mike^^ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε ολους σας.Απο την μερα που εβαλα τα Xubuntu αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Log out.Οποτε κανω log out ακουγεται ο ηχος στην για να βαλω τον κωδικο μου αλλα η οθονη δεν δειχνει τπτ.ο μονος τροπος ειναι ctrl+al+f1 και να το κλεισω απο εκει.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί δεν γίνετε αλλά σε μια εγκατάσταση xubuntu που έχω δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εισαι μηπως με ati και με εγκατεστημενους τους fglrx απο τον installer της ati? Αν ναι, τοτε ισως να φταει το atieventsd. Ειχα αντιμετωπισει κατι παρομοιο εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike^^ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Η καρτα γραφικων μου ειναι integrated intel.Παντως ενα search που εκανα στο google υπαρχει σε πολλους αυτο το προβλημα και κανενας δεν ξερει να το λυσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.