margiannis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Θέλω έναν downloader για να κατεβάζω αρχεία απο το netload.in κυρίως αλλα και από άλλα,αλλα κυρίως απο αυτο. Δε χρειάζομαι αλλάγη της ip μιας και το site δεν έχει τέτοιο περιορισμό.Το μόνο που έχει είναι να περιμένεις 30 δευτερα και μετά να βάζεις ένα 4ψήφιο κωδικό για να αρχίσει το download.Καντε ότι μπορειτε γιατι είναι πολύ σημαντικό!
talisman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Θέλω έναν downloader για να κατεβάζω αρχεία απο το netload.in κυρίως αλλα και από άλλα,αλλα κυρίως απο αυτο.Δε χρειάζομαι αλλάγη της ip μιας και το site δεν έχει τέτοιο περιορισμό.Το μόνο που έχει είναι να περιμένεις 30 δευτερα και μετά να βάζεις ένα 4ψήφιο κωδικό για να αρχίσει το download.Καντε ότι μπορειτε γιατι είναι πολύ σημαντικό! Φυσικα και εχει περιορισμο.Χρησιμοποιησε τον jdownloader κανει και επανεκινηση του ρουτερ
margiannis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε φίλε για πες τίποτα περισσοτερο για τις ρυθμίσεις του reconnect γιατι εγώ με το router d-link dsl 2640b δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
talisman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε φίλε για πες τίποτα περισσοτερο για τις ρυθμίσεις του reconnect γιατι εγώ με το router d-link dsl 2640b δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Δεν μπορω γιατι εχω premium.Παντως γνωστος μου που εχει sagem περασε στις ρυθμισεις τον κωδικο που εχει απο κατω ο ρουτερ
irida85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εχω και γω 2 προβληματα με τον jdownloader... 1) Βρηκα αυτα που λετε για τις ρυθμισεις του reconnect αλλα μου ζηταει username και password. Εγω δεν εβαλα ποτε κωδικους στο μοντεμ γιατι ουτε καν ξερω πως γινεται αυτο... κι ετσι ενω βρισκω το μοντεμ μου δε ξερω τι βαλω εκει... 2) μαλλον χαζη ερωτηση αλλα την κανω: πως κανουμε συντομευση στην επιφανεια εργασιας? πηγα μεσα στο φακελο, βρηκα το .exe , το εσυρα εξω αλλα δεν το ανοιγει... Προφανως κατι δεν κανω σωστα γιατι δεν ειναι δυνατον να το αποσυμπιεζεις καθε φορα για να ανοιξει και να σου χανει ολα τα links... 3) μπορεις να σταματησεις το κατεβασμα και να συνεχισει μετα απο εκει που εμεινε? γιατι ουτε αυτο το καταφερα...... please helppppppppppppp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.