katerina_a_86 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πήγα σε έναν γερμανό να πληρώσω τον λογαριασμό της ΟΤΕΝΕΤ και μου λεει ο υπάλληλος : Αν θες μπορείς να αλλάξει την ΟΤΕΝΕΤ σε ΟΤΕ (σε κόνεξ δηλαδή) με την ίδια ακριβώς τιμή και θα έχεις δώρο από το κατάστημα μας ένα πολυμηχάνημα ή ενα ρούτερ ή 60 ευρώ έκπτωση σε ότι πάρεις. [Όλα τα πακέτα της ΟΤΕΝΕΤ έχουν ήδη αλλάξει αυτόματα σε ΟΤΕ εκτός από τα φοιτητικά] Το μόνο πρόβλημα μου είπε είναι ότι επειδή θα γίνει αλλαγή παρόχου δεν θα έχω για κάποιο διάστημα internet. Δεν μου είπε όμως πόσο, αν είναι για 2 μέρες δεν πειράζει, αν είναι όμως βδομάδα με πειράζει πολύ. Τι λέτε να το κάνω?
Mystirios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Στα κανονικά otenet , όταν έγινε αλλαγή σε connx δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Σε μένα και αρκετούς γνωστούς. Για τα φοιτητικά τώρα.... Ρίξε και ένα τηλ στο 134
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, προσφορά είναι, αν θέλω την παίρνω αν θέλω όχι. Καμιά γνώμη?
geioannou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 θεωρητικα επειδη ακους για αλλαγη παροχου θα πρπει να περιμενεις το γνωριμω χρονικο διαστημα των 20 ημερων. εκτος εαν λογο του οτι ειναι απο "ΟΤΕ" σε ΟΤΕ σε προωθησουν γρηγοροτερα... με μια ερωτηση παντος θα το λυσεις το ερωτημα....
Mr V Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 3 meres θα κανει αλλαγη ειναι ακριβως ο ιδιος παροχος η ονομασια αλλαζει
nukem111 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Προσεξε! Ενας φιλος μου εκανε το ιδιο και του ηρθαν κατι χρεωσεις με αναδρομικα και κατι αλλες χρεωσεις συνολικα του ηρθε λογαριασμος 35 € παραπανω!
geioannou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μονο με μια διευκρινιστικη ερωτηση στο παροχο μπορουν να λυθουν αυτες οι αποριες..... και οτι σου πουν αυτο θα ισχυει μιας και με αυτα δεν μπορει να κρυψουν πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.