Προς το περιεχόμενο

8800GT & GTS

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια Asus 8800GT 512 MB RAM(με "καβουκι οπως ειχα πει και αλλη φορα σε αλλο θεμα) και σκευτομαι να κανω SLi με μια Asus 8800GTS 512 ΜΒ RAM. Τι χρειαζομαι εκτος απο MOBO που να υποστειριζει SLi? Και αν γινεται αν ενωθουν!

Δημοσ.
Εχω μια Asus 8800GT 512 MB RAM(με "καβουκι οπως ειχα πει και αλλη φορα σε αλλο θεμα) και σκευτομαι να κανω SLi με μια Asus 8800GTS 512 ΜΒ RAM. Τι χρειαζομαι εκτος απο MOBO που να υποστειριζει SLi? Και αν γινεται αν ενωθουν!

Δεν γινεται ετσι sli πρεπει να ειναι ιδιου τυπου οι καρτες!Θα πρεπει να βαλεις αλλη μια 8800gt δηλαδη οποιασδηποτε μαρκας!;)

Δημοσ.
Δεν γινεται ετσι sli πρεπει να ειναι ιδιου τυπου οι καρτες!Θα πρεπει να βαλεις αλλη μια 8800gt δηλαδη οποιασδηποτε μαρκας!;)

Δλδ ποια ειναι η διαφορα τους? γτ δεν γινεται? απλα ρωταω οχι οτι διαφωνω!

• Super Moderators
Δημοσ.

η 8800 GTS έχει περισσότερα shader units από την 8800 GT, δεν είναι απλά οι μεγαλύτερες συχνότητες...

Δημοσ.
Δλδ ποια ειναι η διαφορα τους? γτ δεν γινεται? απλα ρωταω οχι οτι διαφωνω!

Eιναι απλα αλλη καρτα!Θελει ακριβως ιδιο μοντελο για sli απλα η μαρκα δεν επηρεαζει!Δυστυχως ετσι το εχουνε κανει!

Δημοσ.
η 8800 GTS έχει περισσότερα shader units από την 8800 GT, δεν είναι απλά οι μεγαλύτερες συχνότητες...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση:-)

Δημοσ.
Και τι ακριβως ειναι τα Shaders? με δικα σας λογια!!!

Eπειδή με δικά μας λόγια άκρη δεν θα βγάλεις να κάτι πιο επίσημο:

A shader in the field of computer graphics is a set of software instructions, which is used primarily to calculate rendering effects on graphics hardware with a high degree of flexibility. Shaders are used to program the graphics processing unit (GPU) programmable rendering pipeline, which has mostly superseded the fixed-function pipeline that allowed only common geometry transformation and pixel shading functions; with shaders, customized effects can be used.

Δημοσ.
Eπειδή με δικά μας λόγια άκρη δεν θα βγάλεις να κάτι πιο επίσημο:

Γεια σας, ειμαι φιλος του fallen και επειδι κανω αναβαθμιση σε ενα μηνα και θα του εδινα την καρτα μου Asus EN8800GTS 512 γιαυτο ρωτισε εαν υποστηριζεται αλλα δυστιχος:fear: .

Εχω επισης και μια μικρη ερωτηση, κατα το τελος του 2009 η ms θα κυκλοφωρισει τα νεα windows 7 και μαζι θα εχουν και το νεο dx11 και ρωταω τωρρα εγω. Αξιζει να ξοδεψω τα χρηματα για μια gtx260 216 η και πολυ πιθανον μια gtx285, η θα δωσο 300+ ευρο για κατι που σε 10 μηνες θα εχει χασει την αξια του λογο των νεων dx11 καρτων. Αφτη ειναι η απορια μου παιδια, οπιος θελει ας με φωτισει γιατι το εχω παρει σοβαρα υποπση αυτο διοτι αμμα ειναι ετσι να μην αλλαξω καρτα, απλα βρισκο αλλη μια μεταχειρησμενη gts και κανω sli μεχρι να ερθουν οι dx11.:fear::rolleyes:

Δημοσ.
Γεια σας, ειμαι φιλος του fallen και επειδι κανω αναβαθμιση σε ενα μηνα και θα του εδινα την καρτα μου Asus EN8800GTS 512 γιαυτο ρωτισε εαν υποστηριζεται αλλα δυστιχος:fear: .

Εχω επισης και μια μικρη ερωτηση, κατα το τελος του 2009 η ms θα κυκλοφωρισει τα νεα windows 7 και μαζι θα εχουν και το νεο dx11 και ρωταω τωρρα εγω. Αξιζει να ξοδεψω τα χρηματα για μια gtx260 216 η και πολυ πιθανον μια gtx285, η θα δωσο 300+ ευρο για κατι που σε 10 μηνες θα εχει χασει την αξια του λογο των νεων dx11 καρτων. Αφτη ειναι η απορια μου παιδια, οπιος θελει ας με φωτισει γιατι το εχω παρει σοβαρα υποπση αυτο διοτι αμμα ειναι ετσι να μην αλλαξω καρτα, απλα βρισκο αλλη μια μεταχειρησμενη gts και κανω sli μεχρι να ερθουν οι dx11.:fear::rolleyes:

Για μενα δεν αξιζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...