javavall Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Είναι τραγική η κατάσταση με αυτό το ρουτερ. Disconnects για όλους τους πιθανούς λόγους: "Disconnected because idle timeout reached", "Authentication failed" έως και μερικά restart από μόνο του. Συχρονίζει σε διάφορες ταχύτητες, ανάλογα με την θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων... από 9-17mps... Ένα άλλο ρουτερ που δοκίμασα στην ίδια γραμμή δεν είχε τίποτα από αυτά...
popolaros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 το εχω 4 μηνες και εχει πεσει η γραμμη δυο φορες ολες και ολες....
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 malon η γραμμη σουθ ειναι παραξενο η το ρουτερ σου εχε ιχαλασει.εχω speedtpouch 780 και εχω μεινει και 20 μερες online.ειναι απο τα παρα πολυ καλα εκτος αν η γραμμη σου εχει θεμα η αν εχει το ροθτερ προβλημα.θες για αλλο firmware.εχοθν ανοιξει ενα τετοιο θεμα καπου εδωμεσα για το πιο νεο firmware.
javavall Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 σ ευχαριστώ..θα το κοιτάξω..ίσως φταίει το firmware
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 κανε μια δοκιμη.βρες το αλλο θεμα που λενεποιο ειναι το τελευταιο firmware.
javavall Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μία άλλη ερώτηση... To KERNEL Warm restart είναι θέμα του router ή της γραμμής? Γιατί το κάνει αρκετά συχνά και αυτό...
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 οταν το κανει γινετε κατι η οχι?εχεις disconects? εδω βρηκα κατι και ισως να φτιαχνεται με firmware οπως λεει ο πρωτος αν διαβασα σωστα οτι εκανε και εφτιαξε. http://www.speedtouch.net.nz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=586
larsson2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Παίδια Καλημερα εχω και γω το THOMSON v7 TG585 και δε μπορω να βάλω κωδικο στο wifi με αποτελεσμα να παιρνει απο μενα συνδεση καθε καριδιας καριδι...ξερει κανεις τη διαδικασια για να βάλω κωδικο??Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 home network μετα δεξια που γραφει στο wireless που γραφει το ssid μετα πανω δεξια configure kai διαλεγεις wpa+wpa2
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οταν το κλειωσεις με wep γινετε κιτρινο οταν κλειδωθει με wpa γινετε πρασινο και οταν ειναι ανοιχτο μενει κοκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.