.

οσο για το skroutzit.gr που ειπες θα το δουμε συντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...