neilone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα θα ηθελα να μου προτινετε μια συνθεση για ενα tower , για games , like pro9 football manager 9 l4d και οτι κενουργιο βγενει , +java Php τενιες , μουσικη κτλπ αλλα και 1000 να βγει ειμαι οκ.
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν σου έβαλα φουρφούρια και καλώδια. Υπολόγιζε +30€ Καλές αγορές
Dante80 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Φοβερή η πρόταση του caution, και δεν χρειάζεται καν ανεμιστήρες και καλώδια. Είναι κομπλέ, και ποιοτικότατη. 2 παρατηρήσεις μόνο, νομίζω πως είναι σημαντικές. 1> Καλό θα είναι με τον phenomII να αγοράσει μια μητρική με το καλύτερο AMD790GX/FX-750SB. Εκτός από ζητήματα overall OC, το 780G δεν αφήνει νομίζω να κάνουμε OC στο nb, που δίνει αρκετή απόδοση στον υπολογιστή, σχετικά ανέξοδα. Στο μυαλό μου έχω την ανώτερη σε επιδόσεις και ίση σε τιμή MSI KA790GX. 2> Σχεδόν όλα τα κομμάτια που έβαλες δεν είναι διαθέσιμα. Αρκετά από αυτά μάλιστα, δεν τα περιμένουμε και σύντομα. Τελευταία στο πλαίσιο τρομπάρουν ενδελεχώς στο θέμα διαθεσιμότητα και ποικιλία. Είναι πραγματικά κρίμα, μιας και αφενός εγκλωβίζονται οι αγοραστές σε ένα γαϊτανάκι από τηλ. και e-mail για την αλλαγή προϊόντων, και αφετέρου, χωρίς αυτό το μειονέκτημα το πλαίσιο έχει παραδειγματικό after sales service και αξίζει να το προτιμήσει κάποιος για αυτόν ακριβώς τον λόγο...T_T
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 +1 σε αυτά που λέει ο dante! Την MSI την είχα υπόψην μου απλά έχω μια αλλεργία στο brand. Αλλά είναι καλύτερη (AMD790GX γαρ). Όσο για τις διαθεσιμότητες είναι ακριβώς όπως τα λες. Πάντως είναι φοβερό το τι αγοράζει με <900€ την σήμερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.