Προς το περιεχόμενο

Γιατί αποσυνδέομαι;;;

trtrtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια pci κάρτα για ασύρματο internet και ενώ μου δείχνει ότι έχω 4/5 γραμμές σήμα μου κάνει συχνές συνδέσεις και αποσυνδέσεις. Όσο με έχει συνδεδεμένο δεν έχω πρόβλημα και έχω ικανοποιητική ταχύτητα. Τι να κάνω για να είμαι μόνιμα online; Έχω την κεραία που είχε επάνω η κάρτα. Αν πάρω μεγαλύτερη θα λυθει πιστεύτε αυτό το πρόβλημα και δε θα με πετάει;;; Δεδομένου και ότι ο πάροχος μου έχει πολύ αξιόπιστο σήμα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το Thomson speedtouch 585i v6 και μερικές φορές με πετάει εκτός στο mozilla ( όχι συχνά ) , γιατί συμβαίνει αυτό ;

Δημοσ.

αθτο που ρωτας ειναι σχετικο.?πεφτει το ιντερνετ σβηνει κανα λαμπακι?μεσα στον ροθυτερ που σου λεει ποση ωρα ειναι συνδεδεμενο μηδενιζει ο χρονος που σημαινει οτι κανει disconect?και το να γινει αρεα και ποθ disconect δεν ειναι παραξενο.

Δημοσ.
αθτο που ρωτας ειναι σχετικο.?πεφτει το ιντερνετ σβηνει κανα λαμπακι?μεσα στον ροθυτερ που σου λεει ποση ωρα ειναι συνδεδεμενο μηδενιζει ο χρονος που σημαινει οτι κανει disconect?και το να γινει αρεα και ποθ disconect δεν ειναι παραξενο.

Το κάνει αραιά και που και συνήθως όταν ανοίγω κάποιες περίεργες σελίδες ( όχι τσ..... ) ή κάποιες φορές ανάβει κόκκινο το λαμπάκι στην σύνδεση Internet στο ρούτερ , είναι τίποτα αυτό ή γίνετε τυχαία ?

Δημοσ.

μαλλον γινετε τυχαια.ισως η γραμμη δεν ειναι τελειως σταθερη.δεν ειναι κατι παραξενο.αν ειναι αραια και που δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις τιποτα.και δες για firmware πιο νεο.κατι εχει βγει για το 585.

Δημοσ.
Το κάνει αραιά και που και συνήθως όταν ανοίγω κάποιες περίεργες σελίδες ( όχι τσ..... ) ή κάποιες φορές ανάβει κόκκινο το λαμπάκι στην σύνδεση Internet στο ρούτερ , είναι τίποτα αυτό ή γίνετε τυχαία ?

Δοκίμασε firmware update.Είχα αρκετές αποσυνδέσεις,υψηλό attenuation και SNMargin,

και με το 6.2.17.5 firmware που πέρασα στρώσαν όλα και είμαι σταθερότατος.

Δημοσ.

ΒΟΥΑΛΑ

Ο οδηγός είναι στο πάνω μέρος της σελίδας,το firmware στο μέσον περίπου.

Προσοχή μετονομάζεις το bli αρχείο σε bin όταν το κατεβάσεις και το αποθηκεύεις σε φάκελο ή path ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

6.2.17.5 international: ZZQIAA6.2H5.bli

Οδηγός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...