Προς το περιεχόμενο

Ποια GPU που είχατε/έχετε πιστεύετε πως ήταν η καλύτερη αγορά που κάνατε?

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η 7900 GT 256 πριν περιπου 2,5 χρονια.την ειχα χρυσοπληρωσει βεβαια αλλα η καρτα δεν κολωνε πουθενα!

τωρα εχω μια 3850 την οποια αγορασα 50 ευρω και εχω μεινει επισης ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Η χειρότερη μου ήταν FX5200. Από το πρώτο login με έπιασε αλλεργία που έφυγε όταν την πούλησα με συνοπτικότατες διαδικασίες.

Καλύτερη ελπίζω να είναι η επόμενη που θα αγοράσω. Αν και είμαι γκαντεμοχέρης με τα gpu, πήρα 8800gts και έβγαλαν την gt αμέσως μετά. Ελπίζω η επόμενη να κρατήσει.

Δημοσ.

Λοιπόν με σειρά: Orchid 3dfx vodoo righteus 4 mb η πρώτη μου 3d acc κάρτα (και αν θυμάμαι η πρώτη που κυκλοφόρησε με το vodoo).

Η ΑΤΙ 9500 την οποία modαρα (θα θυμούνται οι παλιοί σίγουρα).

Και η τωρινή μου 8800 gt η οποία δε μασάει μέχρι τα 1680*1050 που παίζω τα games μου.

Δημοσ.

πολυ geforce 4 mx440 βλεπω...κοιτα να δεις, απο αυτην σας βλεπω :-D

τη δανειστικα απο φιλο πριν 2 μηνες για desktop χρηση μεχρι να κανω το νεο pc...

καλυτερη αγορα ως τωρα, μια ati x800 agp πριν 1 χρονο στα 25 ευρω. τιποτα το ιδιετερο, απλα καταφερα να πεξω καποια games που ηθελα :-D

χειροτερη ειναι η 6200 πριν 4 χρονια νομιζω...εκανα τη μεγαλυτερη βλακεια του κοσμου

το Pc οταν το πηρα ειχε 5200 μεσα, και ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 6200!!! τσαμπα 70 ευρω...ολοιδιες επιδοσεις σε ΟΛΑ.

ηλπιζα ισως μπορεσω να ξεκλειδωσω τα 8 Pipes για V/M...αλλα τη πατησα =/

Δημοσ.

GeForce 8800GTX και εννοείται Voodoo2. Θα έβαζα και την 9800Pro της ATI αλλά παρόλο που για 1/1.5 χρόνο μου έτρεχε κομπλέ όλα τα παιχνίδια, δεν μπορεί σε κανένα σημείο να πλησιάσει τις παραπάνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...