Προς το περιεχόμενο

Asus VH226H??

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό(γιατί με τους προλόγους είμαι μαλωμένος:-D).

Εδώ και κάτι μέρες αποφάσισα να κάνω μια χάρη στον εαυτό μου και να απαλλαγώ άπω την 17"tft sony μου(σκυλί μαύρο η άτιμη) και να πάω σε κάτι πάνω από 20".

Το μάτι μου έπεσε πάνω σε μία Asus VH226H και επειδή από οθόνες δεν ξέρω και πολλά θέλω τα φώτα σας,αξίζει?Μήπως να πάω σε κάποια 22"?

Το budget μου είναι μέχρι 200eura,αλλά όσο λιγότερα τόσο καλύτερο.:-)

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω να σου απαντάει κανείς, δες εδώ : http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2265009

..

Δεν εκφέρω γνώμη γιατί και εγώ πληροφορίες για την συγκεκριμένη οθόνη έψαχνα, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω απ'ότι υπάρχει ήδη online..

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλος.

Τελικά θα πάω από το κατάστημα να την δω απο κοντά αφού δεν υπάρχει τπτ αξιόλογο από reviews(αυτό το είχα διαβάσει και εγώ).

Δημοσ.

που θα πας? γιατί Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο δεν την έχουν φέρει ακόμα, πριν λίγο τους πήρα τηλ και μου είπαν από βδομάδα.. πάντως αν την δεις κάνε μου την χάρη και μπες να πεις τις εντυπώσεις σου

Δημοσ.

οχ....τώρα θα έπαιρνα τηλ. να ρωτήσω,αλλά αφού πήρες....

Οπότε περιμένω να την φέρουν και αν την πάρω θα σας πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα την εν λόγω οθόνη σε εκδοχή της ACER.

Δηλαδή με 20000:1 αντί για 12000:1 αντίθεση,

με πλήκτρα αφής αντί των κλασσικών,

με 159€ αντί για 179€.

TN panel κλασικά με τα γρήγορα "αντανακλαστικά".

Εμένα η απεικόνιση της με έχει αφήσει άφωνο.

Κυρίως λόγω ανάλυσης.Την πήρα με κλειστά μάτια, χωρίς να το ψάξω πολύ πριν.

Ήμουν κάτοχος μιας LG L1915S 19" TFT 12ms TN-panel με την οποία είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Εν τούτοις το 20000:1,τα 2ms και τα 1920χ1080 είναι άλλος Θεός...

Θα ακούσεις διάφορα για το TN panel που φοράνε,για τη χρωματική απόδοση κλπ.

Αν είσαι γραφίστας/σχεδιαστής και σε ενδιαφέρει αυτό που βλέπεις να είναι 100% ίδιο με αυτό που τυπώνει στον plotter σου, τότε ναι, μην πάρεις TN panel. :)

Δημοσ.

καλησπέρα κ απο εμένα ! μηπως ξέρει κανείς αν πρέπει να προσέξω κατι επειδή εχω μακ και ολες σχεδόν οι οθόνες λένε ιδανικεσ για βιστα κλπ κλπ? θα εχω καποιο πρόβλημα η δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό?

Δημοσ.

Από Mediamarkt.

Έτυχε να πάω μία μέρα πριν βγει η προσφορά.

Πήγα λίγο πριν κλείσει για να πάρω κάτι άσχετο και τους πέτυχα στον όροφο που φτιάχναν τον πύργο με τις οθόνες.

Δημοσ.

H asus από το μαγαζί που θα την φέρει, έρχεται "λένε" στις 3/2. Βέβαια την προπροηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι έρχεται την προηγούμενη, την προηγούμενη ότι έρχεται αυτήν και πάει λέγοντας... ας κάνουν την διαφήμισή τους οι άνθρωποι, εγώ θα πάρω άλλη οθόνη από άλλο μαγαζί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...