Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Γερμανού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σε έναν γερμανό να πληρώσω τον λογαριασμό της ΟΤΕΝΕΤ και μου λεει ο υπάλληλος :

Αν θες μπορείς να αλλάξει την ΟΤΕΝΕΤ σε ΟΤΕ (σε κόνεξ δηλαδή) με την ίδια ακριβώς τιμή και θα έχεις δώρο από το κατάστημα μας ένα πολυμηχάνημα ή ενα ρούτερ ή 60 ευρώ έκπτωση σε ότι πάρεις.

[Όλα τα πακέτα της ΟΤΕΝΕΤ έχουν ήδη αλλάξει αυτόματα σε ΟΤΕ εκτός από τα φοιτητικά]

Το μόνο πρόβλημα μου είπε είναι ότι επειδή θα γίνει αλλαγή παρόχου δεν θα έχω για κάποιο διάστημα internet. Δεν μου είπε όμως πόσο, αν είναι για 2 μέρες δεν πειράζει, αν είναι όμως βδομάδα με πειράζει πολύ.

Τι λέτε να το κάνω?

Δημοσ.

Στα κανονικά otenet , όταν έγινε αλλαγή σε connx δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Σε μένα και αρκετούς γνωστούς.

Για τα φοιτητικά τώρα.... Ρίξε και ένα τηλ στο 134

Δημοσ.

θεωρητικα επειδη ακους για αλλαγη παροχου θα πρπει να περιμενεις το γνωριμω χρονικο διαστημα των 20 ημερων.

εκτος εαν λογο του οτι ειναι απο "ΟΤΕ" σε ΟΤΕ σε προωθησουν γρηγοροτερα...

με μια ερωτηση παντος θα το λυσεις το ερωτημα....

Δημοσ.

Προσεξε! Ενας φιλος μου εκανε το ιδιο και του ηρθαν κατι χρεωσεις με αναδρομικα και κατι αλλες χρεωσεις συνολικα του ηρθε λογαριασμος 35 € παραπανω!

Δημοσ.

μονο με μια διευκρινιστικη ερωτηση στο παροχο μπορουν να λυθουν αυτες οι αποριες.....

και οτι σου πουν αυτο θα ισχυει μιας και με αυτα δεν μπορει να κρυψουν πραγματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...